Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen je fajn samski moški 40+?

Kakšen je fajn samski moški 40+?

Odgovor na objavo uporabnika
Navajo, 03.04.2025 ob 16:36

Ne strinjam se, 03.04.2025 ob 15:31

Ne strinjam se, 03.04.2025 ob 15:29

Navajo, 03.04.2025 ob 15:06

Hahahahahahahahah ženske še v virtuali nenehno lažejo, da bi izpadle prijetne in bile del ‘’prijazne družbe’’. Ta virtue signaling je patetičen. Poleg se bodo pa priključili simpi, ki bodo pridodali svoje s kimanjem pri teh ženskih nebulozah.

Sej smo na internetu, tu ni potrebno igrati in se delati lepih kot to počnete v reali. Fak no ljudje kakšni fejkerji.

Vsi vemo kaj si ženske želijo in kaj jih imponira. Vsi dobro vemo kakšne moške si želijo. Tu nakladajo kako ne želijo moških z denarjem in dobrim avtom ter takih, ki dajo nekaj nase in so zdravi in fit. Lažejo, da jim je pomembno le, da nima dveh levih rok in ima kul karakter. Kao lahko ima trebušček in je plešast.

No, resnica ja pa taka!!! Ženskam je daleč najbolj pomembno kako moški izgleda!!! Če je vizualno sprejemljiv pride na vrsto njegov status in karizma, najmanj pomemben je njegov karakter, ker so pri karakterju ženske pripravljene mariskaj spregledati!!! To so fakti, čeprav se bodo ženske in simpi sedaj zgražali nad mojim pisanjem, ker vsi dobro vemo, da je resnica o ženskah družben tabu. V moderni družbi se lahko prosto pljuva po moških, ženske pa so nedotakljiva angelska bitja, ki imajo vedno prav.

Resnica je, da smo moški veliko bolj tolerantni glede vizualnosti in zaslužka kot ženske. To so fakti iz življenja in iz vseh raziskav ter statistik.

Ženske v tej temi razlagajo kako ima moški lahko trebušček in plešo ter, da ni važno kakšen avto vozi in lažejo, da jih celo moti, če ima dober avto, da ne omenjam kako prozorno lažejo, da jim fit moški niso privlačni. Resnica je, da se zavedajo, da večina njih ne more imeti moškega z lepo hišo, luksuznim avtom in dobro postavo, ker jih je le nekaj odstotkov in zato lažejo/uporabljajo virtue signaling, da izpadejo kul osebe, pač igrajo in imajo masko vedno na obrazu, zato pravijo, da si želijo povprečnega, ker je to njihov realen doseg.

Katerikoli bi dali izbiro v realnem življenju med povprečnežem in nadpovprečnim dobro vemo koga bi velika večina žensk izbrala. Saj je logično.

Pa okej, razumem zakaj ženske neprestano igrajo, nosijo masko in lažejo, pač so biološko tako programirane zaradi dejstva, da lahko preživijo le v čredici (skupini) in so pripravljene za to narediti vse, tu ni prostora za lojalnost, resnico in spoštovanje. Pač vse okoli žensk je zlagano, od videza preko razmišljanja in osebnih mnenj do karakterja, ženske se vedno prilagajajo večinskemu mnenju oz. mnenju, ki je ‘’družbeno sprejemljiv’’ ali zaželjen. Za moške simpe kimavce pa nimam tolerance, enostavno so amebe brez hrbtenice.

Cuck zervative blindspot

WTF

Navajo, videz je tako varljiva stvar, da res ne moreš izbirati samo  glede na videz. Vs se mora poklopiti, karakter, da sta si podobna, potem ti človek všeč postane tudi vizuelno. Vsaj jaz tako delujem, pa po komentarjih vidim da nisem edina.

Glede avtomobila, naj ima vsaj nek avto za 20.000 EUR. Glede strehe nad glavo, če bi iskala, bi pričakovala takega, ki ima resen ta problem. Glede vizuelnosti pa , sem poročena s človekom, ki mi na prvi vtis ni vizuelno pritegnil, potem ko sem ga spoznala, me je očaral. Pa je čist kontra mojemu idealu moške lepote.

