Kaksna barva las?
Nada,pozdravljeni !
Rada bi vas vprasala za vase mnenje…glede barve las namrec.Trenutno imam srednje rjave lase in kar temne,rjave oci.Moja polt je bleda.
Imam zelo dolge lase,skoraj do pasu in vcasih se mi zazdi,da bi morala narediti kako manjso popestritev v laseh – mogoce z nekaj prameni ali kaj.Mene pa zanima,kaksne barve pramenov bi priporocili nekomu,ki ima obenem obraz blede barve,lase pa nekaj vmes med temno rjavo in svetlo rjavo ?
Prosim za odgovor.
Hvala!
Lep pozdrav!
Žal sem samo svetovalec ličenja in ne tudi frizerski stilist. Glede nato, da so tudi moji lasje naravno rjavi ter, da sem bledolična, mi je frizer pričesko popestril z svetlimi prameni. Bila je zelo dobra sprememba. Opozarjam nato, da sem imela takrat kratke lase. Glede nato, da imate zelo dolge lase, se posvetujte s frizerjem glede pramenov. Prameni v večini primerov izsušijo las, kar onemogoča ohranjati zdrave in lepe konice las.
Mogoče bi lahko spremenila tudi pričesko.
Jaz imam trenutno rdečo, oranžno podlago las in blond pramena. Zelo, zelo dobra kombinacija. Tudi pričeska je primerna živahnim barvam.
Če se že odločite za pramena, vam svetujem primerno nego las, posebno konic.
Lp Nada
Ne si delat pramenov na dolgih lasih, ker ti jih peroskid cisto unici. Jaz sem si jih naredila, pa sem opazila, da so sedaj dosti bolj razcepljeni in poskodovani kot prej. Raje se potem malo ostrizi, ce se bos barvala. Ampak jaz se ne bi na tvojem mestu, ker so mi dolgi lasje nekaj najlepsega na zenski. Pa pobarvaj se na temno rdeco, ce bi imela jaz rjave lase, bi si jih takoj. Imam pa zelo svetle rjave, tako da bi bila prevelika sprememba.