Kakšen je fajn samski moški 40+?
Berem mon in potem pišejo moški kakšen je fajn samski moški. Pa pišejo, da mora imet avto za 50+ jurjev, 50+ jurjev na banki in podobno. V glavnem vedno v ospredje postavljajo avto pa še kaj drugega materialnega. Pa pogosto omenjajo monovci, da mora biti ves nabildan.
Recimo samski moški 40+. Jaz, moje samske znanke, imamo čisto drugačne predstave o fajn moških. Večino tipi z dragimi avti odbijajo. Jaz, recimo, pojma nimam ali je avto vreden 20 ali po 50 jurjev. Ne ločim. Nabildani tipi pa so privlačni predvsem moškim.
Kaj pa pravite druge ženske, kaj vam je fajn samsk moški 40+? Res drag avto pa nabite mišice zgornjega dela kot kak vunbacač?
bunja, 03.04.2025 ob 09:32
Berem mon in potem pišejo moški kakšen je fajn samski moški. Pa pišejo, da mora imet avto za 50+ jurjev, 50+ jurjev na banki in podobno. V glavnem vedno v ospredje postavljajo avto pa še kaj drugega materialnega. Pa pogosto omenjajo monovci, da mora biti ves nabildan.
Recimo samski moški 40+. Jaz, moje samske znanke, imamo čisto drugačne predstave o fajn moških. Večino tipi z dragimi avti odbijajo. Jaz, recimo, pojma nimam ali je avto vreden 20 ali po 50 jurjev. Ne ločim. Nabildani tipi pa so privlačni predvsem moškim.
Kaj pa pravite druge ženske, kaj vam je fajn samsk moški 40+? Res drag avto pa nabite mišice zgornjega dela kot kak vunbacač?
Ne najbolj fajn je, da zna poprijet za vsako delo.
Boli me kurac kako izgleda, četudi manj zasluži samo, da zna roke uporabljat.
Dober avto in stvari imas lahko zarad sebe, moski cenimo uspeh za uspehom. Kaksen neuspeh je samo učenje za zivljenje. Avto servisiram sam marsikaj popravim sam nimamo vsi dveh levih rok. Za hiso in vrt je treba tudi znat skrbet delati z orodjem itd. Placo si je treba izborit standart se iz dneva v dan visa kdo pa bo poskrbel… Kreditov nimam zivljenje je lepo v zlati sredini.
no name394, 03.04.2025 ob 09:35
Ne najbolj fajn je, da zna poprijet za vsako delo.
Boli me kurac kako izgleda, četudi manj zasluži samo, da zna roke uporabljat.
Pa to da zna kaj narediti, da je zvest, da no obseden z drugimi ženskam. Raje imam nekoga z malo trebuščka in redkimi lasmi kot lepotca ki je trčen
Neverjetno lepo slisat kaj takega očitno se ženska miselnost spreminja. Ocitno tudi prihaja cas za take kot sm jst. Sm ze skoraj obupal ker vsa plastika me ne fascinira. Je pa fino da zenska ve kaj je zivljenje je duhovno in osebno razgledana. Seveda moras znat resevat in iskati resitve za in v zivljenju.
@bunja
Tisti, ki ima le 50 jurjev na banki in avto za 50+ jurjev je nastopač, ki ne zna oplemenititi svojih prihrankov. Tip, ki razume denar in zakaj ga je treba investirat, bo imel na bančnem računu dovolj za preživetje in rezervo, avto si bo kupil glede na potrebe, ne kot statusni simbol in svoj kapital bo imel v nepremičninah, plemenitih kovinah, delnicah… Verjetno ne bo oblečen v guči-dolčekafana-balenciaga cunje, ampak bo oblečen tako, kot njemu paše. Imam znanca, ki je miljonar (kripto, delnice, nepremičnine…) pa vozi 10+ let starega S-Max-a, oblečen v kavbojke in čisto povprečna oblačila. Gre z družino večkrat na leto po svetu, smučat…. Edina stvar, ki ga izda, je ura – poznavalec hitro ugotovi, da gre za izdelek cenovnega razreda 40k€+. Nosi jo pa le na kakih poslovnih dogodkih, sicer ne.
bunja, 03.04.2025 ob 10:18
Ja, saj to. Moški, vsaj monovci, non stop ponavljajo, da mora moški imet hud avto pa kaj vem kaj še vse pa ves nabildan… a ženske želimo čisto nekaj drugega.
