Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kakšna je vaša želja?

kakšna je vaša želja?

Kakšna je vaša želja?

Da bi Margot, Goldfish, matjazko, Antilopa, Senza in seveda spajder pogosteje delili svoje modre misli tukaj:)

Mislim, da vsi komaj cakamo veliki comeback omenjenih akterjev.

SpecialOne, tvoja pobožna želja, zato pozabi. Čas bi bil za sveže obraze, ampak tudi to se ne bo zgodilo. Zdaj ti ostane real lajf.

O, šit. Konc sveta, v jok pa na drevo, žile rezat, k mami jokat…

Brez skrbi, prej ali slej bom zginil od tu, brez travm.

Če ne bi dal oglasa tukaj se tako ali tako nikdar ne bi prijavil.
Ž/M cvek je itak alibi, da koga spoznaš.
Razlog zakaj hodi sem večina aktivnih uporabnikov in kak bralec.

Stopnja obupanosti od 0 do lune: Alpha Centauri.
Doesn’t get any worse than that…

Internetne debate, še posebej na mestih kot ta, so kot paraolimpijske igre, tudi če zmagaš, še vedno si zaostal.

Navezava novega stika je vzrok delovanja na malem morju področij. Tak klepet sigurno ni izjema. Ker zaradi člankov in modrih misli večine se res ne splača sodelovati.

Sem realen in praktičen, daleč od internetnega bojevnika, imaš me pravico videti in oceniti kakor ti je volja:)

O, vau. Smo že pri inteligentnih citatih.

Dej še mal ajnštajna citiraj… Horde žensk, ki željno pričakujejo spoznavanje s tabo na tem forumu se bodo onesvestile od presežka kognitivnega potenciala. Komaj čakajo na inteligentnega sposobnega moškega, kakršn si sam. Malo da se ne stepejo, ko stojijo v vtsti :))))))

…povem ,ko ujamem zlato ribico…:)

blagor teb, če je to tisto, kar hočes: submisivna, medla, v postli kot mrtev tun (glede gibljivosti in vonja verjetno tudi)…

😀

Nismo mi malo premladi in preživahni za te milfe, saj še 40 nismo? Jaz še imam vse lase na glavi. 🙂
Svetujem ti, da se mi raje pridružiš pri preganjanju in nadlegovanju najstnic na Starševskem čveku. Spider je tudi presedlal žrebička, sicer naredil virtualni samomor nad svojim dotrajanim nikom, ki je zgubil lesk in svežino, ampak je sedaj aktiven pod novim reinkarniranim vzdevkom General Glanzkopf, kjer podira rekorde po priljubljenosti med mladimi mamicami in s svojo modrostjo navdušuje 45+ dame tam na Starševskim čveku. Še na Margo je pozabil in jo čustveno povsem zanemaril, sem mislil, da se je nama končno ponudila prilika, pa figo, še povoha naju ne, Goldfish me ni hotela vzeti s sabo z otroki, ker sem nevzgojen in premalo ubogljiv, Antilopa raje sama potuje po dalmatinskih otokih in vzdihuje nad domačini, visokimi, zagorelimi osvajalci, katerim se pa žal ne sanja o pravu, Senzi pa je nekako pošla sapa in ost bojevitosti z umikom v ozadje… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

…samo v glavi je bolj malo…………..

Matjazko, kapo dol, ker si čisto enak kot si bil, enako zadet, enako pronicljiv. Upala sem, da te vsaj katera zlasa, ampak očitno to ni zapisano v tvojih zvezdah.

Njemu pronica samo sončna svetloba čez oči (ker mu skozi ušesa sveti v prazno glavo).

Nismo mi malo premladi in preživahni za te milfe, saj še 40 nismo? Jaz še imam vse lase na glavi. 🙂
Svetujem ti, da se mi raje pridružiš pri preganjanju in nadlegovanju najstnic na Starševskem čveku. Spider je tudi presedlal žrebička, sicer naredil virtualni samomor nad svojim dotrajanim nikom, ki je zgubil lesk in svežino, ampak je sedaj aktiven pod novim reinkarniranim vzdevkom General Glanzkopf, kjer podira rekorde po priljubljenosti med mladimi mamicami in s svojo modrostjo navdušuje 45+ dame tam na Starševskim čveku. Še na Margo je pozabil in jo čustveno povsem zanemaril, sem mislil, da se je nama končno ponudila prilika, pa figo, še povoha naju ne, Goldfish me ni hotela vzeti s sabo z otroki, ker sem nevzgojen in premalo ubogljiv, Antilopa raje sama potuje po dalmatinskih otokih in vzdihuje nad domačini, visokimi, zagorelimi osvajalci, katerim se pa žal ne sanja o pravu, Senzi pa je nekako pošla sapa in ost bojevitosti z umikom v ozadje… :D[/quote]

Najstnice in to…raje imam neosvoljive trdnjave ( ja, vem Lepolaska, tu boš imela repliko:)) kot majhne hribcke. Nekako se bolj stekam z tistimi nad 30.
Heej, ampak naj vama tekne. Držim fige:)

Antilopo in Margot si sigurno zadel :))

Kaj se še oglasi.

Hja, razlika je samo v tem, da ti priznaš, da sem ti všeč, ostalim sem glih tako, ampak si pa ne upajo.

Evo, vsaj za eno dlako večji dedc pa si kot ostali, priznam. :)))

Če me je Internet Explorer upal vprašati ali je lahko moj privzeti brskalnik, zakaj jaz potem ne bi priznal kaj takega? 🙂

Hvala na tem forumu moškemu. ..Od tebe. ..neprecenljivo:)

Spoznati svet brez iluzij.

Pa sej ona je k dec :)))

Svetujem ti, da se mi raje pridružiš pri preganjanju in nadlegovanju najstnic na Starševskem čveku. Spider je tudi presedlal žrebička, sicer naredil virtualni samomor nad svojim dotrajanim nikom, ki je zgubil lesk in svežino, ampak je sedaj aktiven pod novim reinkarniranim vzdevkom General Glanzkopf, kjer podira rekorde po priljubljenosti med mladimi mamicami in s svojo modrostjo navdušuje 45+ dame tam na Starševskim čveku. Še na Margo je pozabil in jo čustveno povsem zanemaril, sem mislil, da se je nama končno ponudila prilika, pa figo, še povoha naju ne, Goldfish me ni hotela vzeti s sabo z otroki, ker sem nevzgojen in premalo ubogljiv, Antilopa raje sama potuje po dalmatinskih otokih in vzdihuje nad domačini, visokimi, zagorelimi osvajalci, katerim se pa žal ne sanja o pravu, Senzi pa je nekako pošla sapa in ost bojevitosti z umikom v ozadje… :D[/quote]

A ni te hotela vzeti s sabo na morje? Ti ti Goldfish. Ja škoda ker nisi meni rekel, jaz sem vzela s sabo štiri najstnike, eno najstnico in dve mali punčki, taman bi se lepo vklopil v to družbo :DD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A ni te hotela vzeti s sabo na morje? Ti ti Goldfish. Ja škoda ker nisi meni rekel, jaz sem vzela s sabo štiri najstnike, eno najstnico in dve mali punčki, taman bi se lepo vklopil v to družbo :DD[/quote]

Zdaj poveš, lahko bi me s sabo vzela, da bi pazil na najstnice, pri meni bi bile v dobrih rokah. Ne vem, če že ima Goldfish tako veliko, me ni rabila. Verjetno me še bo, otroci hitro rastejo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

da ne bi imel več želja , no vsaj ta bi se lahko uresničila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close