Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen portal je Tinder?

Kakšen portal je Tinder?

Kaj, kakšen portal je Tinder? Jasno mi je, da je to tudi en spoznavni portal. Je to samo na mobilci ali tudi na računalniku? Se splača narediti profil ali je isti drek kot ona on, kupid, badoo… kjer visijo samo f.fehtarji in navalijo na vsako žensko, ki se na novo prijavi?

A ni tinder slučajno tako, da je to kar ‘listanje’ med fotkami ljudi na Tinderju? Videz ok, klilkneš ja, če ti ni ok, klikneš ne? Se pravi izbiranje med ok fotkami in zavračanje tistih, ki niso lepi?

Torej bolj portal, aplikacija za lepe ljudi?

Pa predvsem ali je to samo za mladino ai je tudi kaj bolj zrelih ljudi gor?

Odgovor na objavo uporabnika
jeok, 12.10.2023 ob 18:06

Kaj, kakšen portal je Tinder? Jasno mi je, da je to tudi en spoznavni portal. Je to samo na mobilci ali tudi na računalniku? Se splača narediti profil ali je isti drek kot ona on, kupid, badoo… kjer visijo samo f.fehtarji in navalijo na vsako žensko, ki se na novo prijavi?

A ni tinder slučajno tako, da je to kar ‘listanje’ med fotkami ljudi na Tinderju? Videz ok, klilkneš ja, če ti ni ok, klikneš ne? Se pravi izbiranje med ok fotkami in zavračanje tistih, ki niso lepi?

Torej bolj portal, aplikacija za lepe ljudi?

Pa predvsem ali je to samo za mladino ai je tudi kaj bolj zrelih ljudi gor?

Evo ti bom odgovoril glede na situacijo iz par let nazaj. Pišem iz stališča moškega, pač moja izkušnja:

Torej:

– večinoma je mladina (do 30 let)

– glede na slike se podrsava v levo ali desno (pač hot or not, v tem stilu, če razumeš)

Ali se aplikacija splača, odvisno, pač kaj iščeš in verjetno tudi katerega spola si. Pomembna je tudi lokacija, če nisi iz LJ in si moški je verjetno kar neuporabna, žal.

Se mi je dozdevalo, da je to bolj za mlade. Nisem še slišala, da bi kdo mojih let to uporabljal. Res pa je, da se ljudje itak ne hvali, da so na kakih takih portalih :).

Sem pa videla v filmih ja, da tako podrsavajoa, listajo med fotkami. Sem si mislila ja, da je to to. Tak način mi itak ni všeč. Ne izbiram moških na podlagi videza.

Čista izguba časa. Tukaj se izbira na podlagi neosebnih slik oz videza ne človekove globine, znanja,osebnosti….

Anthrax480, 12.10.2023 ob 19:29

Čista izguba časa. Tukaj se izbira na podlagi neosebnih slik oz videza ne človekove globine, znanja,osebnosti….

Sploh obstaja neka druga opcija, da ni na podlagi videza? Pa nisem slabega videza, ampak mislim, da večina ljudi izbira družbo na podlagi videza, če gre za nasprotni spol.

Ja, ta izbira na podlagi fotk, je meni čisto mimo.

jeok, 12.10.2023 ob 20:18

Ja, ta izbira na podlagi fotk, je meni čisto mimo.

Se strinjam, ampak kako te lahko pred osebnim stikom privleče nekaj drugega, če iščeš kaj več kot prijateljstvo? Ne iščem trenutno, samo me zanima razmišljanje.

etkw4t, 12.10.2023 ob 20:21

Se strinjam, ampak kako te lahko pred osebnim stikom privleče nekaj drugega, če iščeš kaj več kot prijateljstvo? Ne iščem trenutno, samo me zanima razmišljanje.

Valjda je prva zadeva videz. Kdor to zanika, laže! Če videz ne bi bil pomemben, ampak samo osebnost, globina, karakter, bi 25-letniki masovno padali na 60-letnice. Najprej ti mora biti oseba fejst na pogled, mora te privleči VIDEZ, potem se šele lahko kaj razvije ali pa če se izkaže, da ti osebnost ni všeč, se ne razvije nič.

