kakšna je obutev on NEW BALANCE??
Jaz pretečem kar precej razdalj. Pred leti, ko so se New Balance šele uveljavljale na našem trgu in bile posledično cenovno zelo ugodne, sem kupila dva modela. Bila sta trpežna in mojim nogam sta zelo ustrezala. Vsekakor mnogo bolj, kot katerikoli Nike model.
Ni smiselno primerjati med seboj firm kar na počez. Obutev mora ustrezati tvoji nogi. Meni na primer še nikoli ni ustrezal prav noben Nike čevelj za tek ali drug šport. New Balance pa mi je.
Sicer pa prisegam na Asics.
Though New Balance has never been a top selling company, its reputation of quality is unmatched. Many refer to its following as almost “cult status” by some runners who will not ever try running in anything but New Balance shoes. In addition to a quality fit, New Balance has earned the reputation of using the highest quality materials on their shoes.
While many multinational footwear companies constantly look for the cheapest labor source, New Balance has done just the opposite producing its top models in the USA and England. This move has been noticed and appreciated by sneaker fans looking for a comfortable and well built shoe.
lej sem napisala samo našo izkušnjo, podrobno ti ne bom pisala, morda le da treniramo pod vodstvom strokovnjakov v klubu in to o čemer pišeše je praktično nemogoče.
da pa vsak copat ne paše na vsako nogo pa že ptički žvižgajo na veji. žal pa zgolj da ga obuješ in narediš par korakov po trgovini ni dovolj in vidiš kako in kaj je šele po daljših obremenitvah pa tudi vedo vsi, še posebej športniki.
za nas NI PRIMERLJIV z Nike Run, za druge pa ne znamke Nike in druge tekaške copate pa ne morme rečt ker drugih nismo uporabljalai niti jih v bodoče ne nameravamo.
Superge Nike sploh niso tako vrhunske, le zelo dobro so oglaševane in pri nas so zelo znane. Dobre tekaške superge delajo Mizuno, New Balance, Saucony, Brooks itd., potem pa je odvisno od modela, kaj ti ustreza in čemu je namenjen. Višja je cena, boljša je kakovost, za 30 € ne moreš dobiti dobrih tekaških copat, razen na kakšnem hudem znižanju ali razprodaji. Poškoduješ se pa lahko tudi z dobrimi supergami, če ne ustrezajo tvojemu načinu teka (noge npr. obračaš navznoter ali navzven), podlagi, obliki stopala itd. Zato je pa dobro narediti en test (v tomas sportu na čopovi na primer), da najprej sploh vidiš, kaj je zate. In potem je treba upoštevati še to, koliko tečeš, kako težka si itd.
Ni tko simpl, New Balance so v osnovi dobre superge.
Ne vem sicer koliko se je pri vas poškodovalo, pri nas je z njimi treniral sin ni ni imel poškodb. Če za 7-9 let lahko rečeš trening.
Nike ali Adidas mojemu možu ni odgovarjal, mu pa super Mizuno in tudi Asics. Tako da je res odvisno od noge. Zelo ugodne cene New balance imajo v nakupovalnem centru Roses, blizu Krapine ob avtocesti.
lej sem napisala samo našo izkušnjo, podrobno ti ne bom pisala, morda le da treniramo pod vodstvom strokovnjakov v klubu in to o čemer pišeše je praktično nemogoče.
da pa vsak copat ne paše na vsako nogo pa že ptički žvižgajo na veji. žal pa zgolj da ga obuješ in narediš par korakov po trgovini ni dovolj in vidiš kako in kaj je šele po daljših obremenitvah pa tudi vedo vsi, še posebej športniki.
za nas NI PRIMERLJIV z Nike Run, za druge pa ne znamke Nike in druge tekaške copate pa ne morme rečt ker drugih nismo uporabljalai niti jih v bodoče ne nameravamo.[/quote]
Čak mal, pa kolk ljudi pri vas trenira z enim parom tekaških copat in kolk ljudi si je uspelo poškodovat gleženj (gležnje?)?