Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen je fajn samski moški 40+?

Kakšen je fajn samski moški 40+?

Odgovor na objavo uporabnika
Ne strinjam se, 03.04.2025 ob 15:29

Navajo, 03.04.2025 ob 15:06

Hahahahahahahahah ženske še v virtuali nenehno lažejo, da bi izpadle prijetne in bile del ‘’prijazne družbe’’. Ta virtue signaling je patetičen. Poleg se bodo pa priključili simpi, ki bodo pridodali svoje s kimanjem pri teh ženskih nebulozah.

Sej smo na internetu, tu ni potrebno igrati in se delati lepih kot to počnete v reali. Fak no ljudje kakšni fejkerji.

Vsi vemo kaj si ženske želijo in kaj jih imponira. Vsi dobro vemo kakšne moške si želijo. Tu nakladajo kako ne želijo moških z denarjem in dobrim avtom ter takih, ki dajo nekaj nase in so zdravi in fit. Lažejo, da jim je pomembno le, da nima dveh levih rok in ima kul karakter. Kao lahko ima trebušček in je plešast.

No, resnica ja pa taka!!! Ženskam je daleč najbolj pomembno kako moški izgleda!!! Če je vizualno sprejemljiv pride na vrsto njegov status in karizma, najmanj pomemben je njegov karakter, ker so pri karakterju ženske pripravljene mariskaj spregledati!!! To so fakti, čeprav se bodo ženske in simpi sedaj zgražali nad mojim pisanjem, ker vsi dobro vemo, da je resnica o ženskah družben tabu. V moderni družbi se lahko prosto pljuva po moških, ženske pa so nedotakljiva angelska bitja, ki imajo vedno prav.

Resnica je, da smo moški veliko bolj tolerantni glede vizualnosti in zaslužka kot ženske. To so fakti iz življenja in iz vseh raziskav ter statistik.

Ženske v tej temi razlagajo kako ima moški lahko trebušček in plešo ter, da ni važno kakšen avto vozi in lažejo, da jih celo moti, če ima dober avto, da ne omenjam kako prozorno lažejo, da jim fit moški niso privlačni. Resnica je, da se zavedajo, da večina njih ne more imeti moškega z lepo hišo, luksuznim avtom in dobro postavo, ker jih je le nekaj odstotkov in zato lažejo/uporabljajo virtue signaling, da izpadejo kul osebe, pač igrajo in imajo masko vedno na obrazu, zato pravijo, da si želijo povprečnega, ker je to njihov realen doseg.

Katerikoli bi dali izbiro v realnem življenju med povprečnežem in nadpovprečnim dobro vemo koga bi velika večina žensk izbrala. Saj je logično.

Pa okej, razumem zakaj ženske neprestano igrajo, nosijo masko in lažejo, pač so biološko tako programirane zaradi dejstva, da lahko preživijo le v čredici (skupini) in so pripravljene za to narediti vse, tu ni prostora za lojalnost, resnico in spoštovanje. Pač vse okoli žensk je zlagano, od videza preko razmišljanja in osebnih mnenj do karakterja, ženske se vedno prilagajajo večinskemu mnenju oz. mnenju, ki je ‘’družbeno sprejemljiv’’ ali zaželjen. Za moške simpe kimavce pa nimam tolerance, enostavno so amebe brez hrbtenice.

Cuck zervative blindspot

WTF

Navajo, videz je tako varljiva stvar, da res ne moreš izbirati samo  glede na videz. Vs se mora poklopiti, karakter, da sta si podobna, potem ti človek všeč postane tudi vizuelno. Vsaj jaz tako delujem, pa po komentarjih vidim da nisem edina.

Glede avtomobila, naj ima vsaj nek avto za 20.000 EUR. Glede strehe nad glavo, če bi iskala, bi pričakovala takega, ki ima resen ta problem. Glede vizuelnosti pa , sem poročena s človekom, ki mi na prvi vtis ni vizuelno pritegnil, potem ko sem ga spoznala, me je očaral. Pa je čist kontra mojemu idealu moške lepote.

Ne strinjam se, 03.04.2025 ob 15:31

Glede avtomobila, naj ima vsaj nek avto za 20.000 EUR. Glede strehe nad glavo, če bi iskala, bi pričakovala takega, ki ima resen ta problem. Glede vizuelnosti pa , sem poročena s človekom, ki mi na prvi vtis ni vizuelno pritegnil, potem ko sem ga spoznala, me je očaral. Pa je čist kontra mojemu idealu moške lepote.

Mah sej razumem ženski solipcizem ‘’ne jaz pa nisem taka’’ in pripadanje skupini ‘’evo nisem edina, ki tako misli’’. To je večni ženski bulšit. In na moja izrečena dejstva si ti daš nick ‘’ne strinjam se’’.

