Kakšen smisel najde moški, ko ne zmore več seksualnega odnosa
Anonimno 1434, 13.11.2024 ob 20:29
Monk, 13.11.2024 ob 19:45
WD40, 13.11.2024 ob 19:23
Monk, 13.11.2024 ob 19:14
Jaz pa vprašam moške 50+. Kako naj ženska z vami ravna, kakšen naj bo njen pristop, ko vam potreba po seksu začne usihat,ko se kazejo prvi znaki erektilne disfunkcije? Zakaj takrat zavračate, odrivate od sebe ženske? Kakšno žensko bi si želeli imeti ob sebi?
Kontra vprašanje, se bo grdo slišalo, ne, kaj mi ponujaš …
ok… kuham si sam, perem, tudi, skrbim zase, bajto, okolico, zakaj razen seksa bi te pa lahko ponucal? Tisto kar si ti predstavljaš pod družbo, si jaz predstavljam kot teženje…. pa ker si tudi ti sposobna za vse napisano, se pravi da mi ti ne bo potrebno pomagat, skrbet zase, itd… kaj je bolje v dvoje, kot če si sam? Razen seksa, ker predpostavljaš, da ni želje po njem?
Zakaj toliko negative? Ali ne bi raje prvo naštel kaj vse bi rad videl pri ženskah in nam pomagal, kot pa spljuval. Nobeno živo bitje ne mara, da se ga označi kot nebodigatreba. Tukaj smo odrasli ljudje,ki odpiramo tabu teme.
Zanima nas predvsem kako ravnat z občutljivim moškim egom, ko je ta sesut zaradi slabege erekcije in libida. Kako pristopit k moškemu, da bo prav? In ne s ren “kaj mi imaš za ponujat”, saj odnosi niso barantanje,sploh pa nimamo teleparskih sposobnosti.
Ženske gledano na seks drugače. Zaradi redkejšega seksa ne bomo zapuščale moških ali jih varale.
WD40 ti je pošteno povedal kje je srž problema žensk, ki bi zvezo z vrstnikom na nivoju. Vse tisto kar že celo življenje poslušate od razno raznih potrebnežev, kako je v dvoje lepše, lažje, ceneje, je navaden lari fari.
V dvoje se je predvsem treba 24/7 PRILAGAJATI. Ko si enkrat vajem zaspati sam, ti je “partnerka” v postelji bolj kot ne v napoto. Premikanje, prebujanje, smrčanje, stiskanje, WC, pa čakanje, da je na red, pa usklajevanje, pa pogajanje kdo, kje, kdaj, itd. Ko si enkrat vajen obedovati sam, ti je “partnerka” več ali manj odveč. Nikogar ti ni treba čakati, da je nared. Z nikomer se ti ni treba usklajevati, pa kaj bi, pa kdaj bi, pa kako bi, pa stroški, pa… Če želiš na izlet, se v dvoje spet treba vsestransko usklajevati, pa kam, pa kdaj, pa kako, pa kje to ali oni, pa jo žuli, pa jo boli, pa je utrujena, pa je lačna, žejna, pa si ogleduje razne neumnosti, npr. na ulici obešena oblačila, okraske, itd ti pa tam stojiš in čakaš kot bebo. Pa je treba nositi to ali ono. Pri parih, ki so se od mladih nog skozi leta postopoma skupaj razvijali, je vse to lahko. Zato nas mlajši in dolgoletno vezani seveda ne zmorejo niti razumeti. In verjamejo v nebuloze o tem kako je v dvoje vse oh in sploh. Ja, če si tega vajen, pa še to z dolgoletno partnerko in ali enostavno ne znaš sam s sabo, ti je že zaradi nevajenosti čudno zunaj sam jesti, ipd.
Ko pa si vajen sam vse, je 24/7 družba vse prej kot dodana vrednost.
1434 HVALA za obadva IZJEMNA zapisa. Si ju bom večkrat prebrala.
Hvala, ker si. Taki ljudje nam “oplemenitite” marsikateri dan.
🙏🌷💛💙🩷💚
Ffddd, 15.11.2024 ob 00:46
Anonimno 1434, 14.11.2024 ob 02:29
“Upokojen” 50letni prijatelj, Hrvat, mi je včeraj povedal, da od kar je zadnja leta prvič v življenju z žensko, ki se na njegov račun NE okorišča, ker je finančno na primerljivem nivoju, sicer njegovih let, delala je na Wall Street-u, se je dobesedno obogatil. Medtem, ko je pred njo celo odraslo življenje šlepal kakšno “partnerko”, plačeval duplo tudi, če/ko je ženska sama nekaj zaslužila, potem pa še skozi ločitve dodatno popušil. Marsikatereme 50letniku je poln kufer tovrstnih šleperk.
Jaja, to je tud meni eden 30 letnik razlagal nekaj let nazaj.
Kako je on vedno mel punce k jim je mogu vse placevat, zdej pa da isce eno samostojno, ki ima svoje stanovanje, tko k ga ma on.
Hahhaah
Ja pa ves da. Barbikam si vse placeval, zdej pa jst kao mal manj lepa pa nej si vse sama placujem. Zakaj ze naj pol fukam s tabo?
Se pravi da si naprodaj. Ker natanko to pišeš.
Če vam je vse to odveč, niste bili nikoli s pravim človekom. Nikoli niste bili globoko zaljubljeni ali povezani z osebo. S pravim človekom te ne moti nič, z napačnim te moti vse. Mene smrčanje moškega, ki ga ljubim pomirja. Diši mi njegov vonj. Skupna kava zjutraj ali debata zvečer me poživlja. Me nasmeje kdaj s svojim nerganjem. Vse dosežke in poraze prvo sporočiš človeku, s katerim si povezan. Zagovarjam samskost a zagovarjam tudi življenje v dvoje. Znam biti sama, storiti marsikaj sama. Znam pa uživati v družbi človeka.
Nehajte se bat porazov in izgub v življenju, trmasto vztrajat pri svojih stališčih ali z njimi posiljevat z druge kot edini prav.
Vprašanje iz naslova teme se lahko razume na vsaj dva načina. Prvi je, čemu sploh živeti, če več ne moreš seksati. Kar je po moje rahlo absurdno. Namreč ljudi želijo živeti tudi, ko ne morejo početi praktično nič. Drugi pa, čemu “partnerka”, če z njo ne moreš seksati. To pa mora vsak sam oceniti. Eni je ne želimo ne tako ne drugače. Vsekakor ne partnerko v nekem tradicionalnem smislu. Medtem, ko si drugi brez t.i. partnerke ne znajo predstavljati življenja niti, ko seks več ni v igri.
Še v življenju nisem zasledil, da bi kak samski vezanega posiljeval s tem, da je luzer, ki bi moral partnerko zapustiti. Zato pa je še kako družbeno sprejemljivo samskim očitati, da je z njimi ne vem kaj vse narobe. Za začetek, da so ljubezni nezmožni egoisti. Kar vas velika večina zaradi samozavarovanosti v pravilnost svoje “normale”, seveda ne vidi, ker ste sveto prepričani v svoj prav. Zveza je pod mnogimi pogoji lahko čisto cool. Sploh, če si v ljubezenske pravljice indoktriniran naivni slepec. Ko je lepe pravljice konec, ko lepo plačaš vse za nazaj. To vam je nekako tako kot da zagovarjaš seks brez, da bi kakorkoli pazil. Vse super. Dokler ne dobiš izstavjen račun za svojo naivnost in neumnost.