Mah sej razumem ženski solipcizem ‘’ne jaz pa nisem taka’’ in pripadanje skupini ‘’evo nisem edina, ki tako misli’’. To je večni ženski bulšit. In na moja izrečena dejstva si ti daš nick ‘’ne strinjam se’’.

Tip mora biti vizualno sprejemljiv in ne ‘’tvoj ideal moške lepote’’, da ga sploh spustiš v svojo bližino in pričneš interakcijo z njim!!!!! Fak ta ženski solipcizem je resnično v vsakem stavku. Ti se niti ne zavedaš, da je 80% moških zate nevidnih in v primeru, da bi se ti kateri od njih približal bi se zgrozila in si mislila ‘’poberi se stran faking čudak’’, odslovila/zavrnila bi ga na pogojno družbeno sprejemljiv način in bi frendicam na kavi razlagala kakšen creeper je zanč uletu do tebe.

Ja in zate bi tip pri 40ih poleg zdravja, fit telesa in solidnega izgleda moral biti brez otrok, brez povezav z bivšimi, kot si sama dejala z avtom vsaj za 20K (idealno 30K+), minimalno vsaj odplačano dvo-sobno stanovanje (idealno v LJ ali KP) vendar še bolj idealno hišo z vrtom na obrobju LJ ali na obali s pogledom na morje. Idealno brez kreditov in s plačo vsaj 2.000+ neto. Da dobrega karakterja in sposobnosti opravljanja različnih ‘’moških opravil’’ niti ne omenjam. Seveda se od njega pričakuje, da bo opravljal tudi ‘’ženska dela’’.

In kaj tak tip pri 40ih dobi od ženske v zameno??? Kaj dobi tip, ki se je izgradil, vlagal in skrbel zase, vlagal v znanje in gradil kariero??? Ah sej to pa ni važn ane, ker so 40 letne ločenke z otroci itak res kul ženske in so močne ter neodvisne. One pa že ne mislijo za descom pospravljat. Naj se kar navadi na moderno žensko.

“Mah sej razumem ženski solipcizem ‘’ne jaz pa nisem taka’’ in pripadanje skupini ‘’evo nisem edina, ki tako misli’’….

Fak ta ženski solipcizem je resnično v vsakem stavku.”

Solipsizem je to, ne “solipcizem”, in zdi se, da pojem tudi napačno razumete.

Sej nič hudega, uporaba tujk in fensi besed, da vse skupaj bolj učeno zveni, je pogosta tendenca, ampak dejansko je pa fora dobrega pisanja s čim manj povedati čim več, s čim manj besed in čim bolj preprostimi, da je bralcu kar najlažje brati in da je čim manj prostora za napačno interpretacijo prebranega.

Zato je npr. dobra navada, da vedno prebereš tekst za sabo preden ga daš ven in čekiraš ne le za napake, ampak tudi, če lahko kjerkoli isto poveš z manj besedami, bolj jasno in nedvoumno…

Neža20, 04.04.2025 ob 06:19
    Mogoče res,zato sve pa večinoma nesrečne,ker malo kdo naju zna obdržati,v današnjih časih povsod se išče nekaj lahkega po možnosti za eno noč.

@Neža20

Res je, avanture za eno noč redko nosijo posledice… Jaz sem po ločitvi ugotovil, da večina žensk pričakuje kratko ali malo manj kratko afero, sicer pa se ne bi vezale. A veš no, ker so samostojne in močne in blablabla…

Skratka, zanima jih pretežno seks brez obveznosti ali največ “friends with benefits” odnos. Jaz sem zato obupal, da si bom lahko spet ustvaril dužino, ker take, ki bi v odnos prinesla kaj več (tiu ne mislim materialno) pač nisem srečal. No, zdaj pa sem se navadil na občasništvo in se mi ne da več ukvarjat z ženskami na tak način.

