Kakšna ideja za 1.april??
jst bom fotra nascala da sem spoznala fanta,oo po mojm bo full povzdignil pogled,ampak da je rom,pač cigan in ima 3 otročke in bodo ta teden prišli živet vsi v moje stanovanje,zato da on našpara svoje doklade za nove zobe ker je brez zob.
rabim vašo pomoč,a mi lahko kdo pove prosim kakšno romsko ime za moškega? a je Asim moško romsko ime? prosim prosim prosim plizzzzzzz :)))))
Ja, jaz imam eno, pa se mi je ne ljubi izpeljat. Ampak v glavnem. Če živiš v kakšnem turističnem kraju ali kulturni dediščini ali čem podobnem, lahko narediš obvestilo občine, da bodo od zdaj naprej dovoljeni samo še rdeči avtomobili, da bodo v harmoniji z rdečimi strehami (tukaj lahko potem menjaš barve, glede na to, s čim morajo biti v harmoniji), in da je prehodno obdobje, v katerem je treba avtomobile zamenjati ali prebarvati recimo 6 mesecev. In potem to obesiš na oglasno desko.
In potem 2. Aprila obesiš obvestilo, da ni res, da ne bo kdo res šel prebarvat avtomobila ali premlatit župana …
redna, mogoče bi že dans mal namignila, ko še ni 1 april
jutri pa do konca povedala
pa tist z zobmi s pust, ker je presmešno.
jaz bi rekla, da je rom in da bi rad spoznal očeta in mater.samo to
pa že dans bi mal namignila…recimo bi ga prašala
kako ima mišljenje o romih.Pa recimo, da je rom ful priden za delat, pa pripravljen se celo spreobrnit v kristjana , evo, to bi ga dans mal spraševala
bo bolj verjel jutri
pol pa glej da javiš
Joj, redna si faca. A ni to mal kruta, da ga ne bo kap. Kako misliš, da se bo odzval? po moje itak n bo verje, kaj misliš? kaj boš pa mačeho, pa sestro?[/quote]
ma sm petkrat premislna,pa nevem no,karkoli bi ga nascala,al da so avto ukradli,al da je poplava v kleti sej vse je nekako šok.. mende malo stresa za tsitih 5 sekund dokler ne povem da je prvi april bo pa že prežvel a ne?
Uff ja mačeho po vsej verjetnosti ker je čist obsedena s svojim avtom da se je nekdo zabil v njo da ma karambol pred garažo.. ker ji skos vzratno obračajo in je alergična ker so se že enkrat zabili vanjo.
ma sploh ni panike,jutri je moj dan,vse okol sebe bom nascala. tud strica k je odvetnik,k mi je pomagal pri osebnem stečaju,da more na zagovor na sodišče ali pa uklonilni zapor,ker ni bil “uradno” moj zastopnik hehehe nasedel bo k marija.. v glavnem jst že vem kaj..
jutri vsi padejo!! mene pa en bo nben ker že odštevam ure hahahaah
heheheh ne boste me mogli ker sm jst profi u temu.. nimate šans ker bom cel dan u nizkem štartu za moje žrtve.. ahhahahaha :)))))))))))))))))))))
uuu Hvala stokrat!! Res upam da mi rata,če bo šlo vse po pplanu je za prčakvat da bo nasedel.. upam da mi rata ampak ime more bit pristno HVALA RES!! Nurif.. ok.. super!!
uuu Hvala stokrat!! Res upam da mi rata,če bo šlo vse po pplanu je za prčakvat da bo nasedel.. upam da mi rata ampak ime more bit pristno HVALA RES!! Nurif.. ok.. super!![/quote]
Kako ga boš ljubkovalno klicala moj Nurči? ;):):)
Evo đše nekaj imen: Mustafa, Hasan, Mujo. So vredu’ :):)[/quote]
hahaha ja neki tazga ja.. Če bo Nurif ga bom pač klicala Nuri,ker posladkane fore odpadejo ker nisem tak tip. bi blo preveč sumljivo hehe
uuu Hvala stokrat!! Res upam da mi rata,če bo šlo vse po pplanu je za prčakvat da bo nasedel.. upam da mi rata ampak ime more bit pristno HVALA RES!! Nurif.. ok.. super!![/quote]
ja pa ja! Tole so navadna muslimanska imena. Cigani imajo redkokdaj muslimanska imena!
ja pa ja! Tole so navadna muslimanska imena. Cigani imajo redkokdaj muslimanska imena![/quote]
Odvisno, naši brajdiči so katoliške vere in njihova imena so čisto slovenska (franci, janez, andrej9, maš pa muslimanske cigane ti pa imajo bolj eksotična imena (ređep, sedo, seadum) ampak so še vedno daleč od raznih mujotov in hasanov;)
ja pa ja! Tole so navadna muslimanska imena. Cigani imajo redkokdaj muslimanska imena![/quote]
Odvisno, naši brajdiči so katoliške vere in njihova imena so čisto slovenska (franci, janez, andrej9, maš pa muslimanske cigane ti pa imajo bolj eksotična imena (ređep, sedo, seadum) ampak so še vedno daleč od raznih mujotov in hasanov;)[/quote]
Res je. ređep, sedo, seadum – takšna imena imajo. Pa za enega, ki mu je ime ime Hilmi, sem tudi slišala. Mujotov in Hasotov pa pri nas res najbrž ni.
Izjeme potrjujejo pravila. V danem primeru, tokrat: jablana ne gre daleč od japčka;)[/quote]
ahahaha tok res.. na momente je moj foter večji sucker kot jaz ahahah :)))))))))
Asim je bosansko muslimansko ime. Ce bo”tvoj” cigan iz bosne potem je to primerno. Imas potem “slovenske” cigane, ki imajo navadna slovenska imena – mirko, ivan, blablabla. Potem imas srbske cigane – pravoslavci, srbska imena, ceprav jih je tudi ogromno iz turčije in so muslimani. Kosovske cigane – šiptarska imena. In tako dalje. Imajo pa cigani tudi veliko italjanskih imen – valentino, ernesto itd. in so vseeno naprimer iz bosne in muslimani. Nastevam primere, ki jih poznam da ne bo katera prevec pametna pa to. Nufri je dovolj prepricljivo ja Pa povej mu resnico preden te flikne iz hiše
No, jaz sem mojga par let nazaj fajn nahecala.
Sem mu rekla, da ga je klical gospod Medved, ker se zanima za projekt (moj je projektant) in da je prosil, naj ga pokliče nazaj. Dala sem mu pa telefonsko od živalskega vrta in moj lepo kliče v živalski vrt in reče: Sem dobil gospoda Medveda? Jaz sem zadaj crkavala od smeha.
Tuhtam, da bi mu letos rekla, da ga je klicala gospa Risa.