Tip mora biti vizualno sprejemljiv in ne ‘’tvoj ideal moške lepote’’, da ga sploh spustiš v svojo bližino in pričneš interakcijo z njim!!!!! Fak ta ženski solipcizem je resnično v vsakem stavku. Ti se niti ne zavedaš, da je 80% moških zate nevidnih in v primeru, da bi se ti kateri od njih približal bi se zgrozila in si mislila ‘’poberi se stran faking čudak’’, odslovila/zavrnila bi ga na pogojno družbeno sprejemljiv način in bi frendicam na kavi razlagala kakšen creeper je zanč uletu do tebe.

Ja in zate bi tip pri 40ih poleg zdravja, fit telesa in solidnega izgleda moral biti brez otrok, brez povezav z bivšimi, kot si sama dejala z avtom vsaj za 20K (idealno 30K+), minimalno vsaj odplačano dvo-sobno stanovanje (idealno v LJ ali KP) vendar še bolj idealno hišo z vrtom na obrobju LJ ali na obali s pogledom na morje. Idealno brez kreditov in s plačo vsaj 2.000+ neto. Da dobrega karakterja in sposobnosti opravljanja različnih ‘’moških opravil’’ niti ne omenjam. Seveda se od njega pričakuje, da bo opravljal tudi ‘’ženska dela’’.

In kaj tak tip pri 40ih dobi od ženske v zameno??? Kaj dobi tip, ki se je izgradil, vlagal in skrbel zase, vlagal v znanje in gradil kariero??? Ah sej to pa ni važn ane, ker so 40 letne ločenke z otroci itak res kul ženske in so močne ter neodvisne. One pa že ne mislijo za descom pospravljat. Naj se kar navadi na moderno žensko.

Navajo, 03.04.2025 ob 16:36

Mah sej razumem ženski solipcizem ‘’ne jaz pa nisem taka’’ in pripadanje skupini ‘’evo nisem edina, ki tako misli’’. To je večni ženski bulšit. In na moja izrečena dejstva si ti daš nick ‘’ne strinjam se’’.

Tip mora biti vizualno sprejemljiv in ne ‘’tvoj ideal moške lepote’’, da ga sploh spustiš v svojo bližino in pričneš interakcijo z njim!!!!! Fak ta ženski solipcizem je resnično v vsakem stavku. Ti se niti ne zavedaš, da je 80% moških zate nevidnih in v primeru, da bi se ti kateri od njih približal bi se zgrozila in si mislila ‘’poberi se stran faking čudak’’, odslovila/zavrnila bi ga na pogojno družbeno sprejemljiv način in bi frendicam na kavi razlagala kakšen creeper je zanč uletu do tebe.

Ja in zate bi tip pri 40ih poleg zdravja, fit telesa in solidnega izgleda moral biti brez otrok, brez povezav z bivšimi, kot si sama dejala z avtom vsaj za 20K (idealno 30K+), minimalno vsaj odplačano dvo-sobno stanovanje (idealno v LJ ali KP) vendar še bolj idealno hišo z vrtom na obrobju LJ ali na obali s pogledom na morje. Idealno brez kreditov in s plačo vsaj 2.000+ neto. Da dobrega karakterja in sposobnosti opravljanja različnih ‘’moških opravil’’ niti ne omenjam. Seveda se od njega pričakuje, da bo opravljal tudi ‘’ženska dela’’.

In kaj tak tip pri 40ih dobi od ženske v zameno??? Kaj dobi tip, ki se je izgradil, vlagal in skrbel zase, vlagal v znanje in gradil kariero??? Ah sej to pa ni važn ane, ker so 40 letne ločenke z otroci itak res kul ženske in so močne ter neodvisne. One pa že ne mislijo za descom pospravljat. Naj se kar navadi na moderno žensko.

Se moram poleg vtaknit😄

Nikjer nisi vprašal, kaj ona prinaša v tako zvezo. Kar določil si jo, da je ločenka z otroki in pričakuje gospoda Idealnega.
Od kod to jemlješ?
A se ti zdi, da ne obstaja samska 40-letnica z dobro plačo in lastno samostojno eksistenco, brez otrok in kreditov?
Res misliš, da ena brez izenačenih pogojev računa na idealnega? Verjemi, da išče v svojem rangu, enako kot moški.
Kar predvidevati in predalčkati ni najbolj zrelo.

sem siguren ,da ni blo nič narobe vizuelno s tem tvojim moškim…sej ene celo gledajo na barvo oči,polti ,lasje in to v zrelih letih ,ma smešno no …kakšni ideali…

za ne strinjam se

monovka, 03.04.2025 ob 16:43

Se moram poleg vtaknit😄

Nikjer nisi vprašal, kaj ona prinaša v tako zvezo. Kar določil si jo, da je ločenka z otroki in pričakuje gospoda Idealnega.
Od kod to jemlješ?
A se ti zdi, da ne obstaja samska 40-letnica z dobro plačo in lastno samostojno eksistenco, brez otrok in kreditov?
Res misliš, da ena brez izenačenih pogojev računa na idealnega? Verjemi, da išče v svojem rangu, enako kot moški.
Kar predvidevati in predalčkati ni najbolj zrelo.

monovka…

Najbrž se ne zavedaš, da večini žensk z leti rastejo pričakovanja kar je fakt!

