Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšen jogi imate/priporočate?

kakšen jogi imate/priporočate?

Zanima me, kakšen jogi imate sami in če ste zadovoljni? Izbire je ogromno in ne vem, za kaj se odločiti.

– Žepkasto vzmetenje
– Klasično vzmetenje
– Ležišče iz pene
– Lateks ležišča

Eni hvalijo ene, drugi druge… Pa še to: ali so novi jogiji iz pene ali lateksa res dosti boljši kot stare klasične vzmetnice?

Hvala, lp

Hčeka ima peno in lateks, pravi da se ji zdi, da spi na oblakcu :))))))) prej je imela ena precej star jogi, cca 15 let, pojma nimam kaj je bilo notri.

Mislim, da so res boljši, se čuti že ko se v salonu za minutko uležeš gor. Kako boš spala, pa itak ne moreš vedet

Imam lateks in mi je super, ker je mehko in se zbudim spočita.
Na prejšnjem vzmetenem (trdem) me je bolelo vedno več kosti – predvsem kolki.

Tehnične prednosti in slabosti posameznih vrst vzemtnic so kar dobro opisali v eni od revij VIP.
Jaz jo imam iz neke pene, zelo trdo, ker mi tako ustreza. Zame osebno velika prednost je, da so te vzmetnice lahke in jo z lahkoto sam obrneš. Pa tudi zaradi prevoza.
Boljši prodajalci ti dajo možnost, da vzmetnico preskusiš in jo čez par tednov vrneš, če ti ne ustreza.

Vsekakor žepkasto vzmetenje in to ne katerokoli ampak mnogoconsko in obvezno v lanenih žepkih in ne v reteksu. Niso vsa žepkasta vzmetenja enaka. Nobena pena ali lateks ne podpira hrbtenice tako kot pravo žepkasto vzmetenje. Latex in HR pena sta že super, ampak samo kot nadgradnja za udobje na dobrih vzmeteh. Obrni se na Spalni studio v Britofu pa ti bodo svetovali. Imajo pa vse od latexa, panastih ležišč in vseh vzmeti, tudi program Mebla Jogi.

Lep dan!

Podpišem. Imam žepkaste vzmeti že četrto leto in sem maksimalno zadovoljna.

Živi in pusti živeti

za lateks in peno sem slišala, da znata biti vroči poleti. je znanec enkrat pravil, da ga prav peče v križ. ima kdo podobne izkušnje?

Lateks – Bawaria wolltex (ne vem kako se pravilno napiše :)))) … zakon od zakona, ne zamenjam za nič na svetu!!!

Mi imamo že cca 5 let žepkasto vzmetenje in je res krasno. Na lateksu je moji mami zelo vroče.

Tvoji mami je vroče ker je v meni. 🙂

Imam latex narejen “po meri” in je super. Ni dovolj samo da je latex. Važno je da je primerno trd, da nudi križu dobro “oporo”.

moja mama je že izven mene čist tko informativno. Kaj pa ima veze če imaš lateks “po meri”. Če prav je trši oz. je gostejši je še vedno pretok zraka SLAB. Se slišiva čez cca 5 let ko se bo poležal kako dobro te podpira. ha ha

New Report

Close