Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen odnos imate z bivšimi zakonci

Kakšen odnos imate z bivšimi zakonci

Kakšen odnos imate z bivšimi? Sem ločena, na svojo pobudo sem šla, sin je že samostojen. Bivši ima na morju veliko hišo z več apartmaji, to hišo je podedoval od staršev in se ni delila v ločitveni bilanci. Ko sva bila skupaj, sem jaz skrbela za goste, čistila in oddajala. Ne ponudi mi apartmaja , kar sem mu zamerila,  tudi drugače nimava stikov, jaz mu po SMS voščim za rojstni dan in novo leto. On meni redko ali pa čist neosebno, kratko. Tu velikokrat zasledim, kako ste eni ustrežljivi so bivših žena, jim pomagate,  da so že nove žene ljubosumne, eni bi šli celo takoj spet k bivši.  Ne pričakujem pomoči , ker sem samostojna, ne izkoriščam, če je potrebno  popravilo,  pokličem serviserja, ali pa sosedov fant pomaga, pa mu plačam. Živim v lepem lastniškem stanovanju,  ampak da pa bivši  ne ponudi za en teden apartmaja na morju, pri tako velikih hiši, se mi pa zamalo zdi.  Sin hodi k njemu na morje, tudi stanovanje mu je pomagal kupiti. Vi odobravate tak odnos? Vam je to lepo od njega? Sveti Duh tu dostikrat piše, da bo do konca smrti skrbel za otroke in ženske, ki so mu dale otroke, tudi če so bivše. To mi je lepo od njega.

Ti si odšla in ti bi sedaj razvajanje? Goni se od kjer si prišla! Za otroke vse, zate ni vredno in tako je prav!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5419, 10.04.2025 ob 11:01

Ti si odšla in ti bi sedaj razvajanje? Goni se od kjer si prišla! Za otroke vse, zate ni vredno in tako je prav!

Tu se pa ne strinjam. Saj jo ne razvaja , če ji ponudi en apartmaja, očitno jih ima dosti v hiši. Niti ga ne izkorišča.  Vseeno je to mati njegovega otroka . Vedno pa en v zakonu gre, ali on ali ona. Nekdo da pobudo. Mogoče ima ženska finančno stisko, ne veš , ne deluje mi izkoriscevalska, če za vse pokliče servis,  jaz bi mu tudi zamerila.

Jaz bi se raje ukvarjala s sabo, ne z bivšim možem. Imam lastniško stanovanje, apartmajev na morju pa je ogromno. Zakaj moraš ravno v apartma od bivšega moža? Je pa res, delo, ki si ga delala v apartmajih, ni bilo plačano, ampak se je štelo za samoumevno. Kot tudi gospodinjenje itd.

Odgovor na objavo uporabnika
Morska deklica783, 10.04.2025 ob 10:57

Kakšen odnos imate z bivšimi? Sem ločena, na svojo pobudo sem šla, sin je že samostojen. Bivši ima na morju veliko hišo z več apartmaji, to hišo je podedoval od staršev in se ni delila v ločitveni bilanci. Ko sva bila skupaj, sem jaz skrbela za goste, čistila in oddajala. Ne ponudi mi apartmaja , kar sem mu zamerila,  tudi drugače nimava stikov, jaz mu po SMS voščim za rojstni dan in novo leto. On meni redko ali pa čist neosebno, kratko. Tu velikokrat zasledim, kako ste eni ustrežljivi so bivših žena, jim pomagate,  da so že nove žene ljubosumne, eni bi šli celo takoj spet k bivši.  Ne pričakujem pomoči , ker sem samostojna, ne izkoriščam, če je potrebno  popravilo,  pokličem serviserja, ali pa sosedov fant pomaga, pa mu plačam. Živim v lepem lastniškem stanovanju,  ampak da pa bivši  ne ponudi za en teden apartmaja na morju, pri tako velikih hiši, se mi pa zamalo zdi.  Sin hodi k njemu na morje, tudi stanovanje mu je pomagal kupiti. Vi odobravate tak odnos? Vam je to lepo od njega? Sveti Duh tu dostikrat piše, da bo do konca smrti skrbel za otroke in ženske, ki so mu dale otroke, tudi če so bivše. To mi je lepo od njega.

Čak, a si šla po svoje ali ne? Torej živi s tem!

Nasadila si ga, zdaj pa pričakuješ od njega kaj? Odločila si se iti stran, bodi potem stran. Edina komunikacija med vama mora biti glede otroka, kakšne čestitke za rojstni dan neki… hinavsko.

