Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen vam je Denis Avdić?

Kakšen vam je Denis Avdić?

Ga radi poslušate ali ne?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Mn ga slišm, vidm, raj ga mam.

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021LE, 02.08.2023 ob 16:33

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Mn ga slišm, vidm, raj ga mam.

Nekaj takega.

Takisto !

Precej zafrustriran tip. Še na policiji so se ga na hitro znebili leta nazaj. Za voditelja oddaje ga tudi več nočejo na pop. Saj tudi sestra njegova nima sto pik.

najbolj z veseljem ga je blo za pogledat, ko ga je en sosed še kot policaja čez havbo zabrisal.

kdo je denis avdić? še en čefur?

zelo slab humor… in misli, da je blazno zabaven. brezveze…

Avdič legenda.

(ne)kulturna “obogatitev”, enkrat policaj vedno bedak

Kakšen je? Bosanc, ki to ne zna bit naravno..

Meni je fajn. Pa tako se obesite na Avdiča in vas vprašam ,če se ne zavedate, da je v ozadju ekipa, priprava programa, sodelovanje vseh vpletenih, novice ki so tisti čas sveže itd itd. Avdič je samo glas, kar se v ozadju dela. Bravo ekipa, vsem bravo.

Pa še to…., ne dela na tem da je vedno vsem smešen in ne igra klovna. Da vidim vse vas animirat folk vsak dan. Pa ne poznam ga, nobenega od njih, ampak ni lahko. Radio 1 samo tako naprej, edino komade bi lahko večkrat zamenjali, to pa res 🙂

Meni postaja vedno bolj antipatičen in priznam,da Radio 1 ne poslušam ravno zaradi njega in Roškarja,ki se obnaša kot en otrok.

Pri Avdiču me pa motijo šale na račun Mihe

Boljši od Hribarja vedno.

Avdič je smešn samo samemu sebi. Ga ne poslušam – če sem v avtu, poslušam podcaste s mojega tehnične področja za namene izboraževanja.

Antipaticen do konca. Ne morem poslušati tega radia 1, predvsem zaradi njega

Že dolgo ne poslušamo več Radio 1

Vedno večji narcis in pametnjakovič. Mu je preveč v glavo stopilo vso nastopanje. Malo bi se moral umiriti. Začel se je ponavljat ker tako hiti. Vse bi želel obdelati v enem jutru. Vsak dan lahko predvidim kak njegov stavek. To je slabo za RA voditelja.

Radio poslušam samo v avtu.  Radio 1 je bil na DAB preveč varčen in nima kvalitetnega zvoka, pa ga ne vklapljam.

Ni mi všeč in že kar dolgo ne poslušam več tega radia.

Daleč najbolj nesprejemljiva sta pa Roškar in tista ženska poleg. Joj, to je pa res bedno.

Na srečo imamo še precej drugih programov in možnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5994, 02.08.2023 ob 14:03

Ga radi poslušate ali ne?

To je voditelj na Radiu 1?  Ne poznam, ne poslušam radia, kvečjemu zjutraj v avtu, takrat pa iščem postaje kjer se vrtijo kakšni komadi.

Men je pa fajn. Smo različni. Tud Bunderla mi je, sam ne za skoz.  Radio 1 mam v službi, v avtu aktual.

Bedast

Neprebavljiv, nadut.

E moj jarane Denis je Bosanac, in zaradi tega ga mnogi ne razumejo! Ne more plagiat, oziroma prodana duša, ali slovenček, ki bi prodal lastno mater, za osebno korist, razumeti nekaj avtentičnega! Pametnemu popolnoma dovolj!

New Report

Close