Kdo so samske ženske 37-45? V večini primerov žensk z razpadlimi zvezami z ortoci, nekatere zagrižene karieristke, nekatere neplodne, nekatere, ki si ne želijo otrok in nekatere, ki imajo baby rabies. Vse te skupine žensk v večini primerov zahtevajo moškega s stabilnim življenjem, ki sem ga opisal zgoraj. One prinašajo v življenje takega moškega nemir in nestabilnost, velikokrat tako psihično kot finančno.

Ti boš govorila, da ženske iščejo svoj ekvivalent pa si mi dejala, da zate pri 30ih zmenek s situiranim, prijetnim in vizualno privlačnim moškim, ki vozi skoraj nov A6 za 60K in bi te peljal na večerjo na obalo in pokušanje vin v Brda ni bil na tvojem nivoju. Le kaj potem pričakujejo ‘’uspešne ženske’’ od moških pri 40+???

Predlačkaš ti, ker izluščiš ozko skupino karierno uspešnih samskih žensk brez otrok, ki naj bi iskale ‘’sebi enakega’’ kar seveda ne drži!!! V višjih krogih kot se ženska giblje, višje cilja. Ko ima ženska enkrat nekoga s statusom po koncu zveze ne bo iskala navadnega delavca ampak bo ciljala enako ali višje kot je bil prejšnji. Seveda pod pogojem, da ima to možnost. Če ne bo z nekom nižje, bo to t.i. ‘’placeholder boyfriend’’ dokler se ji ne ponudi priložnost za ponoven skok na višji standard. Moški se lahko navadimo in sprejmemo nižji gmotni življenski standard, ženska, ki je nekoč dobro živela ne bo nikoli srečna, če je prisiljena na nižji gmotni standard.

Celotna svetovna ekonomija obstaja izključno zaradi nenehnega moškega pehanja in garanja za ustvarjanje stvari za katere so moški plačani, da nato predajo svojo plačo ženskam, da si ženske kupijo taiste stvari, ki so jih taiste moške roke pred tem ustvarile. V zameno dobijo najlepši in najpremožnejši moški dostop do žensk in lastno potomstvo. To je vsa zgodba. Moški lahko živi življenje, ki ga je vredno živeti le, če ga živi izključno zase in ima ženske le za občasno potešitev.

Nikoli me ni zanimal drag avto,hiša z bazenom ali polna denarnica…Rada imam preproste stvari,iskren klepet,zaupanje,hec in smehe.Sem mnenja da niso vse ženske enake.

zeloodvisno02, 03.04.2025 ob 16:48

sem siguren ,da ni blo nič narobe vizuelno s tem tvojim moškim…sej ene celo gledajo na barvo oči,polti ,lasje in to v zrelih letih ,ma smešno no …kakšni ideali…

Zeloodvisno02, Seveda govorim o tistem prvem vtisu ko še niti spregovoriš ne z osebo, potem pa po par besedah  dobiš  čist drug občutek in te človek pritegne , prej ga pa ne bi mogoče sploh opazil. Tista energija nas pritegne, ne vuzuelnost. Navajo poudarja kako pomemben je videz, jaz pravim da ne tako zelo, zato sem to napisala.  Privlačna oseba lahko pritegne, potem pa odbije glih zato ker je ošaben, važen., ker se zaveda lepote. In potem se prav z gnusom obrneš stran od osebe, ki te je na prvi vtis pritegnila. Navajo je zelo skromne oznake nekih pričakovanj označil za nerealne. To mi je mal nenavadno za človeka, ki pravi da obvladuje ženski svet in vsako dobi. tudi 2 sobno stanovanje za osebo ki ima okoli 50 let ni nek presežek .

Včas vidim na Insti,  m3 na joškah, m2 na ritnicah, s petkami do metra. Mirte paziti, v kaj se spotaknete, pač no, še nimamo pločnika in pol se monivcem umikamo, ko dirjajo. 😅☺️☺️☺️Bi rekla kaj, pa kaj bom o vseh superiornih relativih. ☺️☺️☺️

Ne strinjam se…

Ženska ima skromna pričakovanja do tipa, ki ji je res kul, tako vizualno kot karakterno, vendar je to kratkega roka, če ne pokaže sposobnosti in drajva za napredkom.