Čisto enostavne primer. Pred par leti sem spoznala moškega. Na prvi vtis nič posebnega. Vizuelno me ne bi pritegnil. Potem pa sva se več družila (sva bila sodelavca) in vse bolj mi je bil všeč. Prijazen, zabaven, umirjen, topel moški. Potem sem pogruntala, da je tudi postaven, da ima lepe modre oči, goste svetle lase, lep nasmeh…

Nikoli, ampak res nikoli nisem moškega našla na podlagi videza. Če je bilo okrog polno moških, ki jih še nisem poznala. Recimo novi sošolci, kak tabor, srečanje, … sem pokukala kdo fejst izgleda. Pa sem za tiste lepotce potem vedno ugotovila, da mi niso všeč po karakterju. Tako, da izbirat moškega po videzu? Niti pod razno. Na tak način bi zgrešila prijetne moške.

jeok, 12.10.2023 ob 20:43

Čisto enostavne primer. Pred par leti sem spoznala moškega. Na prvi vtis nič posebnega. Vizuelno me ne bi pritegnil. Potem pa sva se več družila (sva bila sodelavca) in vse bolj mi je bil všeč. Prijazen, zabaven, umirjen, topel moški. Potem sem pogruntala, da je tudi postaven, da ima lepe modre oči, goste svetle lase, lep nasmeh…

Nikoli, ampak res nikoli nisem moškega našla na podlagi videza. Če je bilo okrog polno moških, ki jih še nisem poznala. Recimo novi sošolci, kak tabor, srečanje, … sem pokukala kdo fejst izgleda. Pa sem za tiste lepotce potem vedno ugotovila, da mi niso všeč po karakterju. Tako, da izbirat moškega po videzu? Niti pod razno. Na tak način bi zgrešila prijetne moške.

Ja okej, ampak tudi ta, ki ti ni bil “nič posebnega”, ti je bil kul in okej, tudi po izgledu. Ni bil nek orto lepotec, ampak kdo pa pravi, da ljudje izbiramo lepotce in lepotice. Lahko je po vseh kriterijih čisto povprečen, ampak videz JE pomemben. Ta tvoj tip bi bil lahko prijazen, zabaven, umirjen in nasploh krasne osebnosti, ampak 60-letnik, ki te kljub vsej krasni osebnosti ne bi zanimal, je res? Osebnost te privleče, če je prav zapakirana. Ne nujno v lepotca, ampak v nekaj sprejemljivega.

Ni, 60 letnik, je pa 56 letnik. Dokaj blizu, a ne.

Pa, če se spomnim bivših, niti en ni bil tak, da bi me pritegnil na podlagi neke fotke. Zanimivi so mi postali, ko sem ugotovila, da so topli, prijazni…

In ja, mi je simpatičen en skoraj 60 letnik (59), samo me ne šmirgla.

jeok, 12.10.2023 ob 20:57

Ni, 60 letnik, je pa 56 letnik. Dokaj blizu, a ne.

Pa, če se spomnim bivših, niti en ni bil tak, da bi me pritegnil na podlagi neke fotke. Zanimivi so mi postali, ko sem ugotovila, da so topli, prijazni…

In ja, mi je simpatičen en skoraj 60 letnik (59), samo me ne šmirgla.

Koliko si pa stara? 25 najbrž ne, ali pač?

zakaj pa, 12.10.2023 ob 21:02

Koliko si pa stara? 25 najbrž ne, ali pač?

Vidiš da ne zastopi, kaj govoriš. Stara je 50+ in je s tem tipom že 30 let. ja, itak, lahko je ne vem kaka osebnost, pa ti bo dol viselo, če nista po letih kompatibilna al pa če ti ni vsaj približno apetitlih. Itak da je videz pomemben. Vse ostalo je potem.

Kake blesave imate eni. Temo sem jaz odprla. Ker sem samska. Potem ena butara ugotovi, da sem s tipom 30 let? Jao, kako tumast moraš biti.

Druga butara sprašuje, če sem pod 25 stara ali ne. Butara, si sploh prebrala temo? Če si jo, se vprašaj zakaj je ne razumeš.

Mislim pa, da sta to butari moškega spola? Si težko predstavljam, da bi bile ženske tako tumaste.

jeok, 12.10.2023 ob 21:43

Kake blesave imate eni. Temo sem jaz odprla. Ker sem samska. Potem ena butara ugotovi, da sem s tipom 30 let? Jao, kako tumast moraš biti.

Druga butara sprašuje, če sem pod 25 stara ali ne. Butara, si sploh prebrala temo? Če si jo, se vprašaj zakaj je ne razumeš.

Mislim pa, da sta to butari moškega spola? Si težko predstavljam, da bi bile ženske tako tumaste.

