Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna je razlika?

Kakšna je razlika?

Ne spoznam se kaj dosti na oznake sob, pa me zanima, če kdo od vas ve, kakšna je razlika med Double room in Twin room? Kot jaz razumem, sta obe sobi za dve osebi, v čem je torej razlika? Morda v postavitvi postelj? Nekje sta dve postelji skupaj (kot zakonska postelja), drugje pa sta ločeni. Je morda razlika v tem?

Hvala!

Ja. Double bed je zakonska postelja, twin pa dve ločeni postelji.

Pri double room so sobe povezane z vrati(za družine,prijatelje itd…)Se pravi vhodna vrata zaklenete in imate med sobama še ena vrata da se lahko nemoteno sprehajate,twin room je pa soba z dvema ločenima posteljema.

taki povezani sobi se v hotelu reče suita ali družinska ali family room. različni hoteli različna imena. nikakor pa ne double room.
v večini primerov velja to kar je napisala irenea.
vsekakor pa najbolje vprašati v hotelu, kjer si rezervirala oz. v agenciji.

taki povezani sobi se v hotelu reče suita ali družinska ali family room. različni hoteli različna imena. nikakor pa ne double room.
vsekakor pa najbolje vprašati v hotelu, kjer si rezervirala oz. v agenciji.[/quote]

Double room je dvojna soba kot sem že napisala
double bed kot je napisala irenea je soba z zakonsko posteljo
twin room pa soba z dvema ločenima posteljema
vsak dan pospravljam sobe v hotelu tako da malo pa že vem.

Najky, žal se motiš:

Room Type:

Single – Room has 1 single bed, strictly for 1 adult only. No extra bed will fit.

Twin – Room has 2 single beds to accommodate 2 adults. A third adult will require an extra bed.

Double – Room has 1 large (Queen or King sized) bed to accommodate 2 adults. A third adult will require an extra bed.

Double for Single Use – Room has 1 large (Queen or King sized) bed to accommodate 1 adult only.

Triple – Room has either 3 single beds, or 1 large (Queen or King sized) bed and 1 single bed, or equivalent beds to accommodate 3 adults.

Family / Quad – Room has either 4 single beds, or 1 large (Queen or King sized) bed and 2 single beds, or equivalent beds to accommodate 4 adults. Typically, no extra bed will fit.

Junior Suite / Suite – consists of a bedroom and a small living room to accommodate 2 adults, unless otherwise is specified . A third adult will require an extra bed.

vsekakor pa najbolje vprašati v hotelu, kjer si rezervirala oz. v agenciji.[/quote]

vsak dan pospravljam sobe v hotelu tako da malo pa že vem.[/quote]

sej, ampak pospravljaš v enem hotelu. in kakor sem že napisala imajo različni hoteli različne načine poimenovanja.
veš, jaz pa že tako dolgo prodajam hotelske sobe po vsem svetu, tako da tudi že kar dosti vem.

vsak dan pospravljam sobe v hotelu tako da malo pa že vem.[/quote]

sej, ampak pospravljaš v enem hotelu. in kakor sem že napisala imajo različni hoteli različne načine poimenovanja.
veš, jaz pa že tako dolgo prodajam hotelske sobe po vsem svetu, tako da tudi že kar dosti vem.[/quote]

Še ena prodajnica tukaj. :))
Najky, nimaš prav. Double room je soba s francosko posteljo (se pravi zakonska postelja z enim jogijem). Twin room je soba z dvema ločenima posteljama (ki pa seveda tudi lahko stojita ena zraven druge).
To je to.

Dve povezani sobi sta pa suita ali družinska soba ali apartma, poimenovanje je res odvisno od hotela.

New Report

Close