Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kakšen avto naj si kupim

kakšen avto naj si kupim

Star sem 18 let in sem pred kratkim naredil vozniško rad bi si kupil avto pa sem v blazno krizi katerega naj kupim. Rad bi :
Avtomatski menjalnik
Do 100.000 prevoženih km
Cena do 8.000eur
Star 2do 4 let
Večji prtljažnik
Po možnosti karavan in bele barve

A nisi malo zgrešil forum. Pobrskaj na avto.net ter vprašaj starše kok so pripravljeni odštet za nakup.

Saj za to ceno boš dobil le Dacio… Tko, da nimaš kake izbire…

Verjetno si v krizi, ker imaš premalo denarja za tvoje želje.

Na MON-u imamo vsi samo in izključno AUDI-je in BMW-je!☺☺☺

Imaš za malenkost nerealne kriterije; treba bo ali malce več denarja (lahko tudi samo par sto eur pa do tisoč) ali pa več let in km;
Zelo blizu tvojih idej se že kaj najde – npr. Opel Meriva ali Astra, kakšen srednje velik Peugeot, Tudi kakšnega Citroena C5 bi že (skoraj) dobil. Mogoče še kakšen Ford Focus.
In pa seveda Kia, Chevy, ipd.

več denarja ali več km in višji letnik

na avto pika net pravijo, da so tvoje želje neuresničljive.
sicer pa to itak veš. čudi me, da nisi še napisal, da bi rad vgrajeno navigacijo in obvezno funkcijo avtomatskega parkiranja.

Ne maram nobene dacie ker so ugly in nimajo avtomatskega menjalnika in tudi sam imam dovolj denarja. Mogoče bi bil vredu reno megane karavan. Pri tem mogoče še dobiš avtomatika.

Avtomatiki vzdržijo samo pri nemcih! 🙂

Zakaj mora bit bel? A imaš brado, pa bi se šel okoli Špara na Viču mal za hec vozit?

Bela mi je pač všeč in avto ki ga bom vozil 5 let hočem da mi je všeč. Drgač pa mislim da je Tudi kakšn 7do 10 let star mercedes E ali c od kake stare gospe čist ok.
Raj še sprjaznm z kilometri kot z dacio ali cliotom.

Ja, saj bel mercedez mora dejansko bit :))))

no, za taki dnar, kot ga ti nudiš, dobiš tak bel mercedes

http://www.auto.de/markt/angebot/id/334/offerid/134713321/Mercedes-Benz-300

Kaj naj s tako starim. Mislim da je letnik 2007 tudi ok. Pa saj mi ni nujno da je mercedes.

2007 ni star 2-4, ampak 9 let. 😛
Pa 100.000 km tudi ne bo noben imel.

V bistvu ne veš kateri avto bi si kupil.
Glej na avto.net zadnjih 100, naj se ti ne mudi in kalkuliraj. 🙂

Good luck.

Jaz prodajam tak (z veliko manj km) avto..ce te zanima ponudba javi na zasebni email…

Pa zakaj ti rabiš karavan? Če si začetnik, še sigurno nisi toliko star, da bi ga potreboval. Za začetek kupi nekaj srednje velikosti.

Pač so mi všeč večji avti. Ne maram raznih cliotov 1.2 z 80 km ker mi poraba ni na prvem mestu.

Včasih kot mladi voznik z večjim kot to tako ali tako nisi smel na Hrvaško. 🙂

Kaj si našel na avtonetu?

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10878835&display=Chrysler%20Sebring%202.4%20AUT.%201.%20LASTNIK%20

Tale bi bil kar dober ampak bi si ga dal pobarvati na belo.
Po hrvaški se ne vozim tisti zakon pa ne velja več

vprašaj starše – vesta kakšen voznik si in kaj nakazuješ, da bo iz tebe nastalo.

če ne najdeš na avtonetu znižaj kriterije.

2-4 leta star, za max 8.000€ pa še avtomatik? Hehehe ti pa sanjaš. Glede na tvoje kriterije ti avto.net vrže tole ……. ni zadetkov 🙂

Dej si raje kupi kako staro škatlo (če jutri avto razbiješ ga ne bo škoda) ali pa daj za avto vsaj 10.000€. Avtomatika za 8.000€ z malo km plus nekaj let starega neboš našel.

Tale ima najmanj km od vseh…http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10813637&display=Renault%20Megane%20Grandtour%201.5%20dCi%20EDC-AVT…

Možnosti: a) provokator, b) sanjač

Kaj od tega drži?

New Report

Close