kakšen jogi imate/priporočate?
Zanima me, kakšen jogi imate sami in če ste zadovoljni? Izbire je ogromno in ne vem, za kaj se odločiti.
– Žepkasto vzmetenje
– Klasično vzmetenje
– Ležišče iz pene
– Lateks ležišča
Eni hvalijo ene, drugi druge… Pa še to: ali so novi jogiji iz pene ali lateksa res dosti boljši kot stare klasične vzmetnice?
Hvala, lp
Tehnične prednosti in slabosti posameznih vrst vzemtnic so kar dobro opisali v eni od revij VIP.
Jaz jo imam iz neke pene, zelo trdo, ker mi tako ustreza. Zame osebno velika prednost je, da so te vzmetnice lahke in jo z lahkoto sam obrneš. Pa tudi zaradi prevoza.
Boljši prodajalci ti dajo možnost, da vzmetnico preskusiš in jo čez par tednov vrneš, če ti ne ustreza.
Vsekakor žepkasto vzmetenje in to ne katerokoli ampak mnogoconsko in obvezno v lanenih žepkih in ne v reteksu. Niso vsa žepkasta vzmetenja enaka. Nobena pena ali lateks ne podpira hrbtenice tako kot pravo žepkasto vzmetenje. Latex in HR pena sta že super, ampak samo kot nadgradnja za udobje na dobrih vzmeteh. Obrni se na Spalni studio v Britofu pa ti bodo svetovali. Imajo pa vse od latexa, panastih ležišč in vseh vzmeti, tudi program Mebla Jogi.
Lep dan!