Zase nikoli nisem trdil, da lahko vsako dobim. Dejstvo je, da so vse moje resne bejbe prve pristopile in začele mene vrebat. Meni se ni potrebno truditi okoli žensk. Tudi druge ženske kažejo zanimanj vendar se meni ne ljubi preveč časa zapraviti za ukvarjanje z ženskami.

Pa nimam vsako in tega ne trdim, to leto, pa je že april sem bil le s svojo in z bivšo. Lansko leto sm bil poleg sedanje in bivše še s FWB-jko, eno sestrino frendico in dvema srpkinjama, ko sem šel za en teden k bratrancu v BG. Tam je na izi dobit tiste 20-30, če si ‘’zgodan dečko Slovenac sa novim crnim A6’’. Torej sem čisto v redu, pošten mladenič z dobrim srcem, ki je dober in prijazen do žensk. Sem kar dijamantek 😉

Kmalu bom čez 40, brez pleše ali trebuščka, pa finance precej poštimane.

Lani sem se poročil, a če se ne bi, verjetno po 40-em več ne bi iskal ženske.

Opažam, da je investiranje vase najboljša investicija v odnos. In tega ne doživljam kot izraz sebičnosti, temveč kot naravno nujnost.

Kolikor mi namreč uspe razviti in ohranjati svojo integriteto in jasno identiteto, toliko (p-)ostajam privlačnejši in avtentičnejši v odnosu.

Ko sem bil zanemaril sebe v prid razmerju, ne samo da sem izgubljal občutek lastne vrednosti – ugotavljam tudi, da sem, kolikor se zdi to morda paradoksalno, spodkopaval tudi kvaliteto odnosa. S pretiranim podrejanjem sem sčasoma izgubil natanko tiste lastnosti, ki so sprva pritegnile drugega.

Danes moji odnosi zgledajo precej drugače. To so odnosi temeljijo na ravnovesju, kjer nobeden od akterjev ne rabi postaviti drugega drugega na piedestal, kjer oba vzdržujeva zdravo mero avtonomije in kjer vzajemnost nadomesti enostransko žrtvovanje. V odnosih postavava jasne meje, ki določajo odgovornost vsakega posebej.

Če odnos kljub vsemu ne uspe, vseeno oseba, ki je vlagala v lastno rast, ne izgubi vsega. Ohrani svojo notranjo vrednost, kompetence in dosežke. To pa  ni  več “igra” za premoč, katere izid je “zmaga” ali “poraz”, temveč naravna posledica celovitega pristopa k življenju in seveda tudi k partnerstvu.

“Fajn 40+ letnik” je torej moški, ki z isto strastjo investira v lastni razvoj kot v kvalitetne odnose – ne potrebuje potrditve in zna nastopati prizanesljivo, tudi kadar ohranja jasne meje. Skrbi za svoje telo in za čustveni potencial z enako predanostjo kot za svoj um. In ve, da najboljši odnosi nastanejo, ko ti izidejo iz vzajemnosti.

Vprašajte se torej, vsak zase: Ali moji odnosi temeljijo na vzajemni rasti ali morda na asimetriji in podrejanju? Odgovor lahko razkriva vzorec, ki določa uspeh ali neuspeh vaših odnosov in povezav.

Ne strinjam se, 03.04.2025 ob 17:17

Zeloodvisno02, Seveda govorim o tistem prvem vtisu ko še niti spregovoriš ne z osebo, potem pa po par besedah  dobiš  čist drug občutek in te človek pritegne , prej ga pa ne bi mogoče sploh opazil. Tista energija nas pritegne, ne vuzuelnost. Navajo poudarja kako pomemben je videz, jaz pravim da ne tako zelo, zato sem to napisala.  Privlačna oseba lahko pritegne, potem pa odbije glih zato ker je ošaben, važen., ker se zaveda lepote. In potem se prav z gnusom obrneš stran od osebe, ki te je na prvi vtis pritegnila. Navajo je zelo skromne oznake nekih pričakovanj označil za nerealne. To mi je mal nenavadno za človeka, ki pravi da obvladuje ženski svet in vsako dobi. tudi 2 sobno stanovanje za osebo ki ima okoli 50 let ni nek presežek .

Vseeno ,ni nujna neka izstopajoča lepota ,vseeno če je človek urejen ,skrbi zase ,bi se reklo ni nič narobe po videzu, zraven vsega ,pa še ok karakter ,z neko energijo,velja za oba spola,potem samo lepota ne pomeni nič…Uspešni bogati ljudje,imajo večina trde samosvoje  karakterje …torej, vsega po malo ,nek uravnotežen paket.

