Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšna barav kopalnice vam je najbolj všeč?

kakšna barav kopalnice vam je najbolj všeč?

Povejte pa kako slikico prilepite.

Lp

zeleno modra, rumeno zelena, belo črna
slikic pa nimam

Pravakar prenavljamo. Manjša kopalnica (res majhna) bo bela z bordurami iz rumenega mozaika, tla rumena; večja kopalnica bo v zeleno beli kombinaciji, tla zelena, stene bele in zelene, navpične in vodoravne bordure.
Upam, da bo izpadlo tako, kot je bilo zamišljeno. Lp, kika.

Bela. Potem pa kakšen barvni kos pohištva noter. Omarico namreč lahko imam letos rdečo, drugi leto pa modro. Ploščic pa ne menjuješ več.
So mi pa lepe mat ploščice. Pa s kakšnim mozaikom malo zaključeno.

Naša je temno modra in svetlo sivo modra in mi je najbolj všeč,
všeč pa mi je tudi rumena, oranžna, bordo rdeča in bež-rjava.

Zelena, zeleno bela, modra, modro bela.

pri nas so rumena tla,stene pa bele z rumeno borduro. Lepo, samo fuge so povsod bele,tudi po tleh in počasi postajajo sive.

Jutri ali dan z tem bo keramičar končal našo novo kopalnico…jupi… je pa zelo,zelo svetlorumena, zelo zelo svetlosiva tla in bordura s sončki… slikce pa žal nimam še nobene…Hotela sem modro rumeno, pa se dragi ni strinjal, tako, da sva sklenila kompromis…Aja, je pa kopalnica hudo mala in še mansardna povrh, tako da sva zavestno izbirala zelo svetle barve.

mi imamo zeleno z belim pohištvom je zelo lepa ,aja bordure ima malo temnejše zelene.

bež, siva, črna, bela

beeela, z malo turkizne

Mi jo imamo v kombinaciji (barve ploščic) bež in češnje, fuge so temne, omarice (les) pa v češnji, je zelo OK. Meni so še všeč oranžna in svetlo zelena.

lp

Čim bolj odštekana in čimbolj pisana.

Naša bo …huh… tla nekoliko svetlejša modra, spodaj obroba iz temno -pariško modre, potem bordura na biserno beli podlagi (modri, srebrni, aprikot liki), potem biserno bele ploščiee in še ena vrsta bordure. Je pa kopalnična miniatura in ne resna kopalnica, ampak služit mora (3,2 kv. m).

lp tinca

Naša (velika) kopalnica pa je v celoti v eni barvi – keramika izgleda kot beige marmor z žilami – in sicer so velike svetleče ploščice (30X50) na stenah, na tleh pa 30×30 diagonalno položeno v isti barvi, a bolj grobi strukturi. Edini okras je stenska bordura – reliefna – v istem materialu in barvi.
Moram reči, da mi je še sedaj, po desetih letih enako všeč kot prvi dan in da se je nisem niti malo naveličala. Popestrim in spreminjam jo z brisačami in talnimi preprogami, ki jih barvno uskladim ( v marelični, turkizni ali barvi bele kave) in z zelenjem.
Ko smo gradili, sem najprej imela idejo o kombinaciji treh barv (beige, lešnik in kava) in sicer do bordure ena, nad njo druga barva, v borduri vse tri, na tleh pa šahovnica, a sem se je na srečo že ob gledanju slike naveličala.
Kopalnica mora biti po moje oaza miru in sprostitve in preveč barv učinkuje prav nasprotno.

Belo-zelena. Takšno imam in mi je še vedno zelo všeč. Sem pa bila navdušena tudi nad kopalnico pri prijateljici, ki je v kremno-oranžni kombinaciji, zelo prijetna.

po tleh pariško modra diagonalno, ista barva še pol metra od tal po steni, gor pa do stropa zelo svetlo modra, skoraj bela

bi pa vprašala, kje se da kupiti tiste nalepke za ploščice, ker nimam bordur pa bi malo popestrila

rumena!!!

Umirjene barve, nič kričečega.

Stran od belih fug.

zeleno-rumeno-modra

sem videla eno rdece-rumeno-smetanovo belo in je bila huuudooo dobra!

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Rumeno bela z dodatkom rumenega mozaika (bordure).

fuge ze dolgo niso vec bele sploh za kopalnice, ampak sive, moja kopalnica je belo-črna s sivimi fugami (manhatan). Črne mat crne iz granita, med svtlecimi belimi… super zgleda. pa crne omarce, vsi ostali dodatki pa pisani.

Imava zelenkasto-modrikasto. In svetlo sive fuge.

New Report

Close