Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?
Ja, kaj naj hodi sedaj po svetu in globoko gleda tipom v oči??
Sodelavci, kolegi, sosedje, znanci, ipd.. itak odpade….. vse ostalo je pa treba poiskati.
Poanta je ravno v tem, da najdeš nekoga z podobnimi željami, za seks, ne za romanco!![/quote]
Golo natepavanje ali strasten sex ni ena in isto. Vidi se, da ne ena in ne druga nimata pojma. Obe bi se radi obnašali kot moški, ne gre to tako. Dober ljubimec te sam najde! Z romantiko vred. Obupane pa se ponujajo kot k…na spletu. Zato boste dobile nateg, ma kakšna strast. 50 odtenkov vam je udarila nekam.
Pisi na:[email protected]
[/quote]
Ločitev odpade! Le zakaj bi se ločila, če mi v zakonu manjka samo tiste pol urice na teden??
Mož ima precej manjše potrebe kot jaz. Vse ostalo nama špila že 20 let.
“znucala” se ne bom, zanj bo še vvedno dovolj ostalo! :)[/quote]
kako vama špila, če pa tvoj dragi niti približno ne pozna tvojih potreb torej tebe? a misliš da vaju bo to zdaj zbližalo? vama 24/7 ne špila, ne samo tiste pol ure:-)
Ja, kaj naj hodi sedaj po svetu in globoko gleda tipom v oči??
Sodelavci, kolegi, sosedje, znanci, ipd.. itak odpade….. vse ostalo je pa treba poiskati.
Poanta je ravno v tem, da najdeš nekoga z podobnimi željami, za seks, ne za romanco!![/quote]
Golo natepavanje ali strasten sex ni ena in isto. Vidi se, da ne ena in ne druga nimata pojma. Obe bi se radi obnašali kot moški, ne gre to tako. Dober ljubimec te sam najde! Z romantiko vred. Obupane pa se ponujajo kot k…na spletu. Zato boste dobile nateg, ma kakšna strast. 50 odtenkov vam je udarila nekam.[/quote]
Prvo osladnost, potem pa jo frcne kot da je ničvreden kamenček. Mora biti težko kaj takega požreti.
Je tukaj kaka kp bi s [email protected]
Ojla. Lepo tole napisano o strani avanture.net. Sam sem večkrat objavil oglas. Enostavno nič pametnega milijon ogledov vsi samo gledajo, javi se par resnih, nato vspostaviva kontakt nakar nastopi strah. Veliko je samo laži in govorjenja v prazno. Da bi pa kera dejansko prišla na kavico, da bi se spoznala kot človeka in videla kako kaj naprej, je pa ni… Sem tip človeka, da se najprej vidimo kavica sprehod malo spoznava in, če je obojestranska kemija in energija se spustim v kaj več, če ni pa vsak svojo pot. Pa sem čist normalen človeški. Tam na avanturah pa totalna neresnosti polni želj ampak samo preko kompa. Žalostno vsi teli portali kjer se išče avanture. Najlepše pa je imeti neko z katerim bi se ujel se dobita 1x do 2x tedensko si izpolnit vse sexualno želje vsak svojo pot. In nadaljujeta dokler se ne naveličata samo, najti tako osebo pa mislim, da bom prej na Jackpot zadel
O teh portalih ne bi izgubljala besed. Sem iskala in še iščem nekoga za avanturo. Vsepovsod te moški, ko se prijaviš, napadejo kot lačni levi. Kar sploh ni slabo vendar…. Doma imam že kar lepo zbirko fotografij njihovih spolnih organov. Totalno neukusno, da nagovoriš žensko na takšen način, čeprav iščeš zgolj popestritev. NI čudno, da bodo iskali še kar naprej in nič našli. Res pa je, da so vmes tudi kakšni normalni. Je pa zdaj en novi portal, ki pa je malo drugačen in se mi zdi fajn. https://hot-club.si
O teh portalih ne bi izgubljala besed. Sem iskala in še iščem nekoga za avanturo. Vsepovsod te moški, ko se prijaviš, napadejo kot lačni levi. Kar sploh ni slabo vendar…. Doma imam že kar lepo zbirko fotografij njihovih spolnih organov. Totalno neukusno, da nagovoriš žensko na takšen način, čeprav iščeš zgolj popestritev. NI čudno, da bodo iskali še kar naprej in nič našli. Res pa je, da so vmes tudi kakšni normalni. Je pa zdaj en novi portal, ki pa je malo drugačen in se mi zdi fajn. https://hot-club.si
Sem 45 letni vezan ,postava ter pogled Ok, totalen laik na tem področju in bi poizkusil najti kakšno tako da bi se fajn štekala lahko samo za prijateljstvo ,pogovor,če je pa morda zanimanje na obeh straneh bi pa tudi kaj konkretnega seveda zaželjeno da si iz
Gorenjskega konca .