Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?
Za avanturo becargrobar27@gmail.com
za avanturo, 20.02.2015 ob 06:49
po več letih zvestobe in dolgočasja v postelji me je zamikalo,da bi dobila nekoga za obcasno avanturo. Samo diskretno,lahko je poročen, samo,da dobro izgleda, davje star od 34-44 let in da je tudi njemu zgolj do vroče avanture..
diskretnih strani ni.
na vsaki prej ko slej najdeš cel o plejado znancev, kolegov, sodelavcev, nazadnje še kakega prijatelja moškega in le imaš res smolo – celo svojga drajerja.
ko so v igri še fotke, si pečena, saj se v slo skoraj vsi poznamo med sabo.
zakaj ne greš na tuje zmenkarije recimo Italija, Hrvaška, Avstrija (tam do 50 največ 70 km) čez slo mejo? boš bistveno bolj na varnem pred kakim nerodnim razkritjem, lastnim ali od nekoga, ki ga poznaš v resničnem lajfu in ga potem, ko bi ga srečala na slo spoznavnih portalih ne bi mogla nikoli več enako gledati, dojemati, upoštevat kaj šele spoštovat?
Zdravo sem poročen star sem 43 srednje postave in zelo uživam v sexsu lahko se spoznava če si bova všeč lahko greva naprej moj e-mail lekinovak@gmail.com
Lp
Pozdravljena dama, če iščeš diskretno uživanje v dvoje, ki piši. Sem urejen 40 letnik, 192, 95, vezan, tako da diskretnost ni težava. Piši mi na mail: theoney7@gmail.com pa da vidiva če se ujameva
Lp, A
Če si iz Posavja piši na mareposavc@gmail.com
Zdravo lahko mi pišeš na lekinovak@gmail.com