V čem je fora, da ponavljajo v nedogled nekaj, kar ni res? Da prikrijejo, da nimajo tega, kar ženske v resnici želimo? Ok karakter, recimo.
@bunja
Nabildanost pomaga spraviti plehko žensko v posteljo, torej tako, ki ni za oženit.
Ljudje zelo radi izgovore iščejo v nekih zunanjih in materialnih stvareh. Je lažje kot se soočiti s tem da je mogoče problem v tebi kot človeku. V tem kdo si. Kako te drugi vidijo.
Plus lahko si v vseh smereh popolno bitje, pa to ne pomeni da se boš ujel z vsakim in da boš vsem všeč kot partner. Večina ljudi išče neko čustveno povezavo in privlačnost v svojem partnerju. To pa je ali pa ni, ne moreš izsilit. Če tega ni ne pomeni da tisti ni ok človek in ne bi bil krasen partner, za nekoga drugega. Pač ne gre tako da boš seznam naredil in bo potem en ki vsemu tistemu na seznamu ustreza prišel in se boš zaljubil in srečno živel do konca življenja. Nismo ljudje tako narejeni. Vsaj večina ne.
Ni šans, da je nabildan, taki so mi res odvratni. Ne hvala. Ne želim, da je nabildan, ne želim, da je neki suhec. Naj bo dec, kot se zagre, lahko tudi z malo trebuščka. Trebušček naj bo takšen do te meje, da orodnje ni ravno čist pod streho Drgač pa kar se tiče keša…. Ne rab met avta za 50K to je itak idiotizem. Če pa že ima keš na banki, ok naj ga ima, sej valda ga nav meni dal…. Če pa bova skup živela, bova mela pa pač skupne finance. Nobenga tipa pa ne bom spraševala, kok ma keša. Men je pomembno, da ima redni šiht in redno plačo, tolk, da ga jst ne rabim preživljat. Se pravi za oba velja enako. Da vsak sebe loh preživljava in zadovoljiva svoje potrebe. Men je na prvem mestu, da je dec prijazen, romantičen, da rad hodi v hribe, na morje in da ni kakšen naduvan, samovšečnež, važič. Da se zna vklopit v družbo in je družaben. Da ne flirta z drugimi babami, da je pošten. Tisti k majo velik keša, so običajno vse prej kot to. Torej naj bo srednji rang financ.
Zelo je odvisno kaj ženska v resnici išče. Poznam ločeno žensko, ki iz slabega razmerja vstopa v slabo razmerje. Našla si je človeka, ki je zanjo najmanj primeren, ker je on imel denar, podjetje, si ga je želela, ampak on njej ne bo stal ob strani. Ženska je resno bolna in njuna veza je le za njegovo praznjenje. On nje nima rad, ima jo le za rezervo, dokler ne najde boljše. Do nje se je tako poniževalno obnašal, da česa takega ne vidiš zlepa. Pošteni fantje jo niso zanimali, razni Franci , Lojzi, pa ravno taki bi ji stal ob strani in so delovni.
Anonimen756, 03.04.2025 ob 12:52
Zelo je odvisno kaj ženska v resnici išče. Poznam ločeno žensko, ki iz slabega razmerja vstopa v slabo razmerje. Našla si je človeka, ki je zanjo najmanj primeren, ker je on imel denar, podjetje, si ga je želela, ampak on njej ne bo stal ob strani. Ženska je resno bolna in njuna veza je le za njegovo praznjenje. On nje nima rad, ima jo le za rezervo, dokler ne najde boljše. Do nje se je tako poniževalno obnašal, da česa takega ne vidiš zlepa. Pošteni fantje jo niso zanimali, razni Franci , Lojzi, pa ravno taki bi ji stal ob strani in so delovni.