Umiri se malo, če je kdo tukaj butara, si ti! Ne razumeš, kaj ti hočemo dotupit. Če si ti v zrelih letih in si spoznala enega tvojih let pred par leti, je to normalna zadeva, da si ga potem porajtala, če sta se ujela. Hotela sem ti povedat, da je pomembno, da se najprej ujameta po letih, pa tudi to, da ti tip ni grd na pogled. Ker potem vsa njegova notranja lepota nič ne pomeni, ne? Torej ko sem ti napisala, da ga ženska ne bi dvakrat pogledala, če bi bil 60, je mišljeno za mlado žensko. Če si ti blizu 60, on pa tudi, je jasno, da sta po starosti kompatibilna, ne? Torej zate velja, da te tip ne bi privlačil, tudi če bi bil ne vem kakšna osebnost, če bi bil star 90 ali pa 30. A zdaj razumeš? Al je treba narisat?

S takim pizdenjem ni čudno da nimaš tipa. Ja, okej, sploh ti ni pomembno kako nekdo zgleda in koliko je star, smo razumeli. Važno da je prijazen. Potem napiši oglas, da te ne leta ne videz ne zanimajo in da želiš samo prijaznega tipa. Najbrž te tudi gmotno stanje ne briga. Verjemi, da boš zelo oblegana.

Halo, kaj ti ni jasno? Ti si navalil, da me ne bi zanimal tip pri 60ih, jaz sem ti napisala, da se motiš. Razumeš do sem? Ne, potem preberi še enkrat svoje nebuloze.

In ja, če ti izbiraš po videzu, vedi, da to ne velja za vse. NIsem nikoli zbirala tipov glede na videz.

Je pa tipično za moške, ta tako počnet. Pregled fotk na tinderju, izbor lepotic potem pa jokanje na monu, da vas nobena ne mara. Ampak vi, bi pač samo tiste oh in sploh lepotice.

Tako pač zbirajo bebci.

Halo, kaj ti ni jasno? Ti si navalil, da me ne bi zanimal tip pri 60ih, jaz sem ti napisala, da se motiš.

Greva počasi. Napisala sem, da te ne bi zanimal tip pri šestdesetih, če bi bila veliko mlajša. Ko si napisala, da je ta tvoj bil blizu 60, sem ti rekla, ja okej, ampak všeč ti je bil zato, ker najbrž nisi stara 25, ne? A razumeš do tu? KER STA PODOBNIH LET, SI GA SPLOH ZAČELA SPOZNAVAT! Če bi bila ti 25, on pa 60, te njegova osebnost ne bi brigala! Bo šlo?

In ja, če ti izbiraš po videzu, vedi, da to ne velja za vse. NIsem nikoli zbirala tipov glede na videz.

Kaj pomeni “izbira”? Nek prvi stik mora biti. K nekomu pač pristopiš, ker te nekaj NA njem privlači, osebno ga pač še ne poznaš. Kaj pa leta? Tudi niso pomembna, ali kako? Redko kdo se bo poročil s tipom/žensko samo zato, ker je lep/a, vse ostalo je pa adijo.

Je pa tipično za moške, ta tako počnet. Pregled fotk na tinderju, izbor lepotic potem pa jokanje na monu, da vas nobena ne mara. Ampak vi, bi pač samo tiste oh in sploh lepotice.

Super, jaz pač nisem moški. Si pa ti po vsej verjetnosti  grda krula, ki je noben noče in zato polna gneva, kar se tu zelo kaže, poleg tega pa še tečna in agresivna, kar tipi hitro poštekajo. Jasno, da grde in sitne babe nikoli ne “izbirajo” tipa po videzu. In vsi lepi tipi so zanje prasci. Ker jih pač nočejo. Meni je videz bil vedno v toliko pomemben, da me je tip privlačil in ne odbijal. To je vse. Privlačili so me pa vedno veliko bolj taki bolj vase zaprti, razmišljujoči tipi, tisti, ki se ven mečejo in delajo hude frajere, so me vedno odbijali ne glede na lepoto. Ker so po navadi tudi butasti.

jeok, 12.10.2023 ob 18:46

Se mi je dozdevalo, da je to bolj za mlade. Nisem še slišala, da bi kdo mojih let to uporabljal. Res pa je, da se ljudje itak ne hvali, da so na kakih takih portalih :).

Sem pa videla v filmih ja, da tako podrsavajoa, listajo med fotkami. Sem si mislila ja, da je to to. Tak način mi itak ni všeč. Ne izbiram moških na podlagi videza.

Pa saj imaš opise in lahko daš vsem lajk ne glede na videz.

Torej si ženska butara.