50letnica s 1500 plače, ki živi v podedovani garsonjeri in vozi mali star Hyundai, več niti sanjati ne more tipa, ki je 23 stopnic nad njo, ker npr. oddaja 10 podedovanih nepremičnin, vozi ferrari, kupljen z denarjem od prodaje ravno tako podedovane parcele, dopustuje na Maldivih in glumi uspešneža.  Zato je vsak komentar v smeri, da takšnega tako noče, ne glede na razlog, popolnoma odveč.  Še vedno pa taista ženska praviloma pričakuje, da ima tip vsega vsaj toliko kot meni, da ima sama oz. meni, da sama kotira.  Pri čemer se danes praviloma precenjuje že zaradi vsega kar ji okolje sporoča.  In, ker današnje ženske vse več imajo, zaslužijo, izobrazba, itd so jim zrazli tudi apetiti glede tega kaj vse bi moški “morali” imeti, biti, nuditi, itd.

Anonimno 1434, 04.04.2025 ob 23:02

50letnica s 1500 plače, ki živi v podedovani garsonjeri in vozi mali star Hyundai, več niti sanjati ne more tipa, ki je 23 stopnic nad njo, ker npr. oddaja 10 podedovanih nepremičnin, vozi ferrari, kupljen z denarjem od prodaje ravno tako podedovane parcele, dopustuje na Maldivih in glumi uspešneža.  Zato je vsak komentar v smeri, da takšnega tako noče, ne glede na razlog, popolnoma odveč.  Še vedno pa taista ženska praviloma pričakuje, da ima tip vsega vsaj toliko kot meni, da ima sama oz. meni, da sama kotira.  Pri čemer se danes praviloma precenjuje že zaradi vsega kar ji okolje sporoča.  In, ker današnje ženske vse več imajo, zaslužijo, izobrazba, itd so jim zrazli tudi apetiti glede tega kaj vse bi moški “morali” imeti, biti, nuditi, itd.

Ta in podobne teme so nenehno na isto lajno. Zanimivo, da po kilometrih zapisanega ni premika v razmišljanju niti za dlako. Ne razumete, ali nočete razumeti?

NE IMETI, AMPAK BITI!!!

Ferrari po naših luknjastih cestah? Požeruh, ki z enim tankom bencina ne pride niti od Radgone do Kopra? Skrajno neudobna in glasna vožnja?  Ena pnevmatika stane jurja, registracija dva, servis petkrat na leto (razen, če se z njim pelješ samo ob nedeljah na sladoled)…  istovetenje svoje vrednosti s pločevino?

Ne deluje ravno brihtno. Butastega dedca pa si redkokatera želi.

Zakaj se ne morem otresti misli, da je tista s podedovano garsonjero in 1500€ plače za vas sanjska ženska?

Točno tako🤔🫣

Spraly, 03.04.2025 ob 10:18

Ja jaz sem tak sanjski moški. Vendar sem pa poročen in nimam časa za druge ženske. Ampak tudi nam sanjskim ni lahko. Sanjske moške ženske na koncu izkoriščate, za barabami si pa lomite zobe.

Ja tudi jaz sem poročen, ja sanjski! Sicer z ne veliko denarja a spodobnim avtom, znam večino stvari okoli hiše in seveda tudi v gospodinjstvu! Ja, vse skuham, perem počistim stanovanje in še marsikaj!

Najbolj pomembno pa je da se znam pogovarjat, in poslušat ter tudi svetovat. Z mano ji ni dolgčas!

Pa si je vseeno zamislila barabo za avanturo in nikakor ne more čez čeprav ve da je baraba in verjetno tudi z NOM!

Očitno pa nič ne pomaga bit sanjski moški ko se vam ženskam utrže za barabami ki vas samo iskoristijo!

Zato pa bom od slej naprej tudi jaz baraba! In če se kakšna zaplete z mano naj že v naprej ve da jo bom samo izkoristil!

bunja

moških nad 40 ne zanima, to kar mislite ve damice, da jih zanima. poiskušajo biti, to kar ve fukate zastojn. ne želijo biti vaši fajn možje ker noben ne želi biti druga izbira od fine damice.   trudijo se biti, to, kar ve fuakte zstojn. vaši jebači.  nobe nne rabi 40 plus letnica je izključno za praznit jajca. otrok mi ne moreš dat. zanikat da imaš jebača ne moreš.  mogoče ločenka. samohranilka.

