Kaksna diskr.stran, kjer najdem tipa za avanturo?
Alina pisi mi na mail [email protected]
Sm mlad fant iz okolice kopra ce si za en sex na eks pisi na [email protected] 😉
Da. piši na [email protected]
imela bi te, 16.12.2018 ob 17:23
Kje si, poročen? A si še za?
Hi im alone in slovenia 😔ım 32 age
Gorenc91, 17.04.2022 ob 22:38
Je katera zainteresirana za private chat za.začetek?
Kaka za diskretna obcasna srecaja
Par njo, 08.11.2018 ob 15:46
Je tukaj kaka kp bi s [email protected]
Jaz sem za trojčka piši mi ma [email protected]
če je kaka za poreden chat naj piše na [email protected], starost ni pomembna
Pozdravljena
sam sem si zaradi “dolgega časa” doma želel spoznati prijateljico s katero si bi polepšala zakonsko življenje. pričela sva spozanvanje in druženje. Že na prvem srečanju sem ji dejal, da sem poročen in ne razmišljam, da bi šel proč od žene, da mi je samo do srečevanj, kjer si lahko nudiva kar doma pogrešava. Bila je za, res so bili lepi popoldnevi in večeri. Mine približno 1 leto in. i reče, da ne more več tako, da bo pustila moža, da šele sedaj vidi kaj ji lahko nudi moški. Rekel sem ji, da nja name na računa, da ne grem proč od žene. Od tega pogovora se nisva več srečala. Pričela se je voziti po ulici okoli hiše in pošiljala SMS sporočila in grozila, da se bo oghlasila pri nama in ženi vse povedala. Bodite previdni, nikoli ne veš kam to pripelje. končalop se ja tako, da je prenehala težiti.
@za avanturo.
javi se mi [email protected]
Še lepo se je končalo ma tud pomoje živcev ti je pojedla.
In kaj ti je nudila kar nimaš doma ? A je doma kaj drugače
Itak, da je požrla živce. Predstavljaj si, da ti pšošlje sms, da je pred hišo, da bo pozvonila ter vrila darilo, ki sem ji ga kupil (vibrator). Ravno tako, da se želi pogovoriti z ženo. Doma sem pogrešaš strast in vse ostalo.