Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?

Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?

Za avanturo becargrobar27@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
za avanturo, 20.02.2015 ob 06:49

po več letih zvestobe in dolgočasja v postelji me je zamikalo,da bi dobila nekoga za obcasno avanturo. Samo diskretno,lahko je poročen, samo,da dobro izgleda, davje star od 34-44 let in da je tudi njemu zgolj do vroče avanture..

diskretnih strani ni.

na vsaki prej ko slej najdeš cel o plejado znancev, kolegov, sodelavcev, nazadnje še kakega prijatelja moškega in le imaš res smolo – celo svojga drajerja.

ko so v igri še fotke, si pečena, saj se v slo skoraj vsi poznamo med sabo.

zakaj ne greš na tuje zmenkarije recimo Italija, Hrvaška, Avstrija (tam do 50 največ 70 km) čez slo mejo? boš bistveno bolj na varnem pred kakim nerodnim razkritjem, lastnim ali od nekoga, ki ga poznaš v resničnem lajfu in ga potem, ko bi ga srečala na slo spoznavnih portalih ne bi mogla nikoli več enako gledati, dojemati, upoštevat kaj šele spoštovat?

Če boš za se mi javi samo da bo vse diskretno

https://obb789.com/ubYfbDgfALpJqMm 

Lep pozdrav❤️🌹dame😊 sem prijeten fant z imenom Tadej, star 36 let, čist urejen. Tudi jaz iscem avanturo tudi ce je vse ok tudi za nadaljna obcasna srečanja. Ce te zanimam mi namigni piši(novaktadej489@gmail.com) ali pomežikni.😀

Se javim, lahko pišeš in se lahko bolje spoznama. Naprej pa bi videla ce se ujamema🌹

Jaz bi si privoscila avanturo v Beogradu, med tem ko bom sluzbeno tam. Mi lahko kdo predlaga spletno stran, kjer se da kaj takega dogovoriti?

Isces nasvete za diskretno stran tukaj imas lep izbor tipov objavi oglas spoznaj kaj pa je to drugega kot diskretno iskanje slike itd pa na mail…

Zelim si avanture tam, Slovenija je premajhna. Ne zelim komplikacij. Mogoce kdo pozna spletno stran v Srbiji, kjer se menijo za taksna srecanja?

Kakšna v LJ oz. okolici, ki bi kaj brez obveze? M29 tu..

Avtorici sem pisal. Sama najboljse ves kaj rabis…

Ojl če si za avanturo piši

Zdravo sem poročen star sem 43 srednje postave in zelo uživam v sexsu lahko se spoznava če si bova všeč lahko greva naprej moj e-mail lekinovak@gmail.com

Lp

živio

Zelo lep oglas sem poročen lahko me kontaktiraš na lekinovak@gmail.com

Lp

Mogoče kakšna dama za dopisovanje .

Piši na emed84110@gmail.com.

Lp

URGENCA,COM JE ENO VELIKO SRANJE POPOLNI ODPAD. SAMO NATEGOVANJE FOLKA PA NIČ DRUGEGA. ENAKO VELA ZA AVANTURE . NET TER TALE PORTAL. VSE SAMO GOLO NATEGOVANJE. IMAM OBČUTEK KOT DA SO POVSOD PRISOTNI SAMO MODERATORJI IN NJIHOVI PODLOŽNIKI.

Pozdravljena dama, če iščeš diskretno uživanje v dvoje, ki piši. Sem urejen 40 letnik, 192, 95, vezan, tako da diskretnost ni težava. Piši mi na mail: theoney7@gmail.com pa da vidiva če se ujameva 🙂

Lp, A

Če si iz Posavja piši na mareposavc@gmail.com

Zdravo imam iste želje lahko mi pišeš na e-mail

lekinovak@gmail.com

Lp

Zdravo lahko mi pišeš na lekinovak@gmail.com

Oj, sem na istem kot ti. Piši mi na jazzer1@protonmail.com in se dogovoriva.

Lp

Za ti naslovom je moški

Za tim oglasom je moški in ne nasedaj te

New Report

Close