To je ogromno bab takih , ki poštenih Lojzov nočejo potem pa jok
Spraly, 03.04.2025 ob 10:41
zdej pa že mal pretiravate no, a moški mora res bit klošar da je kao vredu tip? Pač tu pa tam se kakemu fajn moškemu zalomi in je pač še uspešen, pa morda je tudi v formi, pa ni zato zanič a!? Jaz nisem več nabildan ker nimam časa, sem pa kar srednje uspešen, pa si to ne štejem kot slabo.
Spraly
Čist narobe si razumel. Klošar je daleč od tega kar si ženska želi. Ženska ki je že nekaj razočaranj dala čez, si ne želi moškega, ki je največji gofljač na Tinderju, ki naklada, laže, se gre skrivalnice, ki ima kaos v življenju, ki ne zna reševati probleme. Vizuelnost je manj pomembna, mora ti biti všeč, ampak jaz sem se vedno zaljubila v paket, torej v usklajenost besed in dejanj, da sem začutila da je človek v redu, zanesljiv. Jaz si ne bi želela zapletati življenja z nezrelem moškim, takim ki ne zna biti zvest. Predvsem pa ključno, da se ujemata. Da sta si podobna, da živita podobno in svet dojemata podobno. Raven trebuh in dober avto lahko naredi prvi dober vtis, ostalo bolj pomembno se pokaže naknadno
za Anonimno 1172
ti mi ne deluješ kot samska s svojimi pogledi na partnerstvo.če pa si si pa zaslužiš takšnega,ki si ga opisala.teh mislim,da je dosti.tud tu na monu,samo niso preveč aktivni.
monovka je pred kratkem odprla temo za samske,da se predstaviš,daš svoj pogled na to kaj si želiš,pričakuješ.in pa seveda,da daš mail na katerega ti lahko kdo piše.nazadnje sem videl,da ni bilo nekega zanimanja za to temo.škoda no. prvoščim takšnim,ki ste res v redu,da se poparčkate
Imam avto za 40k na kredit pa kaj. Avto kupuješ zase, da si nekaj privoščiš, da uživaš v vožnji z njim ne za druge. Prav tako plačujem kredit za stanovanje. In kaj je narobe z krediti?? Po nekaj letih vidiš kaj ti je vstalo ne pa da plačuješ za najemnino in nimaš nič od tega. Torej namesto, da plačujete mesečno najemnino raje plačajte mesečni kredit pa je stanovanje vaše, cena je pa skoraj ista.
Glede žensk imam občutek, da jih take stvari ne privlačijo. Me ni nikoli nobena pohvalila za avto in stanovanje zadnjih 5 let ko sem samski…
avto380, 03.04.2025 ob 13:39
Imam avto za 40k na kredit pa kaj. Avto kupuješ zase, da si nekaj privoščiš, da uživaš v vožnji z njim ne za druge. Prav tako plačujem kredit za stanovanje. In kaj je narobe z krediti?? Po nekaj letih vidiš kaj ti je vstalo ne pa da plačuješ za najemnino in nimaš nič od tega. Torej namesto, da plačujete mesečno najemnino raje plačajte mesečni kredit pa je stanovanje vaše, cena je pa skoraj ista.
Glede žensk imam občutek, da jih take stvari ne privlačijo. Me ni nikoli nobena pohvalila za avto in stanovanje zadnjih 5 let ko sem samski…
Večina stanovanj je na kredit kupljenih. Seveda je bolje da plačuješ kredit kot da si v najemu, lahko rečemo da višje kotiraš kot najemniki. Zakaj ženske ki jih spoznavaš , ne cenijo tega, pa je vprašanje, kakšne ženske spoznavaš. Nobena ti ne bo ploskala da imaš kredit, je pa plus da živiš v lastniškem stanovanju. Bivši od Saške Lendero je v najemu v garsonjeri, pa se nosi kot da je pol Ljubljane njegove.
Hahahahahahahahah ženske še v virtuali nenehno lažejo, da bi izpadle prijetne in bile del ‘’prijazne družbe’’. Ta virtue signaling je patetičen. Poleg se bodo pa priključili simpi, ki bodo pridodali svoje s kimanjem pri teh ženskih nebulozah.
Sej smo na internetu, tu ni potrebno igrati in se delati lepih kot to počnete v reali. Fak no ljudje kakšni fejkerji.