kaj ima moški, kot si ga ti želiš od tebe??  kaj lahko ti njemu doprineseš. k življenju??  NIČ.  razlog št-1 za moškega za poroko so otroci.  ti jih ne moreš več imet.  ne moreš rečt da si nedolžna, niti kakšen smisel bi to imelo.  če imaš otroke, lih tolk stare pri  letih, pol iščeš stepdadija.  ne moža.  to nihče ne želi biti. jaz tudi ne bi bil.  damice menite  da imate moč odločanja.  pa niamte nič.. imele ste ko ste bile 18 do 24.  sedaj nimate nič do 40 odločate o sexu moški o zvezi.  po 40 niti ne odločate več o sexu. žal predolgo čakate, predolgose zmišljujete  in pol ste stare 35, rizična nosečnost in nihče vas več ne želi. nikoli še nismem slišal niker nobega moškega rečt.  glej kak je huda, glej kako diplomo ima.  haahah

ti in tvoje dkoelgice, nobena odvas ne zna   našštet 3 stvari, kaj je narobe z vami,  bre da krivite moške. moški znamo, jaz znam bolje kuhat kot ti . 100%. znamo fse sami.  ne rabimo vas.  res ne. moški vedno dobimo kaj želimo. še posebej kakovostni sposobni mooški. samo ne v  vas, slovenkah. slovenke ste indoktrinirane v feminizem, maeksizem. žal, to ni to kaj moški iščemo.

kaj išče moški kot jaz.  recimo. relativno visok, postaven, urejen, dobero kus, kr veliko keša, dobra služba. imam dovolj zaa takoedamico kot si ti.  for shore.  ahahah    kaj  bijaz iskal če bi iskal.  ja zelo enostavno.   MLADO, DO 30. SUHO, SEXY, LIŠNO, ZDRAVO, MALO RITKO 34. 36 .KONFEKCIJA. OZKI BOKI, ŽIROKE RAME, ATLETSKO, LEPE JOŠKE.  LEPII ZOBJE.   ne indoktrinirano v  feminizem.  neko navadno delavko kuharco, bilo kaj.   eno ki mi bodala 3 zdrave otroke, tko lepe kot je ona.  to je to.  ki ej vodljiva, pametna, se znajde, zna kuhat,  ne teži z feminizmom.    niso vsi  sposobni moškinad 30 oddani. ni šanse.  ampak tebe ne želijo.  ker obstajajo moški kot jih ti želiš. so zuni.  ampak tebe ne vidijo.  ker tko naredimo ,da take  feminizirane prostituke  ne pridete blizu. ker ste problematične.  žal po 40, niti za sex. niti za spraznit jajca. ker ne. ker je riziko. ker ste umske bolnice.  moški je nagrada.  ne ženska.  ja,jaz te razuem, tvojo frustracijo.  verjelasi mamici, šoli, politki, padla na feminizem zdaj pa to ne deluje.  zda jk oti misliš da  si ful uspešna.   hahaha  bi pa babico poslušala.  mi je zelo žal,  za žensko je prepozno ko je preko 30.   žal!!!  ampak to je resnica.   ženska 40, mora bit najbolj  fajn,  zasex, najhitreje, biti najboljša gospodinja,  najbolj  koliko se le da postavna,  niti grama špeha, res moa bit fajn za se družit.  ti to nisi.  na alfa prasce, palijo beta luzerji. alfa samci  pogledamo za MLDO FIT SEXY, LUŠNO, KI NAM LAHKO DA 4 OTROKE.   razumeš???   zajebala si se. žal.  ti moraš  biti prvo žena.  da  te lahko najde moški  ,ki bite žele poročit. v tvojem primeru nad 40 bo to kvečjemu moški 55 mogoče 60.  ti pa bi rada  uspešnega , sexy, visokega, bogatega, zdobro sluzbo, ki bo 45.  45 letni taki, ga želijo fse ženske, ne samo ti.   on pa želi 28 letnico. in jo bodobil in jo dobi.  zelo enostavno.  jo dobi. brez skrbi. samo to nisi ti, žal.

New Report

Close