Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?
Piši mi na [email protected]
Ko berem vse te teme, vidim, da je problem tako pri moskih, kot tudi zenskah, vsi si narobe predstavlajo spolnost, ni tiste povezave, kemije med dvema in ce ni tega, potem tudi v spolnosti ne bo, pa tudi, ce je avantura, prvic bo se zanimivo, ker je nekaj novega, potem bo pa tudi dolgocasno postalo, me zalosti, da je tako. Ce bi bil samski, bi predlagal, da greva na kavico in se malo pogovoriva, bolje spoznava, poveva svoje zelje (to je zelo pomembno), vendar zap nisem, zato sem dal samo svoj nasvet, ce bom se kdaj samski, potem bomo pa videli, kaj in kako (:
Sem urejen, prijeten 43 letnik. Po več letih dolgočasja v spolnosti in zvestobe sem si zaželel popestriti spolnost in okusiti “prepovedan” sadež. Zato iščem prijetno, simpatično žensko, poročeno, diskretno, ki si želi uživati v spolnosti in si privoščiti nekaj novega, strastnega.
Pošlji mi zasebno sporočilo na [email protected]
Sem razgledan, urejen 32-letnik, imam mocan libido, sem natreniran in pripravljen raziskovati skupaj s teboj, ce si diskretna in rada uzivas, si zelis prebuditi tigrico v sebi, se mi pridruzi:
[email protected]
zdravje, a si ti tudi lepa , samozavestna, urejena, ZDRAVA, da ti tvoj ni nanesel kake spolne bolezni za katero boš zvedela šele pozor če kdaj tudi če se boš šla testirat čez pol leta recimo za hepatitis, misliš da tvoj razmišlja enko kot ti in si je že davno našel drugo ki jo vestno nate….malo razmisli o vsem, predvsem takrat ko ne čutiš napetosti v ščegetavčku in ko si boš odgovorila na vsa vprašanja , me pa kontaktiraj
Sem razgledan, urejen 32-letnik, imam mocan libido, sem natreniran in pripravljen raziskovati skupaj s teboj, ce si diskretna in rada uzivas, si zelis prebuditi tigrico v sebi, se mi pridruzi:
[email protected]
[/quote]takihle tipičnih fukfehtarjev se je pa dobro izgoniti na daleč, natreniran pol ješ tiste steroide pa proteine očitno ti pri nežnejšem spolu nič ne nucajo pri nas je en tak napihjen ko balon še mal pa bo počil
Ravno danes sem delala osebno “bilanco”…. prišla do zaključka; ločena že 2 leti, od razveze nobene zveze ali one-night-stand-a.
In končno si priznam: želim si moškega. V smislu, da preživiva skupaj morda kako uro, spijeva kavo, se nasmejiva. In sva intimna. Neke resne zveze ne želim, ravno tako ne poročenega moškega.
A dejansko je problem najdi ustreznega “kandidata”. Imam svojo socialno mrežo prijateljic/prijateljev, a je zelo malo možnosti spoznati kakega novega moškega.
Spoznavanje preko neta mi ne potegne. Sem old fashion school, stara 43 let in stavim na osebni kontakt.
A kot rečeno…. skorajda mission impossibile.
Vem, dragi monovci, da mi kaj prida takole, prek spleta, ne morete pomagati. A mogla sem napisati…. 😉 Lep večer!
Poskusiti res ni greh 🙂
Morda je pa res prilika, da naredim “”korak naprej” in poizkusim…. pusti kontakt….
[/quote]
Kako ste lahko taki packi, js ne bi mogel it kr tko z nekom v postlo, pa da me ubijes. Veste, kolk je to enih bolezni, pa tud ce nisi navezan na osebo, ni to to, jaz mislim, da oba rabita se malo casa, da se poglobita vase, najdeta kaksen hobi in potem tam isceta nekoga, za kaj resnejsega, saj vesta, da je seks precebjen in da so stvari, ki so dosti pomembnejse od njega.
Pozdravljeni vsi skupaj,,,
Če si katera želi resnega tipa vezanega in diskretnega naj piše v zs ali na mail
[email protected]
Drugače iz osrednje slovenije….normalne postave,,,,
A ti tudi dobro izgledaš? 🙂
Kakih 7 let nazaj je ena na eni strani iskala avanturico. Hotela je hot tipčka in da izbere najlepšega ipd … ok … se javim, ji pošljem sliko in odpiše … če sem za, se bi lahko dobila tam pa tam ipd … ok Kuj za akcijo, ampak … ti mene vidla, lahko jaz še tebe? In pol je začela palamudit, da so ji všeč luštni fantje itd. Ok, razumem. In čez par sporočil mi je le poslala sliko. Debela kot trodelna omara, face pa niti ni upala, saj še boljše da ne.
Mislim, kako lahko išče luštnega, če še je sama grda? 😀 Zate ne vem avtorca, lahko pa kakšno slikico pošlješ. 😛 Magari stegna, se tudi po stegnih vidi kam spadaš 😛
Pozdravljeni vsi skupaj,,,
Če si katera želi resnega tipa vezanega in diskretnega naj piše v zs ali na mail
[email protected]
Drugače iz osrednje slovenije….normalne postave,,,,
A bi mogoče šla na kavo? Lahko mi pišeš na [email protected]
Sem urejen, prijeten 43 letnik. Po več letih zvestobe in dolgočasja v spolnosti sem si zaželel popestriti spolnost in okusiti “prepovedan” sadež. Zato iščem prijetno, simpatično žensko, poročeno, diskretno, ki si želi uživati v spolnosti in si privoščiti nekaj novega, strastnega.
Pošlji mi zasebno sporočilo na [email protected]