Kakšen fajn balzam za lase?
Ne boš verjela, ampak najboljši balzam za lase je CIEN (Provitamin Conditioner Repair&Care) iz Lidla, ki stane 0,99 eur! Noro, ampak resnično! Tudi jaz nisem mogla verjeti, ko sem ga poskusila, ker je praktično tak, kot balzam, ki ga dobiš priloženega v škatli z barvo za lase. Imajo sicer več vrst; jaz največkrat kupim tistega za suhe in poškodovane lase (for dry and damaged hair), ker najbolj deluje. Je pa v belo turkizni embalaži. 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boš zadovoljna!
Oh kako te razumem…. Po porodu sem imela točno takšne lase, suhe, brez leska in težko sem jih počesala (konice so kar same odletale proč) Čez 1 uro so bili lasje spet takšni kot da jih sploh ne bi počesala.
Moj recept je takšen, reden obisk frizerja, vsaj 1x na dva meseca na striženje konic.
Poleg tega pa uporabljam še masko od Paul Mitchell tea tree. Uporabljam jo namesto balzama vedno ko umivam lase (2x na teden). Ne skrbi ne boš imela mastnih las. Meni je pomagalo in sem presrečna da sem spet dosegla moje zdrave laske Masko boš našla skoraj v vsakem frizerskem salonu, imajo pa tudi spletno trgovino: https://www.paulmitchell.si/sl/
Resnično upam, da ti bo tudi tebi ustrezalo. Vse dobro!
jaz predlagam od rausch, ena vijolična rastlina je gor (amarant) ali nekaj takega. jaz vzamem tega, drugih balzamov od rauscha še nisem probala. Ampak ti pa povem, to je edini balzam, ki pomaga, da se lasje razvozlajo sami od sebe. Imam zelo suhe, revne in uničene lase, se mi vozlajo kot cvirn, ampak ta balzam je res ok. Boljši od balzamov v škatlah od barv.
dobi se ga v milerju, verjetno tudi v dm. stane cca 10 eur. Jaz počakam, da so kakšne akcije za 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust in si jih potem več nabavim. Sem sprobala veliko balzamov, ta mi je najboljši.
Me pa zanima, ali je katera probala Olaplex?