Navajo, 03.04.2025 ob 18:09

Ne strinjam se…

Ženska ima skromna pričakovanja do tipa, ki ji je res kul, tako vizualno kot karakterno, vendar je to kratkega roka, če ne pokaže sposobnosti in drajva za napredkom.

Zase nikoli nisem trdil, da lahko vsako dobim. Dejstvo je, da so vse moje resne bejbe prve pristopile in začele mene vrebat. Meni se ni potrebno truditi okoli žensk. Tudi druge ženske kažejo zanimanj vendar se meni ne ljubi preveč časa zapraviti za ukvarjanje z ženskami.

Pa nimam vsako in tega ne trdim, to leto, pa je že april sem bil le s svojo in z bivšo. Lansko leto sm bil poleg sedanje in bivše še s FWB-jko, eno sestrino frendico in dvema srpkinjama, ko sem šel za en teden k bratrancu v BG. Tam je na izi dobit tiste 20-30, če si ‘’zgodan dečko Slovenac sa novim crnim A6’’. Torej sem čisto v redu, pošten mladenič z dobrim srcem, ki je dober in prijazen do žensk. Sem kar dijamantek 😉

Navajo, čist na kratko. Nisem ločena, nisem revna. Lahko rečeš, da internet prenese vse, zato sploh ne mislim tu dokazovati, ker je v bistvu čist brez veze, kaj kdo ima. Nam avti manj pomenijo kot nepremičnine , avto je dober, ni pa nastopaški.  Ker  je retrogradni Merkur, pa da ne bo med nama še več vroče krvi , povem na kratko 😀. Da moški pri 45-55 letih nima niti stanovanja, pa normalnega avta, bi me motilo, ker bi bil prevec drugačen človek  od mene. Predvsem pa bi me glodalo, da bi bil z menoj zaradi denarja. Da bi mu morala posojati, ni šans , resno mislim!!!  Lahko je tak moški dober človek, tega ne morem reči, ampak midva skupaj ne bi shajala, ker bi bila preveč različna. Kot prvo pa me pri ljudeh najbolj moti,  da  ne znajo  obvladovati življenja in problemov, da lezejo  iz enega problema v drugega in delajo  neumnosti. Spet zato, ker sem jaz tako drugačna,ker stvari hitro rešim.  Vsak živi kot želi, ko sem bila mlada, nisem gledala na avte, denar, prisežem pri otrocih, kar pišem. Iskala sem izključno samo človeka s katerim bi lahko živela in shajala. To pa zato, ker ko mene nekaj močno moti, preko tega zelo težko grem.  Meni se zdi  skromno in  zeloooo realno. Točno sem vedela kakšne lastnosti želim. Poštenje, zanesljivost, odgovornost, da ni ženskar in da mi bo dal občutek stabilnosti . Da  me ne bo zapustil, ko bi bila najbolj ranljiva. Glede vizuelnosti sem vedno  zelo prilagodljiva, Ker moski, ki so bili meni zelo vizuelno všeč, so mi  srce strli. Tu sem šibka, ranljiva. Zato sem se že kot mlado dekle fokusirala na druge stvari ter gledala kompletno, značaj, kompatibilnost, ali bi lahko s tem človekom shajala, ali je prava energija med nama.  Zato sem te demantirala, ker si trdil da je vizuelnost najbolj pomembna, pa si cel halo naredil, na moj komentar.  Vedno izhajamo iz svojih izkušenj . Ko si mlad, si srečen da greš na kebab, ko si starejši, si drugačen, bolj pokvarjen mogoče. Izbirčen. Pa ne glede izbira restavracije, jaz najraje doma skuham, ampak izbirčen si glede lastnosti človeka. Težko pametujem, ker dolgo nisem  v teh sferah zmenkarij, vem pa da od svojih načel ne bi odstopila nikoli, ker bi sebe zanikala.  Proti sebi pa ne delam. In mislim da nisem slaba ženska, sem načelna, varčna, poštena, iskrena in ne varam.  Ne manipuliram in sem odkrita, zmeraj povem kar mislim. Dost enostavna sem. Pa tudi grda nisem. Nihče ni rekel da si ti slab, lahko si zelo dober,ne poznam te osebno,  midva sva si zelo različna zato se zapneva,  nič zameriti . Tu le izmenjujemo mnenja.

zeloodvisno02, 03.04.2025 ob 19:44

Vseeno ,ni nujna neka izstopajoča lepota ,vseeno če je človek urejen ,skrbi zase ,bi se reklo ni nič narobe po videzu, zraven vsega ,pa še ok karakter ,z neko energijo,velja za oba spola,potem samo lepota ne pomeni nič…Uspešni bogati ljudje,imajo večina trde samosvoje  karakterje …torej, vsega po malo ,nek uravnotežen paket.

