Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšen s evam zdi ta pralni stroj ki sem ga kupila?

kakšen s evam zdi ta pralni stroj ki sem ga kupila?

Vesela bom mnenja. Dejansko je stvar taka da za 300,400 ali 500 eur pralne stroje nimam denarja. Med cenejšimi sem izbrala tega,ker se mi zdi ok firma glede na poplavo nekih XY firm,ki jih sploh ne poznam (VOX,integra,Matrix…)

Izbrala sme tega,dela mi lepo,sem že oprala 2 stroja perila.Sej na začetku vse lepo vedno dela,upam da bo delal dolgo.

Vaš link https://www.mimovrste.com/pralni-stroji-sprednjim-polnjenjem/indesit-pralni-stroj-bwsa-61253-w-eu%5B/url%5D

Glede tega, da ima dobra priporocila, mora biti dober.

Dober in poceni.

Dober je, ga imam že nekaj let in dela kot urca.

Moja dva starša imata Indesit pralni stroj in Indesit sušilni stroj že 6let in do sedaj nobenih težav z njima…pa kar veliko pereta in sušita čez teden…

Imamo Indesitov pralni stroj (7kg) že 8 let. Uporabljamo ga res intenzivno (pranje vsak dan oz še več). Do sedaj je b.p. (samo enkrat je bil menjan gumb za obrate centrifuge). Smo zadovoljni. Takrat je bil to en izmed najcenejših strojev z inverterskim motorjem in 7 kg in je dejansko že odrekal svoje. Ima dobre programe (niso predolgi) in mislim, da bo naslednji tudi Indesit, samo da večji.

Imam tega tudi jaz , vendar me moti ker nima hitrega programa ; 60 minut na 60 stopinj, ceprav pise , da ga ima. Od vseh progrsmov do le stirje za 7 kg , ostali pa za polovicko.

Pa ne moreš skrajšati kakšnega programa? Jaz lahko. Pa tudi če je kak program za manj kil, opere dobro tudi polno. V primerjavi z Gorenje ali Beko ima precej precej krajše programe, čeprav je tudi tavarčen stroj.

Je dober. Moj ta v linku spodaj, ima sicer 1400 obr/min in res dosti programov, dodatno izpiranje, itd. Je zelo tih in pere res dobro že kar dolgo časa. Sem pa dala zanj samo 100 € za malo rabljenega (zelo malo stvari kupim novih ali po polni ceni). Odličen nakup.
https://www.mimovrste.com/pralni-stroji/indesit-pralni-stroj-my-time-ewd-71483-w-de

Cici pa caki. Cas bo pokazal svoje. Vse v zivljenju je riziko.

Načeloma imajo ljudje z INDESIT pralnimi stroji zelo odlične izkušnje,,,,
Sicer pa za tak gnar, tud če ti crkne prvi dan po garanciji je še vedno OK :)))

gorenjevo sranje

Italijanski škart. Indesit škart stalno crkujejo.

Kako pa veš da crkujejo? In kaj crkuje? A govoroš iz svojih izkušenj?
Katerega pa pol priporočaš?

brez tehtnih argumentov oziroma obrazložitve ni nič vreden tvoj zapis.

Kako pa veš da crkujejo? In kaj crkuje? A govoroš iz svojih izkušenj?
Katerega pa pol priporočaš?

brez tehtnih argumentov oziroma obrazložitve ni nič vreden tvoj zapis.
[/quote]

Kupi Indesit. Dajmo, dajmo. Kupi ga. Čez dve leti boš videl zakaj ima samo dve leti garancije.

Pralni stroj zgleda čisto ok. Kje pa piše, da tisti za 500eur ali več ne bo crknil čez dve leti?

Kupi Indesit. Dajmo, dajmo. Kupi ga. Čez dve leti boš videl zakaj ima samo dve leti garancije.
[/quote]

ha-ha-haaaa
večini že dela precej let ne samo 2-3 leta :)))

leta 2000 sem kupila gorenje pralni in sušilni stroji, so delal 15-16 let brez servisa. 10xt edensko v uporabi, dali vse otroke skoz.
To kar pa ima danes gorenje je pa sam za stran vržt, nikol več gorenje, oboje slabš dela kot prejšnji 15 let star stroj…
zato sem drugim svetovala indesit za 220 € (akcija) 7 l boben, normalne velikosti…. sploh ni za primerjat danes z gorenjem, dela ko urca, garancija že zdavnaj mimo…. tudi drugi imajo dobre izkušnje, tko da….

Kupi ga in potem en mesec peri na roke, ker serviser nima rezervnega dela. Potem čez tri mesece pa ponovno. Dovolj. Raje plačam 300€ več za Bosh. Nikoli več Indesita.

Vox in Beko da
Indesit in Korting ne
Razlog je, da imajo Italijanski pralni stroji samo 2 leti garancije.

V Italiji so plače bistveno višje kot v Turčiji in v Srbiji. Zato je material, ki je vgrajen v Bekote in Voxe posledično dražji. Gorenje in Indesit pa šparajo na materialu in zato izgubljajo kvaliteto.

Körting je nemška firma, ko jo je že v osemdesetih kupilo Gorenje.

Körting je nemška firma, ko jo je že v osemdesetih kupilo Gorenje.
[/quote]

in je iz dobre firme postala zanič firma po zaslugi Gorenja

V Sloveniji je bruto bruto plača tako visoka, da je čudno, da Gorenjski pralni stroji sploh preživijo prvo leto.

po zaslugi odnosa do delavcev in strank je čudež da Gorenje sploh še obstaja

Turek v Turčiji ima bistveno nižjo plačo in nižje prispevke, ker ima veliko mladih Turkov, da plačajo prispevke. Pa mi? En zaposleni in dva upokojenca.

New Report

Close