Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kakšna farsa je zdaj to?

Kakšna farsa je zdaj to?

ekhm… v živo sem si predstavljal kako ti stoji za hrbtom, trdno drži glavo zu obema rokama in z njo buta v monitor na katerem je odprt Med Over Net. In popadel me je strašen bes.

tudi Drnovšek je veliko bolj cenjen v tujini kot doma in kaj praviš na to.

za JJ pa prvič slišim, da je spoštovanja vreden politik v tujini, no dopuščam pa možnost, da v določenih krogih to tudi je.

Spet si se pokazala.
Če bi poslušala govor, bi vedela, kaj je Janša govoril o izbrisanih. Je vse povedal.
Ker pa nisi poslušala, pa ne veš.
Tako je to.
Zdaj boš pa spet rekla, da te zmerjam, čeprav ti le dejstva navajam.

S tem končujem tole prerekanje, ker ne vodi nikamor in je škoda časa.

Ti pa kar zaključi v svojem slogu, da boš imela zadnjo besedo.

Dejstvo je tudi to, da nekdo, ki ne želi popraviti krivic izbrisanim in s tem namenom želi sprejeti zakon, ki je v neskladju z odločbo ustavnega sodišča, nima kaj pridigati o človekovih pravicah. Naj pomete pod svojim pragom.

Na tvoj zapis pa sem se moral oglasiti.Na referendumu smo izglasovali nov volilni zakon,DZ ga nimhotel spreti, potrdilo ga je ustavno sodišče, a DZ je obšel odločbo sodišča z ustavnim zakonom. S tem dejanjem so mi bile kršene pravice zagotovljene z ustavo, saj je DZ obšel mojo voljo izraženo na referendumu. To so izglasovale stranke, ki se sedaj najbolj oglašajo in zgražajo nad kršenjem človekovih pravic, LDS, SD. Že 16 let pa moram poslušati kako smo kršili pravice tujcem v Sloveniji. Če dosedaj niso hoteli urediti statusa naj lepo spokajo in zapustijo državo.

Aja, če je razložil, zakaj hoče sprejeti protiustaven zakon, potem pa v redu. Ampak hudo dvomim, da je. Kajti vseeno je nekoč prisegel, da bo spoštoval ustavo.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Tako je.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Kar se odprte teme tika. Kratko, jasno in vse povedano.

Ni vrag, da tega ne bi razumela tudi “taprava bjonda”.

Tako je.[/quote]
Z zakonom bi se uredile stvari za ljudi. Predvsem pa bi se ločilo tiste, ki se jim je res zgodila krivica, od tistih, ki že ves čas lažejo o tem zakaj si niso uredili statusa. Ponujena je bila tudi zakonsko določena odškodnina za storjene krivice, ki je pa sedaj ne morejo izterjati saj so zakonsko določeni roki že zastarali.Ponujena je bila možnost za odpravo kršitve. Sicer pa kot kaže, boste naslednje leto imeli možnost, da odpravite vse krivice , ki jih je ta vlada po vašem naredila.

ej, jaz sem ga pa poslušala, pa mi po tvojem pisanju ni jasno, če sem kaj preslišala, kolikor vem je priznal, da so bile NEKATERIM narejene krivice, ostalim pa Slovenija ni dolžna dati državljanstva, če ga niso hoteli takrat, ko ga jim je ponujala. Ali je govoril še kaj v zvezi o izbrisanih.

Gnusijo se mi takšni ljudje, ki so v prejšnjem sistemu zasedali visoka mesta v partiji, zdaj pa ne vedo kako še pljuvati po prejšnjem režimu in taisti partiji.

New Report

Close