Zeloodvisno02, ključna je energija med dvema, ne kakšne barve oči ima kdo,  pa kakšno  barvo las. Včasih  nas v pogovoru, dinamiki med osebama, ta oseba očara, pa na prvi vtis sploh ne zbudi pozornosti, potem pa ko steče pogovor, pa so  čist drugi občutki.

Navajo

Mislim, da opisujeva različne skupine žensk.  Vzamiva primer samske, ki ne želi otrok, ker ima druge cilje v življenju in bi pogojno imela moža in družino le, če sreča idealnega, sicer pa ji to ni prioriteta.

Najprej tisto o Audiju6 in Brdih- sem ti že takrat napisala, da avto meni (in meni podobnim) ne pomeni nič. Takega tipa bi zavrnila ravno zato, ker izpostavlja svoj avto kot svojo kvaliteto. To je plehboy, nastopač. Moški brez vsebine, samo embalaža. Sixpacki, mišice in pleh-to je nekaj za enkratno uporabo. Bom grdo rekla- za nategnit, si pregnat dolgčas za en vikend, ko ni kaj bolj zanimivega za počet. Ni pa za imet. Ekvivalent lahke kešpičke, samo v moški izdaji. Pa še vprašanje, če bi prišel v poštev za en vikend. Odvisno od tega, če ne bi bil preneroden, preveč vpadljiv, preveč nastopaški. Vsekakor ga ne bi peljala v javnost. To ni tip, s katerim se brez sramu pokažeš, ker je ženska poleg njega avtomatsko označena za plehbejbo.  Udarec na osebno integriteto, ponos. Mala sramotica. Samo za trenutno naslado in nič več.

Se strinjam, da z leti rastejo tudi standardi. Pri 20-ih smo še naivne, premalo izkušene in ni cilj najti partnerja za življenje, temveč bolj zabava, dogodivščina, morda preizkušanje različnih tipov in izkušenj, da preveriš, kaj ti ustreza in kaj ne. Povsem enako, kot pri moških, le da ne zbiranje črtic, temveč brušenje kriterijev. Takrat ni toliko pomembna osebna kvaliteta, ker ne iščeš trajnega partnerja in očeta svojim otrokom. Šele, če si res zaželiš družine, si iz izkušenj narediš neko sliko, kakšen ti bo kompatibilen. In ko je želja po družini dovolj velika, ni več pomemben avto, status in mišice, temveč funkcioniranje, skupna vizija, zanesljivost, značaj, osebne sposobnosti, občutek varnosti, sprejetosti in … ja, čustva. Če je to prisotno, ne rabi stanovanja in denarja, ker vse to zgradiš s skupnimi močmi, delaš dolgoročno. Bo maraton, ne sprint. Skupnost, v kateri je pomembneje skupno zadovoljstvo, kakor status. Takrat se ženska požvižga na mnenje okolice, ni ji zanimivo in potrebno nič drugega, kot harmonija, ubranost in domačnost. Status ima itak sama. Moškega rabi kot dopolnitev svojega zasebnega življenja.

Ja, tudi uspešna karieristka z visokimi prejemki bo znala biti še kako srečna z delavcem v proizvodnji, če se bo izkazal za dobrega partnerja, ki ji nudi toplino, naklonjenost, razumevanje in podporo v skupnih ciljih.
Seveda ni odveč, če je tudi sam uspešen in materialno stabilen, ni pa več pogoj.  Ja, pristala bo celo na nižji materialni standard od vajenega, če ji bo moški nudil udobje topline in ljubezni. Ker ji je vredno.

Tja pa ne paše tip, ki tekmuje s celim svetom za titulo najmachota. Tekmovalno nastrojeni tipi, ki se dokazujejo okolici namesto sebi, so brezvezneži, ob njih prava ženska ni nič več od razstavnega eksponata ali pa plehke trape. Resno žensko to odbije prvi trenutek.

Hladne karieristke in pretendentke na status itak ne načrtujejo družine ali topline, ampak classy life. Snobinje, ki rabijo snobe. To je posebna skupina kiča. Neresno. In ne sodi v to temo. Hollywood.

Nemalo primerov uspešnih samostojnih dobrih žensk je pri 40-ih šele prvič začelo iskati partnerja, preprosto odložile so parčkanje za petnajst let. Nimajo zgodovine, kot jo ti opisuješ. Le vedo, kaj hočejo.

Se ti zdi, da je to narobe? Zakaj?