Napisala si takole: “Ta tvoj tip bi bil lahko prijazen, zabaven, umirjen in nasploh krasne osebnosti, ampak 60-letnik, ki te kljub vsej krasni osebnosti ne bi zanimal, je res?”  POtem si pa lagala, da si napisala, da ja, če bi bila jaz 25… ne, si namišljat no. Očitno je jasno, da ni teme odprla 25letnica. Tako, da si ne rabiš namišljat. Raje povej,d a si pač nepismena.

Kdo piše, da leta niso pomebna? Jaz nikakor ne.

K enemu sem pristopila, ker sem bila njegova nova sodelavka. K enemu, ker sem bila nova članica nekega društva… en je pa začel mene ogovarjat. Nikoli ni šlo za videz, ne z moje, ne z njegove strani. Isto sem prvič pristopila še k ostalim članom, sodelavcem…

Verjamem, da moraš biti izjemno lepa in pametna, zato pa zmerjaš neznanke, da so grde krule. To je zmožen samo izjemno inteligenten in lep osebek, ki sicer ne zna brati, ampak vseeno si sigurno izjemna oseba.

Lol542, 12.10.2023 ob 22:19

Pa saj imaš opise in lahko daš vsem lajk ne glede na videz.

Moški pa opisi?

Nisem sprobala Tinderja, sem pa par drugih. Večina moških ne izppolni profila. NOčejo nič o sebi napisat. Tako, da dvomim, da na tinderju, ki je menda samo na mobilcih, bi pa se razpisali.

jeok, 12.10.2023 ob 22:27

Torej si ženska butara.

Napisala si takole: “Ta tvoj tip bi bil lahko prijazen, zabaven, umirjen in nasploh krasne osebnosti, ampak 60-letnik, ki te kljub vsej krasni osebnosti ne bi zanimal, je res?”  POtem si pa lagala, da si napisala, da ja, če bi bila jaz 25… ne, si namišljat no. Očitno je jasno, da ni teme odprla 25letnica. Tako, da si ne rabiš namišljat. Raje povej,d a si pač nepismena.

Kdo piše, da leta niso pomebna? Jaz nikakor ne.

K enemu sem pristopila, ker sem bila njegova nova sodelavka. K enemu, ker sem bila nova članica nekega društva… en je pa začel mene ogovarjat. Nikoli ni šlo za videz, ne z moje, ne z njegove strani. Isto sem prvič pristopila še k ostalim članom, sodelavcem…

Verjamem, da moraš biti izjemno lepa in pametna, zato pa zmerjaš neznanke, da so grde krule. To je zmožen samo izjemno inteligenten in lep osebek, ki sicer ne zna brati, ampak vseeno si sigurno izjemna oseba.

Ljubica, nima veze, če si grda, ker tudi če si lepa, tipi na koncu vidijo, da si butasta. Nisem šla za tem, da si ti avtorica posta in da si v zrelih letih, ko sem pisala tisto, da moraš biti tudi po letih kompatibilen. Ker težko dojemaš, si sproducirala en kup brezpredmetnih postov, jaz sem pa hotela povedati samo to, da osebnost nima nobene veze, če ni kompatibilnosti v letih. S čimer se očitno strinjaš. A ne? Za kaj več je pa brez veze izgubljati besede. BTW: Kje je zdaj ta fejst tip, ki si ga pred nekaj leti spoznala? Spizdil od tebe?

Zakaj pa, zdaj se pa odloči ali si moški ali ženska. Meni pišeš LJUBICA. Ženska, sorči, ampak vsaj toliko bi lahko imela v glavi, da bo pogruntala, da jaz nisem lezbijka, da si moraš ljubico kje drugje iskat.

S svojimi posti si izkazala ja svojo pamet. Odlično ti gre. Samo veš, vseeno mi je bolj všeč, ko mi govoriš krula in podobno kot ljubica. Lezbijke mi res niste ok.

jeok, 13.10.2023 ob 07:51

Zakaj pa, zdaj se pa odloči ali si moški ali ženska. Meni pišeš LJUBICA. Ženska, sorči, ampak vsaj toliko bi lahko imela v glavi, da bo pogruntala, da jaz nisem lezbijka, da si moraš ljubico kje drugje iskat.

S svojimi posti si izkazala ja svojo pamet. Odlično ti gre. Samo veš, vseeno mi je bolj všeč, ko mi govoriš krula in podobno kot ljubica. Lezbijke mi res niste ok.

Vsem je jasno iz tvojega pisanja zakaj nimaš moškega.

Dobra stran za zmenke – https://tonzes.com/zmenki.com Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža.

New Report

Close