Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka kakšen se vam zdi Jure Godler

kakšen se vam zdi Jure Godler

Gledate Milijonarja ali Ta teden z Juretom Godlerjem? Kakšen se vam zdi kot oseba? Mi je všeč njegov sarkazem, način humorja. Pa tisti njegov pogled in resnost pri tem, ko ne veš, ali je resen, sarkastičen, se zafrkava. Kakšen mislite, da je privatno? Tudi tak kot na kamerah, sarkastičen?

S takimi zna bit zelo težko sobivat privatno. Tak se še na pogrebu zafrkava in sarkastično komentira marsikaj.

Sicer njegova oddaja Teden z J. godlerjem je gledljiva. Zasebno pa nikoli ne bi bila s tako osebo. Ker taka oseba, ki vedno prikazuje svoj lajf v euforičnem šaljenju zna bit znotraj lar precej nedostopna in “težka” , če ne zna odklopit za 4imi stenami zasenosti.

Se zelo strinjam.

Se zelo strinjam.
[/quote]

Zame velja pa kontra…. Kakšen živ dolgčas je brez humorja… Aja, neumni se ne znajo šaliti…. uganite, kdo se nikoli ne šali… muslimani.

Iskreno povem, da ga na začetku nisem mogel prebavljat. Potem mi je pa nekako začel postajati všeč. Tako da meni osebno je čist OK dečko.

na miljonarju preveč pomaga tekmovalcem. Prav nakazuje jim pravilen odgovor, namesto da jih bi zajebaval in usmeril stran od pravilnega odgovora za štos.. U redu človek, ljudina.

Meni kot moški prav simpatičen. Kdo ve, če ima partnerko?

Zame velja pa kontra…. Kakšen živ dolgčas je brez humorja… Aja, neumni se ne znajo šaliti…. uganite, kdo se nikoli ne šali… muslimani.
[/quote]

Neumni ne ločijo med znati se šaliti in šaliti se non stop, tudi takrat, ko to ni primerno in ko drugim ni do šale. Neumni ne ločijo med šaliti se za popestritev življenja in med šaliti se non stop zato, da s tem zgradiš en zaščitni zid okrog sebe in ne pustiš ljudem blizu tvojega pravega jaza.

Všečen, tudi kot moški.

Simpatičen je. Nekoč se mi je zdel nekoliko nerazumljiv (in nerazumljen in zato zafrustriran), sedaj je pa vse to prerasel.

Na ljudeh me najbolj očara pristen humor oz. duhovitost.
Tako, da z Juretom bi brez problema šla na Triglav.
Povabila bi še Tilna (Artača).
Ker v dobri družbi osvojiti 2.864 m je res ‘mala malca’.

Z eno besedo Precenjen.

Ja, ja, OK razumemo – vpašanje pa je, če bi zdržala s takima preostalih 364 dni v letu, za zidovi, v zasebnosti, zvezi, ne v javnosti… Eno je poslušat tak humor in fore 1 dan, drugo s takim človekom sobivat.

Imam izkušnje sobivanja s človekom, ki je imel non stop sarkastični humor na programu – npr. ko se v kinu smeje takrat, ko so vsi tiho…. Ko ima vedno za vsakega pripravljen srkastično črni britanski humor in komentar. Za 4 stenami pa introvert, v svojem svetu. Ko stopi ven v javnost, pa nasmešek na obraz, vse za priljubljenost, biti ljubljen. Ko ugotoviš, da je to določena motnja, se strezniš.

Oseba, ki ni imela pristnega stika z materjo, sploh pa ne nežnosti in čustev v najbolj rani dobi otroštva z njene strani.

Inteligenten.

Jure Godler je zame najboljši voditelj Miljonarja. Tudi njegova oddaja je super sploh kadar kritizira vse povezano z jj.

jaz sem gledala na youtubu je bil gost pri Marku Žerjalu (mislim,d a je naslov, nekaj v zvezi s tem, da ima šefa na večerji) in je izpadel ok. Zanimiv sogovornik, le malo preveč je spil.

New Report

Close