Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?
Če se najde katera za neobvezno dislretno srečanje, tam do 50 let, urejen diskreten…piši na [email protected]…če si za se mi javi…čakam te😉🙃
Ti svetujem isto, kot ti je ena z izkušnjami. Najprej bodi pozorna, v kakšnem stlu te bodo ogovorili. (hej, kako si? si za enga hitrega, itd…takoj odpade…) Potem pa kaj deabte z njim v dopisovanju, da vidiš že po stilu pisanja, ali gre samo za slinarja ali je res kaj od moškega. Seveda išči poročenega, mi znamo biti diskretni. In pazi na diskretnost tudi ti. Res, da iščeš samo ljubimca je pa fino, če je to uglajen, vljuden tip, ki je lahko tudi prijatelj. Ki se bo v postelji spremenil v pohotnega mačota in tebi pomagal, da se popolnoma sprostiš in spremeniš v pohotno prašičko. Imam bogate izkušnje s tem (pa se ti ne ponujam, morda za kakšen nasvet, ker sem starejši od tvojih želja) ker sem imel isti problem kot ti…ženo, ki ni želela več seksa in če je že bil, mi je samo”dala”. Jaz pa sem želel strast, predanost, packarije, popolno spoščenost in odkritost. In sem seveda našel..zelo veliko, potem pa se ustalil z eno, s katero sva si dajala neverjetne radosti. In ni se še končalo, čeprav že nekaj časa ne seksava več, sva pa še vedno v stiku kot prijatelja. Tudi jaz nisem razmišljal o ločitvi in to sem ljubicam tudi jasno povedal..nikoli lagal. Zato pa je bilo vedno uspešno.
Tako…veliko sreče in da se ti uresničijo želje. Pa previdna bodi pri izbiri in pazi, kaj imaš spravljeno v telefonu.
piši mi na [email protected] pa se zmeniva, dava dol in nikome ništa. Sva v isti zgodbi brez obveznosti, nekajkrat na leto.
Ti si prava [email protected] kako pa si na avanture.com javi se mi. Ze dolgo iščem neko z takimi izkušnjami.
Avanture ne, odsvetujem!!!
3x placala clanarino v 3 dneh
Kar znasa skoraj 50 eur z banana provizijo,
Jih kontaktirala in nic po 1 tednu mi dali 1 mesecno narocnino pisala Jim nazaj da mi dajo sedaj za 3 mesece ,ker so mi toliko ukradli ,nobenega odgovora ,se slabse stran so mi po 2 dneh spet blokirali brez razloga Jim pisala 5 x ,niti odgovora .
Stran od njih.
Kradejo
Verjetno nisem edina.
Ali obstajajo za taksne kaksni inspektorati za prijavo?
Neučakano pikico, malce nesramno – izključno s kosmatuljo za hop hop choop choop.
Odgovorila boš le šifrirano na [email protected]
Če si želiš občasne potešitve z urejenim, obdarjenim in vezanim 45 letnikom, mi lahko pišeš na [email protected].