KAKŠNA JE RAZLIKA?
evo tkole je pr men … če ostanem na istem primeru iz moje spodnje teme … he he
užaljena sem, ker si moji nadrejeni niso vzeli niti toliko časa, da bi vsaj poskušali razumeti v čem je poanta moje prošnje po skrajšanem delovniku … užaljena ker je moja usoda odvisna od njihove dobre volje oziroma od položaja lune in planetov v momentu, ko se odločajo…. a sem res tolk mal vredna???
prizadeta pa sem zato … ker .. ko razmišljam za nazaj … ko sem bila noseča mi je direktorca rekla naj si uredim bolniško za celotni čas nosečnosti (dans je to hudičevo težko in ni ga ginekologa ki bi ti na lepe oči dal bolniško!) … jasno … zato da nebi imela z mano stroškov … da mi je bolniško plačevala država … ko sem si tko zavzeto rihtala bolniško in se cele noči grizla kaj naj si še spomnem da me bo ginekologinja dejansko poslala na bolniško … so prišli izvidi za mojo okužbo za tokso … jasno … kar sem hotla to sem dobila ane … ne morem si iz glave izbit filinga da sem sama klicala nekaj zarad česar sem potem dejansko pristala na bolniški in zarad česar sem bila več mescov kot en zombi … do konca nismo vedli kako bo z našim sončkom … in zakaj??? zato da sem koza ustregla njej … ki se je delala fino!!! … če bi ostala v službi, bi imela precej bolšo plačo kot sem imela bolniško in posledično precej višjo porodniško kot jo imam … pa kaj bi denar primerjala z zdravjem mojga sončka … ni pomembno!
in zdej … ko jest prosim za eno uro na dan od katere se njej itak nebi poznalo finančno NIČ … lepo zaviha nos in boli jo klinčič … reče mi da ona ni socialna ustanova! sem jezna ja … sam prizadeta pa še velik bol!
tko! … a je dost nazoren primer :))))) ? … al je oboje isti šit???
lepo nočko vsem … B. gre na sladoled
B.