Vsi vemo kaj si ženske želijo in kaj jih imponira. Vsi dobro vemo kakšne moške si želijo. Tu nakladajo kako ne želijo moških z denarjem in dobrim avtom ter takih, ki dajo nekaj nase in so zdravi in fit. Lažejo, da jim je pomembno le, da nima dveh levih rok in ima kul karakter. Kao lahko ima trebušček in je plešast.
No, resnica ja pa taka!!! Ženskam je daleč najbolj pomembno kako moški izgleda!!! Če je vizualno sprejemljiv pride na vrsto njegov status in karizma, najmanj pomemben je njegov karakter, ker so pri karakterju ženske pripravljene mariskaj spregledati!!! To so fakti, čeprav se bodo ženske in simpi sedaj zgražali nad mojim pisanjem, ker vsi dobro vemo, da je resnica o ženskah družben tabu. V moderni družbi se lahko prosto pljuva po moških, ženske pa so nedotakljiva angelska bitja, ki imajo vedno prav.
Resnica je, da smo moški veliko bolj tolerantni glede vizualnosti in zaslužka kot ženske. To so fakti iz življenja in iz vseh raziskav ter statistik.
Ženske v tej temi razlagajo kako ima moški lahko trebušček in plešo ter, da ni važno kakšen avto vozi in lažejo, da jih celo moti, če ima dober avto, da ne omenjam kako prozorno lažejo, da jim fit moški niso privlačni. Resnica je, da se zavedajo, da večina njih ne more imeti moškega z lepo hišo, luksuznim avtom in dobro postavo, ker jih je le nekaj odstotkov in zato lažejo/uporabljajo virtue signaling, da izpadejo kul osebe, pač igrajo in imajo masko vedno na obrazu, zato pravijo, da si želijo povprečnega, ker je to njihov realen doseg.
Katerikoli bi dali izbiro v realnem življenju med povprečnežem in nadpovprečnim dobro vemo koga bi velika večina žensk izbrala. Saj je logično.
Pa okej, razumem zakaj ženske neprestano igrajo, nosijo masko in lažejo, pač so biološko tako programirane zaradi dejstva, da lahko preživijo le v čredici (skupini) in so pripravljene za to narediti vse, tu ni prostora za lojalnost, resnico in spoštovanje. Pač vse okoli žensk je zlagano, od videza preko razmišljanja in osebnih mnenj do karakterja, ženske se vedno prilagajajo večinskemu mnenju oz. mnenju, ki je ‘’družbeno sprejemljiv’’ ali zaželjen. Za moške simpe kimavce pa nimam tolerance, enostavno so amebe brez hrbtenice.
Kakšen naj bo fajn moški 40+? Za vsako drugačen najbrž.
Zame mora imeti karizmo, izražati samozavest, videti se mu mora, da ve, kam sam s sabo. Pri 40 + mora biti odločna, izdelana osebnost, videti se mora, da si je znal na osnovi svojih sposobnosti in izkušenj izdelati jasno sliko o življenju, jo zna tudi predstaviti in zna slediti svojim ciljem. Logično, da mora biti samostojen v smislu, da ne potrebuje vodiča ali sugeriranja za vsako svojo odločitev. Razumen, ko gre zares in razposajen, ko je treba uživati v življenju. Pretežno optimističen in veder. Dovolj dober sogovornik, da ne prihaja do nesporazumov.
Telesno? Energičen in dovolj fit, da zmore biti s svojim telesom kos normalnim obremenitvam življenja, v kolikor se ukvarja s športom, pa temu športu primerno zmogljiv. Vitek je seveda fajn, ni pa nobene škode, če ima kak kilogram več, le da ga to ne ovira pri gibanju, opravilih ali počutju in da ne ogroža njegovega zdravja. Aja, zaželjen bariton ali bas.
Ne sme biti copata, hočem ga spoštovati na temelju njegovih kvalitet. Enako pričakujem od njega.
Materialno? Mi je popolnoma vseeno, če ima veliko ali nima ničesar. Pomembno mi je, da zna s tem, kar ima, racionalno ravnati. Pomeni, da zna ceniti, kar ima, da zna to vzdrževati (nasprotno od zanemarjati ali uničevati) in z danim optimalno ustvarjalno ravnati. Če ima zelo veliko in si lahko privošči tudi zapravljanje, naj to počne, le želim videti, da mu to prinaša zadovoljstvo. Če nima ničesar, zaradi mene tudi ne potrebuje, imam dovolj za oba, pričakujem pa od njega odgovorno in smotrno ravnanje.
