Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen radiator v kopalnico?

Kakšen radiator v kopalnico?

Imam kopalnico ca 3x2m in me zanima kako velik radiator bi bil za tja.Rada imam toplo v kopalnici.
A j res boljši tisti s prečkami?

absolutno lojtro

Zakaj pa ?

Če boš prenavljala totalka, daj talno gretje in “lojtro”……..zakaj? ker ne boš stopila na hladna tla, lojtra vzame malo prostora in na na njej lahko obesiš brisače (razen če si obsedena z ena uporaba-pranje varianto)……..jaz na njej pozimi sušim perilo :)))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Mi imamo na 8m2 ožji manjši klasičen radiator in na drugi steni lojtro.

Sušenej na lojtri meni ni simpatično – kakšno brisačo že vržemo čez, več pa ne, ker imam rada urejeno in prijetno kopalnico. Poleg tega vlaga mokrega perila nekam gre in plesnive stene v kopalnici niso nekaj, kar bi me navdušilo.

jaz na njej sušim brisače in imam zračnik, da ma vlaga kam uiti………..

p.s.: nimam sušilca in se pač znajdem kakor vem in znam……..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

zDAJ SE NE BO VEČ SMELO DAJAT COT NA RADIATORJE, BOSTE VEČ PLAČEVALI. saj veste ..delilniki…šit

New Report

Close