kakšna frizura
Najtežje je odgovarjati na takšna vprašanja, kajti tako lahko odgovorim le na splošno po opisu, ki si mi ga dala.
Načeloma je potrebno zelo visoko čelo pokriti. Tudi kadar nosiš spete, je bolje lase zalizati v eno stran in pokriti oba kotička čela. Tako optično zmanjšamo videz visokega čela. Ponavadi pristaja tudi spredaj odrezan poni (šiške), še zlasti, kadar je nos pravilno oblikovan. Odvisno, saj pravim, lažje je osebno svetovanje, ker se vsak posameznik od posameznika razlikujeta.
lp alenka
http://www.alenkinstudio.com
Jaz bi tudi neki vprašala… jaz mam bol okrogel obraz, ampapk sem se zadne čase dosti barvala pa so mi začeli lasje dost izpadat… ammm… mrla bi bol kratke lase samo nevem, če bi to meni psalo… imela bi neko irokezo kot tale… http://images.eonline.com/eol_images/Profiles/20061007/244.mora.naima.100606.jpg
kaj imate kak mail (ker nisem nikjer zasedila zdaj maila se opravičujem) pa bi lahko poslala svojo sliko pa bi mi povedali, če bi meni to pasalo? Hvala vam za odgovor že u naprej.
Lina
Draga LIna.
Ženska z irokezo mi deluje pošastno.
Ženska mora biti ženska in ne moški indijanec – Beckam, vojak…
Lep pozdrav
[email protected]
http://www.stevo.si
Živjo. Ja js sm dala že velik frizur čez mojo glavo od kratkih frizurc do dolgih las. In se v bistvu nikol nism počutila da to je pa ta frizura k paše k mojmu obrazu. Drugače imam okrogel obraz (polna lička :)) modre oči in pa tanke, redke lase. Kaj mislite kakšna frizura bi se dala narediti, da bi se ujemalo z mojim obrazom oziroma da bi mi ga malo zožalo. Sedaj imam čokoladno rjave na paž postižene in raven frufru. Drugače vedno rada eksperimentiram s frizurami in ne morem imeti vedno ene in iste. Zato mal sprašujem kaj bi se še dalo kaj naredit.
Najlepša hvala za približne odgovore.
lep pozdravček
Draga Veverica (ali vam je res tako ime?)
Stopničasto ostrižena oblika bi vizuelno podaljšala vašo obliko obraza.
Sprednji lasje na čelu na stran, na prečo.
Lep pozdrav
Stevo
Boža lepo pozdravljeni.
Stopničasto postrižene resaste frizure, vam pri oblikovanju nebodo povzročale težav. Barve naj bodod tople nekoliko kontrastne a skladne, tako boste dosegla frizuro bujnega videza.
Lep pozdrav
Naya
Pozdravljeni.
Kot sem že nekajkrat omenila je zelo težko svetovati preko spleta. Vaš obraz in postavo bi si morala ogledati v živo, seveda pa je tudi vaš stil zelo pomemben faktor.
Lahko vam rečem le, da se izogibajte kratkim frufrujem oz. odprtemu čelu, rese ter dinamična kontrastna barva bi prevzele pozornost z nosu oz obraza. Temnejše barve bodo povdarile svetle oči.
Lp
Naya
Pozdravljeni !
Stara sem 13 let imam sive in bol velike oči, malo podolgovat obraz, svetlo polt, pravilen nos, ravne in ne preveč goste lase ter fru fru. Moja naravna barva las je svetlo rjava, vendar trenutno imam blontne pramene. Jutri grem k frizerju in me zanima kakšna frizura bi mi pristajala, saj sem se te že naveličala. Kar se tiče pramen bi si jih kar pustla. Želim si bol moderno frizuro, ki bi mi pristajala ! Hvala in Lep pozdrav, Paulina
Imam zelo podolgovat obraz, ne zelo visoko čelo, temno rjave kodraste lase, dolžina čez rame, spredaj daljši frfru. Imam temne oči in srednjo svetlo polt. Razmišljam, da bi si sprednje lase ostrigla fejst na stopničke, še od frfruja navzdol, da bi večji volumen omilil dolžino obraza, ostale lase bi si pustila enako dolge (imela sem že stopničasto po celi glavi, pa mi ni bilo preveč OK; ob vlažnem vremenu ratajo čudni, če so dolgi, jih pa bolj dol potegne :). Ali je izbira vredu?
Lahko prilepite tudi kak link od “meni pasajoče frizure”, bom zelo hvaležna 🙂