Kakšen sesalec mi priporočate
Pozdravljeni,
Na to temo pa tudi jaz odpišem. pred dvema mesecema sem tudi jaz kupovala novi bolj enostaven sesalec na vrečke. izbrala sem vredu electrolux. dela dobro. Ampak, kaj nisem bila pozorna pri izbiri. Pri sedanjih modelih se kabel ne navija avtomatsko nazaj in si potegneš kabel ven, da posesaš, sam se pa nepospravi nazaj noter ampak moraš zato na gumb pritisnit oziroma stopit. in , ko sesaš se ta kabel pod nogami valja, če si ga sproti ne pospravljaš. Res je “šit”. Bi takoj starega nazaj če se ne bi po 13letih pokvaril.
Pa daj probaj vodnega!! Jebeš vrečke. Vsa svinjarija posesana leti v vodo. In samo zliješ svinjsko svinarijo (člouk ne more verjet, kako se umaže flet) . Celi šopi enega prahu, las, dlak… od čoveka!
V vodo daš še eno kaplico dišave (po želji) in ti diši …….
Mene ‘špaga’ niti ne moti…. itak jo nategnem do konca, po sesanju pa gre z enim gumbom sama nazaj.
Ko bi znala golazen pri koritu nas, s takimi sesalci obdavčit – hahahaha – sem garant, da bi nas!
Ej, ti si dala pa res super odgovor. Sedaj naj ge prevrtat celo bajto, da da cevi notri in zapusi par jurjev za centralni sistem. Se ti ne zdi, da to se daja v nove bajte, ko se gradi ali ko se konkretno renovira bajto.
Drugace pa, mi imamo Daysona, pac enega in ima res moc. Ta je za enkrat tedensko, za vsak dan pa je njihova elektro metla. Super stvar, v malih flaskah je strup in ta je mala. Samo ni pa za glavni sesalc, ce je stanovanje kolkor tolko veliko.
Jaz sem to pisala. Sesalec stane 2.700,00 € Jaz bi ga prodala takoj, za 2.200,00 €. Če slučajno koga zanima, naj mi piše na cinkola1@gmail.com. To je Parni čistilec na suho paro Thermostar od firme Jakoma v Celju, lahko si ga ogledate na njihovi spletni strani.[/quote]
Pa še tole; Prodajam, oziroma odpovedujem se mu zaradi denarne situacije, saj sem drugi dan po nakupu imela eden večji nepredvidljiv strošek (smrt v družini), da ne bo kdo mislil, da je z njim kaj narobe. Uporabila sem ga po nakupu samo enkrat, žal pa ne bo šlo skoz, me pa jezi tudi, da so mi ga dobesedno vsilili in…zgodbo že poznate.
Najprej full hvala za vse nasvete, tiste za tisoč € ne mislim kupovati, saj nisem prah frik, imam pa samo še eno podvprašanje, kaj pa predlagate ali menite o parnih sesalcih?
primož
ja tle pa so šoldi okrog jurčka če češ kolikor toliko okej robo. dezinfekcija je top, vprašanje pa je kako materiali/površine ki jih boš čistil klapajo skup s paro. oz orng razgreto vlažno površino. Da ne bomo brali da si bil ob parket in podobno.
no dost heca, stvar je bolj kot ne namenjena razkuževanju, ter bolj trdovratnim madežem in iz tega naslova je to super izbira. Jaz bi rekel da je to tko kot igea, bolj za posebne prilike.
evo potomstva/nasledniki igee http://www.gisowatt.it/en_index.html
par dni branja, preverjanja podatkov, pa garant če nabavš kaj iz tega naslova boš največji car daleč naokrog. Edin parnigh nimajo.
Pa še neki..parne zadeve so včasih mele težave s tanki (rjavenje, tud verjento kaka puščanja…) kaok je sedaj s tem ne vem, samo to je fajn predhodno vedet potencilane felerje od naprave ki jo maš ogledano
mene so enkrat prepricali za nek parni cistilec, sesa in puca. Stran vrzen denar, ker tip, ki predstavi ima vse nastudirano in gre vse hitro, men sploh delovalo ni in je zdej v kleti in caka na boljse case. Pa se moz je bil jezen k ris, enkrat je prodajal nek hud parni sesalec in sam pove, da je nateg, cist prevec casa s pucanjem in pripravo sesalca in akviziterji dajo bel filter in ti pol pokaze kooooolk svinjarije je posesal na 2 kvadratih, seveda, prah na belem papirju je seveda viden.
