Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen se vam zdi vw taigo? Ga ima kdo? Izkusnje?

Kakšen se vam zdi vw taigo? Ga ima kdo? Izkusnje?

Kakšen se vam zdi? Gre za čist nov model zato imam malo pomisleke. Vam je vseč?

Mi ni všeč. VW ima boljše in lepše modele, npr. Tiguan in T-Roc. Če mora ravno biti VW. Poglej še druge firme oz. znamke.

Taigo je narejen na osnovi Polota in je bil sprva namenjen za brazilski trg. Plus napram Polu je daljši zadek in posledično več prostora v prtljažniku. Mislim, da je tudi za kakšen cm dvignjen in ga tržijo kot križanca. Na kratko, smatraj ga kot Polo z daljšim zadkom. Za bolj SUV izgled in občutje pa raje T-cross.

Kot vsak folcvagen, precenjen in nezanesljiv.

Imam oba T crossa R line in Taigo style dsg. Mehansko sta enaka 1.0, 110 KS, se pa taigo precej bolje pelje, udobnejše in tišje. Tudi bolje pospešuje, je pa poraba večja, cca 0.5 litra.

meni so pa ti tvoji grdi modeli

Odgovor na objavo uporabnika
Erad, 31.01.2024 ob 18:43

meni so pa ti tvoji grdi modeli

Mislim t rok in tiguan

Taigo je dost višji avto kot polo

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno620, 31.01.2024 ob 18:48

Taigo je dost višji avto kot polo

Taigo je zelo soliden kar se tiče prostornosti sploh prtljažnik 440 litrov, dobri sedeži spredaj in zadaj (splača se da ima ledveno nastavitev naslonov sprednjih sedežev), dobri pospeški in zmogljiv motor tudi na dolge vožnje , poraba pod 6 litrov, dobra preglednost ter izredno lepo se pelje, posebno skozi ovinke. Lepo dizajnirana notranjost z dobrim občutkom materialov na dotik.

Lahko bi bil kakšen cm višji.

New Report

Close