Nisem ga varala, tudi on mene ne, bile so druge stvari. Nihče ni nikogar nasadil. Je tak tip moškega, ki je maščevalen, že v zakonu mi je dostikrat rekel da mi bo vse vzel, če grem stran.  To ni mogel, ker sem bila solastnica. Stanovanje v katerem živim je tolažilna nagrada,  smo ga oddajali in sem sedaj jaz lastnica, doma mu je ostala zelo luksuzna hiša, vredna 4 x več. Izplačal me še ni. Na morju sem jaz skrbela za goste, čistila, jih prijavljala, denar od turistov  je 100% dobil on, ne jaz. Tako da se mi upravičeno zdi zamalo, nisem pa hotela v dolg pravni postopek, da bi si “izborila” eno stanovanje v hiši, čeprav sva hišo skupaj prenovila v zakonu. Tako na kratko, da nisem kurbica ki se je zgonila, pa tudi silim ne v bivšega, še manj obžalujem ločitev, ker bi morala že prej iti.

@Morska deklica783
 tudi drugače nimava stikov, jaz mu po SMS voščim za rojstni dan in novo leto.

hehe, ne se/nas hecat. 😂

Midva sva se razšla po 17 letih. Oba blizu 50. Poklicala sem ga zjutraj, da mu voščim dobro jutro in ga vprašam kako je, on pa mi je v parih stavkih odgovoril da je najbolje da se razideva in naštel tri slaboumne razloge. Rekla sem ok, kakor hoces, adijo, prekinila pogovor, zbrisala čisto vse o njem, slike, kontakte, na vseh socialnih povezavah sem ga zablokirala in to je to. Po 17 letih skupnega življenja, vseh vzponih in padcih, nisem bila vredna toliko, da bi mi pogledal v oči in mi razložil kaj točno je narobe. Od takrat dalje nimava nobenega stika, res pa tudi nič skupnega nisva ustvarila.

Za morsko:

Nihce ni idealen in brez napak. Se mi pa zdi,  da nisi znala ceniti,  ko si imela,  vse kar si imela.

V taksnih primerih moski ne pozabljajo in ne odpuscajo.

Odpusca samo Bog.  Posveti se mu! 🙏

Avtorica, morala bi drugače zastaviti vprašanje, pa bi dobila čist drugačna vprašanja. Če bi tu spraševala kot nova ženska od ločenega, bi ti vsi govorili, kako si ničvredna,da je prav da skrbi za bivšo ženo, da je ona mati otrok in to je edino kar šteje. Ti si pa priležnica. Tu je kakor obrneš, so pa tu zleht in ti privoščijo , predvsem babe. Še čudno da te ne vprašajo za kontakt bivšega deca, ker je bogat. Če bi bila v najemu, bi imela malo več simpatij.  Glede na tvoje  vprašanje se mi zdi, da je  grdo, očitno bivšemu dela ego, da si ga pustila. Jaz poznam zelo veliko ločenih in nihče nima tako ekstremnih odnosov. So v kontaktu, slišijo se , grejo na otrokove prireditve, maturantski ples, podelitev diplom, rojstne dneve praznujejo skupaj z otroci, tudi moški pomagajo bivšim ženam , če je nebogljena (ali pa to zna tako predstaviti). Ti si očitno močna samostojna ženska , če bi malo glumila, kako si ubogica, bi se te verjetno še bivši usmilil. Ne dela prav in če bi bil fer, bi ti en apartma v hiši  podaril, ker sta skupaj obnavljala.

Eni moški še vedno sanjajo o bivših, pa vsako novo primerjajo s staro, delajo vse bivši, celo plačujejo , tako da vsaka nova zbeži ker je sita tega.

Boljši odnos zdaj kot pred ločitvijo.

rajši si roko bek odgriznem in nikoli v življenju več ne grem na morje, kot da grem k bivšemu v app na morju

ni ga denarja na tem svetu

ne vtikujem pa vse v njegov odnos z otroki

Sv. Dyh pravi da se ne kurbaj …a to ne ves ….

Čaki sama si šla? Ponudi stanovanje? Za kaj že? A pa si ti njemu kaj ponudila? A si ga vsaj vprašala? A si rekla, joj ti spucam vse apartmaje, če sem lahko tam. Za tega tipa ženske stojijo v vrsti, ti si pa pač b8vša. Po lastni izbiri.

KONEC JE !! SPRIJAZNI SE..ČAO

Nimaš kaj,ločila si se od pravega moškega…Ti si bivša in četudi si mati njegovega otroka,njega boli kita za tebe.Ne boli ga pa za otroka…Kje ga lahko najdem?

Ustrežljivi do bivših so tisti moški, ki imajo slabo vest. Drugače ne. Vsi ostali odgovori so pa čista ženska zavist. Verjetno že v vrsti stojijo za tega moškega

Oh ne zameri ji saj je vendarle ženska in ima v glavi riževo zrno..

Rešitev draga moja je samo ena.

Služi s tisto tvojo češpljo in boš hitro imela stanovanje na morju.

Pa zej je Golob uredil zdravstvo in je lažje dostopno do specialstov za psihiatrijo.

Problem solved!

Berem tele odgovore, v večini od žensk. Pa se sprašujem, zakaj tako sovraštvo? Kaj če je bil sadist,kaj če je bila ženska nesrečna? Ni napisala razloga locitve.  Ja tip ima denar, to ni dvoma, ampak a ste take materialistke da vam to edino največ pomeni?

New Report

Close