Pa daj probaj vodnega!! Jebeš vrečke. Vsa svinjarija posesana leti v vodo. In samo zliješ svinjsko svinarijo (člouk ne more verjet, kako se umaže flet) . Celi šopi enega prahu, las, dlak… od čoveka!
V vodo daš še eno kaplico dišave (po želji) in ti diši …….
Mene ‘špaga’ niti ne moti…. itak jo nategnem do konca, po sesanju pa gre z enim gumbom sama nazaj.
Ko bi znala golazen pri koritu nas, s takimi sesalci obdavčit – hahahaha – sem garant, da bi nas![/quote]
Kje pa prodajajo voden po sprejemljivi ceni?
Tale je zelo praktičen.
Jaz sem to pisala. Sesalec stane 2.700,00 € Jaz bi ga prodala takoj, za 2.200,00 €. Če slučajno koga zanima, naj mi piše na cinkola1@gmail.com. To je Parni čistilec na suho paro Thermostar od firme Jakoma v Celju, lahko si ga ogledate na njihovi spletni strani.[/quote]
Pa še tole; Prodajam, oziroma odpovedujem se mu zaradi denarne situacije, saj sem drugi dan po nakupu imela eden večji nepredvidljiv strošek (smrt v družini), da ne bo kdo mislil, da je z njim kaj narobe. Uporabila sem ga po nakupu samo enkrat, žal pa ne bo šlo skoz, me pa jezi tudi, da so mi ga dobesedno vsilili in…zgodbo že poznate.[/quote]
tole je tvoj glavni razlog za željo prodat ga čimprej – ker so te nategnili in ker je tudi sesalec daleč od tistega za ta denar Ker za 27000 eur jaz dobim hmmm: štiri Dysone, ki je top znama sesalcev, ali pa IRoombe ali Irobote, ki same delajo :))))??? Danes velja rek: Time is money ali sesale, kosilnica dela za vas namesto vas…… Skratka, niso časi tapravi za kupovat take “velike kravetine” od sesalcev, vsaj za domačo uporabo ne. Čimmanjši mora bit, čimbolj enostaven, s ciklonsko močjo sesanja in po možnosti še brez žnore, da posesaš v 15 minutah prej, kot s takim neokretnežem. Tak kot je tvoj, so bili top tehnologije sesalci v 90ih prejšnjega stoletja
Pa še tole; Prodajam, oziroma odpovedujem se mu zaradi denarne situacije, saj sem drugi dan po nakupu imela eden večji nepredvidljiv strošek (smrt v družini), da ne bo kdo mislil, da je z njim kaj narobe. Uporabila sem ga po nakupu samo enkrat, žal pa ne bo šlo skoz, me pa jezi tudi, da so mi ga dobesedno vsilili in…zgodbo že poznate.[/quote]
tole je tvoj glavni razlog za željo prodat ga čimprej – ker so te nategnili in ker je tudi sesalec daleč od tistega za ta denar Ker za 27000 eur jaz dobim hmmm: štiri Dysone, ki je top znama sesalcev, ali pa IRoombe ali Irobote, ki same delajo :))))??? Danes velja rek: Time is money ali sesale, kosilnica dela za vas namesto vas…… Skratka, niso časi tapravi za kupovat take “velike kravetine” od sesalcev, vsaj za domačo uporabo ne. Čimmanjši mora bit, čimbolj enostaven, s ciklonsko močjo sesanja in po možnosti še brez žnore, da posesaš v 15 minutah prej, kot s takim neokretnežem. Tak kot je tvoj, so bili top tehnologije sesalci v 90ih prejšnjega stoletja :)[/quote]
pardon, 2700, ne 27000 eur, zatipkano….