Ko se tukaj toliko omenja fitnes in bildanje: nič narobe s skrbjo za svoje telo, ko pa to postane edina obsesija in poglavitna značilnost, se mi pa upira, ker preveč diši po samovšečnosti in reduciranju odnosa na telesno raven.
Avto za 50k? Ja, če si ga lahko privošči brez odrekanja normalnim zahtevam življenja. Če pa to pomeni lizing za znesek polovice plače, pa me bo težko prepričal, da je z njim vse v redu.
Navajo, 03.04.2025 ob 15:06
Hahahahahahahahah ženske še v virtuali nenehno lažejo, da bi izpadle prijetne in bile del ‘’prijazne družbe’’. Ta virtue signaling je patetičen. Poleg se bodo pa priključili simpi, ki bodo pridodali svoje s kimanjem pri teh ženskih nebulozah.
Sej smo na internetu, tu ni potrebno igrati in se delati lepih kot to počnete v reali. Fak no ljudje kakšni fejkerji.
Vsi vemo kaj si ženske želijo in kaj jih imponira. Vsi dobro vemo kakšne moške si želijo. Tu nakladajo kako ne želijo moških z denarjem in dobrim avtom ter takih, ki dajo nekaj nase in so zdravi in fit. Lažejo, da jim je pomembno le, da nima dveh levih rok in ima kul karakter. Kao lahko ima trebušček in je plešast.
No, resnica ja pa taka!!! Ženskam je daleč najbolj pomembno kako moški izgleda!!! Če je vizualno sprejemljiv pride na vrsto njegov status in karizma, najmanj pomemben je njegov karakter, ker so pri karakterju ženske pripravljene mariskaj spregledati!!! To so fakti, čeprav se bodo ženske in simpi sedaj zgražali nad mojim pisanjem, ker vsi dobro vemo, da je resnica o ženskah družben tabu. V moderni družbi se lahko prosto pljuva po moških, ženske pa so nedotakljiva angelska bitja, ki imajo vedno prav.
Resnica je, da smo moški veliko bolj tolerantni glede vizualnosti in zaslužka kot ženske. To so fakti iz življenja in iz vseh raziskav ter statistik.
Ženske v tej temi razlagajo kako ima moški lahko trebušček in plešo ter, da ni važno kakšen avto vozi in lažejo, da jih celo moti, če ima dober avto, da ne omenjam kako prozorno lažejo, da jim fit moški niso privlačni. Resnica je, da se zavedajo, da večina njih ne more imeti moškega z lepo hišo, luksuznim avtom in dobro postavo, ker jih je le nekaj odstotkov in zato lažejo/uporabljajo virtue signaling, da izpadejo kul osebe, pač igrajo in imajo masko vedno na obrazu, zato pravijo, da si želijo povprečnega, ker je to njihov realen doseg.
Katerikoli bi dali izbiro v realnem življenju med povprečnežem in nadpovprečnim dobro vemo koga bi velika večina žensk izbrala. Saj je logično.
Pa okej, razumem zakaj ženske neprestano igrajo, nosijo masko in lažejo, pač so biološko tako programirane zaradi dejstva, da lahko preživijo le v čredici (skupini) in so pripravljene za to narediti vse, tu ni prostora za lojalnost, resnico in spoštovanje. Pač vse okoli žensk je zlagano, od videza preko razmišljanja in osebnih mnenj do karakterja, ženske se vedno prilagajajo večinskemu mnenju oz. mnenju, ki je ‘’družbeno sprejemljiv’’ ali zaželjen. Za moške simpe kimavce pa nimam tolerance, enostavno so amebe brez hrbtenice.
Navajo, videz je tako varljiva stvar, da res ne moreš izbirati samo glede na videz. Vs se mora poklopiti, karakter, da sta si podobna, potem ti človek všeč postane tudi vizuelno. Vsaj jaz tako delujem, pa po komentarjih vidim da nisem edina.