Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen tip ljudi posluša govedarsko musko?

Kakšen tip ljudi posluša govedarsko musko?

Lep pozdrav vsem!
Mislim, da se v vsem motite
Jaz sem trenutno namestnik direktorja pri Hoferju in poslušam narodno-zabavno glasbo
V razredu sem bil najboljši učenec in enkrat sem osvojil 1 mesto na matematičnem tekmovanju
Rapa ne prenesem
Prebral sem da se v nz glasbi besedilo skozi ponavlja
Je rap kaj drugačen? Hello se sliši 100000x v 4min…
Vendar vsak posluša kar hoče sam
Spoštujmo kar je naše ne pa da nas amerikanizirajo
Amerika je podn, slabo se imajo tam verjemite mi
btw. Se putin posluša avsenike, enkrat mi je rekel, da so avseniki boljši od ameriškega rapa…
no pa Lep pozdrav

v javnosti poslušamo slovensko, doma pa albansko.

Govedarski tip.
Ker je glasba govedarska.

Uporabi enačbo, logiko.

https://youtu.be/P9qa7Ft_zOc

Predvidevam, da je to mukanje v hlevu ali na pašniku. Če že slišim to, si ne zatiskam ušes. Zakaj le?

Hejhoj fantički podeželski, samo sporočam, da se tako pravilno postavlja vejice.

Lp,

Guza.

No to glazbo je tudi zelo lahko pokritizirati. Instrumentalno zelo nezanimiva, ponavljajoča… Besedila plitva, generična… lahko bi rekel da za spat.

No ko smo pa tu. Kaj je glasbeno dobro je subjektivno in to nima nobene veze z inteligenco. Je to dokazano, so delali raziskave. Kaj pa ma veze z inteligenco? to da ljudi predsojaš glede na to kakšna glasba je njim všeč.

Sam poslušam raznoliko, torej vsega po malo in pa tudi odvisno od trenutke. Ni vse za vse in tak naj ostane

… sem in obožujem to zvrst glasbe.

Obožujem narodno-zabavno glasbo.

Predvsem starejši ljudje, od mlajših pa le omejeni normiji brez domišlije. Gre za enostavne ponavljajoče se viže, nič kompliciranega, nič za razmišljati.

V primerjavi z balkansko hopa cupa  jokcanjem in solzavostjo je slovenska narodnazabavna glasba zakon. Da ne omenjam neke kr nekaj glasbe, zato da je, na vedno isti smrkavi melos, pa lučke. Avtor te teme je provokator, verjetno zategnjen in ozkogleden, ki je komaj izdelal srednjo šolo, sveta si ni ogledal. Imam dve fakulteti, videl cel svet in ja, poslušam slovensko narodnozabavno glasbo, sredi Ljubljane pa najbolj paše.

Zahojenci.

New Report

Close