Kakšen rezultat pri NPZ 9r?
A se samo hvališ?, 23.04.2025 ob 07:47
Takšni procenti, pa si ne znate izračunati, koliko točk je to. Mi si znamo, pa je otrok dosegel samo 16 % in 55 %. Res zanimivo, kdo je sedaj bolj pameten.
Uf. Žal mi je. To pa nekaj ne štima pri takem rezultatu. Slaba šola? Niso nič vadili – v šoli/doma? Ne vem koliko je sploh možnih točk. Povedala mi je samo %. Zakaj jim sploh sporočijo % in ne točke? Kaj se vnaša v kalkulator za vpis: % ali točke?
Menim, da rezultati vedno ne odražajo znanja posameznika.
Včasih je kakšno vprašanje dvoumno in kakšni otroci razmišljajo nekoliko drugače ( in prav take rabimo) pa jim šteje kot nepravilen odgovor. Včasih je otrok zelo pod stresom pred takimi izpiti, da se ne zmore fokusirati.
Razlogov je več! Poskusite se fokusirati na to kar zna, ga veseli.
Že več genijev ni naredilo šole, kakšnih sprejemnih izpitov…tako, da…
Spodbuda in upanje!
Anonimno 6564, 23.04.2025 ob 13:22
Menim, da rezultati vedno ne odražajo znanja posameznika.
Včasih je kakšno vprašanje dvoumno in kakšni otroci razmišljajo nekoliko drugače ( in prav take rabimo) pa jim šteje kot nepravilen odgovor. Včasih je otrok zelo pod stresom pred takimi izpiti, da se ne zmore fokusirati.
Razlogov je več! Poskusite se fokusirati na to kar zna, ga veseli.
Že več genijev ni naredilo šole, kakšnih sprejemnih izpitov…tako, da…
Spodbuda in upanje!
Se absolutno strinjam. Lahko tudi tisto uro boli glava, trebuh, počutje ni ok, stres vpliva na zbranost.. .
Npz 9, 23.04.2025 ob 13:33
Se absolutno strinjam. Lahko tudi tisto uro boli glava, trebuh, počutje ni ok, stres vpliva na zbranost.. .
Ja 100.000 izgovorov seveda. Ker se eni ne zmorete sprijazniti, da vaši otroci niso najbolj inteligentni. Ker inteligenten bo razumel kaj naloga od njega zahteva. Noben izmed genijev v zgodovini ni bil butast.
ccc708, 23.04.2025 ob 13:40
Ja 100.000 izgovorov seveda. Ker se eni ne zmorete sprijazniti, da vaši otroci niso najbolj inteligentni. Ker inteligenten bo razumel kaj naloga od njega zahteva. Noben izmed genijev v zgodovini ni bil butast.
moja se žre ker enega VPR res ni ustrezno razumela (navodila) sicer bi pisala 100%. Kdo drug jih pa več lahko ne razume a ne? Gnusijo se mi oholi, prevzetni in žaljivi ljudje. Taki dobijo oceno za človeškost: 0! In to je osnova vsega kar v življ.šteje. Kakšen ČLOVEK si.