Neža20, 03.04.2025 ob 17:15

Nikoli me ni zanimal drag avto,hiša z bazenom ali polna denarnica…Rada imam preproste stvari,iskren klepet,zaupanje,hec in smehe.Sem mnenja da niso vse ženske enake.

@Neža20

Take ste zelo redke, pravi biseri!

Ajj sta se razpisali. Na koncu pa vedno mene potrebujete. Torej kakor vedno povem, vam bom spet enako povedal in sicer zgledujete se po meni, in boste srecni in zadovoljni. Torej ženske ne ukvarjajte se z moškimi in moški ne ukvarjajte se z ženskami. To je otročje. Preveč imate časa. Ukvarjajte se sami s seboj in s svojimi ambicijami in strastmi. Takrat te bodo vsi hoteli in tvoj edini problem kakor v mojem primeru mora bit ta, da te preveč kvalitetnih ljudi hoce zase in so vate zaljubljeni. V kolikor tvoja situacija ni takšna, moraš delati izključno na sebi in nikoli se ukvarjati z drugimi (beri zgoraj)

Sem pa tja se najde kak pametnjakovič, ki se dela norca iz Fresh&Fit zasedbe, ki bi naj bila neka Miami posebnost.  Ko pa slovenska mona napiše, po njenem mnenju, minimalne kriterije za tipe po katerih odleti 95% moške populacije na trgu parčkanja, pri tem pa se ima še za skromno, brez vsakega zavedanja kako hudičevo malo je takšnih tipov, pa podobnosti z Miami sceno še registrirajo ne.

Se prav vidi kako out-of-touch z realnostjo so ljudje, ki se nikoli niso morali niti zanimati za stanovanjski kredit.  Ker tisti, ki imajo magari pri 40 na grbi zajeten stanovanjski kredit, pogosto ne vozijo avtov v vrednosti 20 jurjev, če še želijo imeti kaj od življenja.

Take vrste moški privlači take vrste ženske. Meni osebno ne potegnejo pogleda, ker se ob takem moškem ne bi počutila prijetno. Nisem neka huda lepotica, da bi z lepoto kompenzirala manjko vsega nastetega, da bi pa svoje življenje posvetila izgradnji telesa in stila, pa mi ni. Verjamem pa, da ženska, ki sebe ceni na tak način, da investira v svoj izgled in zdravje ogromno truda, ne bo ciljno iskala nekoga malo zašlauhanega, ki pa zna sam odmašit wc odtoke, ker je priden okoli bajte in zna tudi zložit posodo v stroj. Vidim to v sorodu. On je zdravnik, ona odvetnica, za njiju dela denar, ki ga znata zaslužiti. Nista spet ne bogataša v pravem pomenu besede, imata pa dovolj, da se ne ukvarjata z malenkostmi življenja. Se ne spomnim, da bi katerega od njiju videla v trenirki na kavču, redno pa športata, sta visokorekreativna ultrakolesarja. Sesalca sploh nimata, servis za to, servis za ono, vzdrževalec hiše in bazena je na plačilni listi. Se sicer kdaj srečamo, ampak midva nisva v njuni ligi in se ne moreva it njunega lifestyla, niti nama na dohodke to ni naravna drža. On je moški iz zgornjega avtoričinega zapisa, samo da ima še krepko več v premoženju. In kaj si naj z njim začnem, tudi če bi bil sanjski in božanski? Razen ko ga prosim za zdravniške usluge?

Anonimno 1434, 04.04.2025 ob 00:03

Sem pa tja se najde kak pametnjakovič, ki se dela norca iz Fresh&Fit zasedbe, ki bi naj bila neka Miami posebnost.  Ko pa slovenska mona napiše, po njenem mnenju, minimalne kriterije za tipe po katerih odleti 95% moške populacije na trgu parčkanja, pri tem pa se ima še za skromno, brez vsakega zavedanja kako hudičevo malo je takšnih tipov, pa podobnosti z Miami sceno še registrirajo ne.

Se prav vidi kako out-of-touch z realnostjo so ljudje, ki se nikoli niso morali niti zanimati za stanovanjski kredit.  Ker tisti, ki imajo magari pri 40 na grbi zajeten stanovanjski kredit, pogosto ne vozijo avtov v vrednosti 20 jurjev, če še želijo imeti kaj od življenja.

@1434

Zato pa se najdejo isti ljudje skupaj. Nekdo ki ima veliko realnega premoženjela, nima kreditov, menda ne pričakuješ, da  bo našel iskrene ljubezni pri nekomu, ki pri 50-ih živi iz dneva v dan. Ker sta si različna. Tisti prvi je delal cel lajf, drugi pa vandral. Isti ljudje se morajo skupaj najti.

Mogoče res,zato sve pa večinoma nesrečne,ker malo kdo naju zna obdržati,v današnjih časih povsod se išče nekaj lahkega po možnosti za eno noč.

