Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kakšen mesečni obrok

Kakšen mesečni obrok

Ali je tukaj kdo, ki je pred kratkim vzel kredit za 50.000 € in je pripravljen deliti z mano info, koliko znaša mesečni obrok in na koliko let ima kredit, seveda?
Hvala.

http://www.nlb.si/cgi-bin/nlbweb.exe?doc=2280&stran=izracun&kateri=stanovanjskikredit2akcija&first=false
sama si lahko izračunaš

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Sem pričakovala tak odgovor…
Tole so vseeno le informativni izračuni, mene pa zanimajo konkretni primeri.

Tudi konkretni primeri ti ne bodo popolnoma nič pomagali, ker se obrestne mere zvišujejo, znižujejo in tako dalje. Niti tisti, ki že par let plačujejo, nimajo vsa leta enakega obroka. Kar bi tebi morda lahko kaj koristilo, so razlike pri pogojih (nekatere banke so prožnejše, ugodnejše, zahtevajo nižjo lastno udeležbo …).

V kratkem se bodo pa obresti itak spet zvišale …

konkretni primer? čakaš da ti bo nekdo napisal, da se je zapufal do konca…in kaj boš imela od tega…informativni izračun je čisto dovolj, da veš kako in kaj

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Še vedno upam, da se kdo oglasi.
me pač zanima, pa če se na glavo postavite ;-))

upam da kaj konkretnega izveš..samo koliko pa misliš da je navadnih smrtnikov, ki lahko tak kredit privoščijo?

Hmm, meni se ne zdi tako veliiiko – sploh, če ta kredit vzameta partnerja skupaj.

hja…za tiste ki prejemajo minimalno plačo je to precej…za ostale pa itak da ne

Si takle kredit prvosčijo tisti ki imajo minimalca,mislim da sploh niso kreditno sposobni.No jaz ti lahko povem kredit za 45.ooo,hipotekarni za 8 let,obrok okoli 500e.

kredit na 10 let, obrok 450 evrov -vezan na frank

če ti kaj pomaga:

70.000 eur kredita, 15 let, mesečni obrok 489 eur, 6-mesečni euribor

55.000 na 15 let, 6m euribor, obrok je 394 (kredit sem vzela točno pred letom dni). Ko sem ga vzela je bil 388e. Po šestih mesecih je zrastel za 6e , zdaj se bo ponovno spremenil, verjetno bo šel vsaj 6e ponovno gor.

30.000 evrov, na sedem let, obrok 430 evrov, fiksna obrestna mera, vedno enak. Me čaka še 5,5 let :((

60.000€ kredita, doba 6 let, obrok 922€/m

Kredit 53000 eur na 14 let, obrok 380eur (ta mesec se bo zvišal na 394 eur), 6 mesečni euribor.

Tako imam tudi jaz.:)

tudi jaz.. samo da me čaka še 4,5 let :))

New Report

Close