Nisem v ligi, 04.04.2025 ob 00:43

Take vrste moški privlači take vrste ženske. Meni osebno ne potegnejo pogleda, ker se ob takem moškem ne bi počutila prijetno. Nisem neka huda lepotica, da bi z lepoto kompenzirala manjko vsega nastetega, da bi pa svoje življenje posvetila izgradnji telesa in stila, pa mi ni. Verjamem pa, da ženska, ki sebe ceni na tak način, da investira v svoj izgled in zdravje ogromno truda, ne bo ciljno iskala nekoga malo zašlauhanega, ki pa zna sam odmašit wc odtoke, ker je priden okoli bajte in zna tudi zložit posodo v stroj. Vidim to v sorodu. On je zdravnik, ona odvetnica, za njiju dela denar, ki ga znata zaslužiti. Nista spet ne bogataša v pravem pomenu besede, imata pa dovolj, da se ne ukvarjata z malenkostmi življenja. Se ne spomnim, da bi katerega od njiju videla v trenirki na kavču, redno pa športata, sta visokorekreativna ultrakolesarja. Sesalca sploh nimata, servis za to, servis za ono, vzdrževalec hiše in bazena je na plačilni listi. Se sicer kdaj srečamo, ampak midva nisva v njuni ligi in se ne moreva it njunega lifestyla, niti nama na dohodke to ni naravna drža. On je moški iz zgornjega avtoričinega zapisa, samo da ima še krepko več v premoženju. In kaj si naj z njim začnem, tudi če bi bil sanjski in božanski? Razen ko ga prosim za zdravniške usluge?

Tako je, isti ljudje se skupaj najdejo. Tu moški obsojajo ženske , ki želijo premožnejše moške. Kaj pa moški ki želijo premožnejšo zensko? Dajte malo pogledati v obratni smeri. Veliko je lovcev , na obeh straneh, zato se morajo najti podobni ljudje, da se v interesih pokonektajo , ter peljejo naprej, da sta skupaj močnejša. Moja kolegica je dobra ženska, je pa finančno revna , ima par otrok, v najemu, ločena dvakrat. Ko je našla tretjega, je ta z njo iz ljubezni. Blagor ji. Ženska ki ima par hudih nepremičnin, na morju, v Ljubljani, Kranjski Gori, pa bo mogla hudičevo zaščititi premoženje , da se ji ne userje en lovec.

Anonimna602, 03.04.2025 ob 13:16

Spraly, 03.04.2025 ob 10:41

zdej pa že mal pretiravate no, a moški mora res bit klošar da je kao vredu tip? Pač tu pa tam se kakemu fajn moškemu zalomi in je pač še uspešen, pa morda je tudi v formi, pa ni zato zanič a!? Jaz nisem več nabildan ker nimam časa, sem pa kar srednje uspešen, pa si to ne štejem kot slabo.

Spraly

Čist narobe si razumel. Klošar je daleč od tega kar si ženska želi. Ženska ki je že nekaj razočaranj dala čez, si ne želi moškega, ki je največji gofljač na Tinderju, ki naklada, laže, se gre skrivalnice, ki ima kaos v življenju, ki ne zna reševati probleme.  Vizuelnost je manj pomembna, mora ti biti všeč, ampak jaz sem se vedno zaljubila v paket, torej v usklajenost besed in dejanj, da sem začutila da je človek v redu, zanesljiv. Jaz si ne bi želela zapletati življenja z nezrelem moškim, takim ki ne zna biti zvest. Predvsem pa ključno, da se ujemata. Da sta si podobna, da živita podobno in svet dojemata podobno. Raven trebuh in dober avto lahko naredi prvi dober vtis, ostalo bolj pomembno se pokaže naknadno 

Super, hvala, končno nekdo, ki je povedal tako, kot je (odebeljeni tekst). Taprava dva se morata srečati. Meni je všeč črn humor, ampak če naletim na napačno žensko, ki ji to ne bo všeč, se bova že takoj na začetku skregala.

“Hahahahahahahahah ženske še v virtuali nenehno lažejo, da bi izpadle prijetne in bile del ‘’prijazne družbe’’.”

Se pravi, ko se pozornosti željne imetnice OnlyFans računov pred kamero derejo, da hočejo 6 feet, 6 figures, 6 inches and a 6-pack, jim verjamemo na besedo in potegnemo sklep, da so vse ženske povsod po svetu take, ko pa naše punce v varnem zavetju anonime ena za drugo poročajo, da jim to ni bistveno, jim pa ne verjamemo, čeprav empirično vsak dan res vidimo na ducate povprečnih tipov z ženskami?

Zveni metodološko nedosledno.

New Report

Close