Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna kuzla je Nina iz BB

Kakšna kuzla je Nina iz BB

Prav gnusi se mi. Bom glasovala proti njej.

A to ti je sedaj smisel življenja?

Samo nikar tako ćustveno, ne z ene ne z druge strani.

Ta BB je res en velik nateg, ampak ne bi bil, če ne bi ljudje to gledali. Vi kar glejte, samo naj se vam življenje pri tem ne ustavi, poglejte kaj je novega, kaj dogaja, ampak nikar ne zanemarite svojih dolžnosti.

Istop velja za tiste, ki bi radi bili sarkastični do teh, ki to gledajo.

Vsakršna skrajnost je neumnost. Zato prosim zmerno, sja se iz vsake situacije lahko kaj naučimo. Na svetu pa smo zato, da se kaj naučimo in to iz življenja.
primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

nateg v kakšnem smislu? ga ne spremljam, poznam le nekaj malenkosti iz oddaj. l.p.!

kaj pa se je zgodilo?

Če hočeš, da ona zapusti hišo, moraš glasovati zanjo. 🙂

Sicer pa – sto ljudi, sto čudi. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Poneumljanju ljudstva, ampak to je tako ali tko svetovni trend, takšne državljanje imamo najraje, da ne vidijo pravih problemov, raje se ukvarjajo z drugimi .

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se opravičujem, imaš prav.

Nina ima ljubimca, ki ga je spoznala na chatu :)))

V zadnjih postih na tem naslovu vse lepo piše:

Sicer bom pa tudi jaz glasovala zanjo.

Primož napisal:

> Poneumljanju ljudstva, ampak to je tako ali tko svetovni trend,
> takšne državljanje imamo najraje, da ne vidijo pravih
> problemov, raje se ukvarjajo z drugimi .
>

Mislim, da ljudstva ni treba poneumljati. Se zna samo.

Le kakšen obup si ti od mame, da ti tako grde besede letijo iz ust in izpod prstov?
Usta si bo treba z žajfo umit!

kuzla se preveč grdo sliši

raje ji reci psička

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ja, pa prasička se tudi lepše sliši, pa je isti pomen.

Ne vem ravno zakaj se ti gnusi. Ker je doma pustila triletnega sinčka in za tri mesece (oz. še manj, finale je ziher ne čaka, pa če se še tako repenči, da ne gre nikamor :)) odšla od doma ali zato, ker vara (no, če on ve, potem niti ne vem, če je to varanje) moža?

Prvi razlog – jaz osebno tega ne bi mogla storiti, pa bolj iz sebičnih razlogov – jaz ne bi zdržala, mož pa vem, da bi otroka znal dobro pošlihtati. No ja, če sem čisto iskrena, bi pa tudi meni pasal tedenski odklop od vsega in vseh. Pa se nimam za slabo mamo. Nisem niti popolna mama, se pa trudim biti dobra in razumevajoča. Če njena familja tako funkcionira, da jim bo to zneslo, OK. Še vedno sem mnenja, da je bolje, da je mamica kakšen dan (teden) odsotna in na ta račun ostali čas zadovoljna – ker tako bo zadovoljen tudi otrok, ob zamorjeni in zafustrirani mamici gotovo ne bo.

Drugi razlog – varanja ne toleriram. Jaz se bi na njenem mestu razšla z možem, če do njega ne bi več čutila ljubezni in bi sanjarila o drugem. OK, lahko je poštena do njega, ker mu je vse skupaj zaupala, očitno sta našla tudi zadovoljivo (če res) rešitev za oba. Po mojem mnenju bi pa bila najbolj poštena tako do sebe, kot do moža, da bi se razšla. Otrok bi še vedno lahko imel oba starša – zadovoljna. Ampak, ej, če njemu tako sede – naj pač živijo tako. Neokusno je bilo, da so ga na oddaji soočili s tem, v BB je šla ona in ne on.

Kakorkoli, Nina se mi je od začetka zdela zelo energična in prijazna, sproščena. Sem pa včeraj zvečer poslušala nekaj časa in lahko rečem, da nekaj stvari, ki jih očita Sonji (dvoličnost) počne prav sama. Zelo se je tudi razburila na račun nominacije, da, če Slovenija misli njo poslati ven, ker se ji smili njen sin, da so se zmotili. Ker ona ima drugačne plane in ne gre nikamor. No, bomo videli, kako boste izglasovali. 🙂

Sploh pa, vsi, z Nino na čelu so kao zelo odprti, neposredni in povedo takoj v obraz kaj mislijo. Ja, kao. Takšna mi trenutno deluje le Sonja (izmed žensk), ker jim res vsem po vrsti jebe mater, po domače povedano. Zato pa so se zarotile proti njej in Nina je glavna vodja te vse glasnejše vojne. Se mi pa zdi, da si s tem dela bolj medvedjo uslugo.

No, ja – kuzla pa vseeno ni, no. :))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

ne vem, vseeno se mi zdi psička lepše

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Bravo ŽN! Se podpišem pod tale tvoj post!

Glede “kuzle” je pa Obup od mame samo svoj nivo pokazala!

Sicer ne gledam BB in hvala za tako “natančen” opis te zloglasne Nine. Po vsem tem mi deluje malce neizpopolnjena, kot da ji nekaj manjka v življenju in se kr zaletava in išče nekaj, kar bi jo izpopolnilo.
To, da gre po TV razglašat, da ima ljubimca poleg moža in da imata z možem to vse razčiščeno je meni nek poskus biti posebna. Kdor se pa trudi biti poseben in to ni spontano in po sami naravi, potem mora imeti hudo osebnostno krizo in zeeeelooo malo pozornosti.
No upam, da njen otrok ne bo kdaj gledal te posnetke, kako njegova mami razglaša o tem, da ima ljubimca in bla, bla,bla. Morala gor ali dol otroci to dojemajo drugače.
Napake delamo vse mame, tudi jaz, ufff pa koliko jih še bom, mi pa na kraj pameti ne pade, da bi šla po TV izpostavljat svojo družino, odnose v njej. To se mi zdi zelo egoistično in nepremišljeno. Če niste opazili se znane osebnosti krepko izogibajo vdoru v njihovo zasebnost, že vedo zakaj, pa se med njimin najdejo tudi taki, ki niso ravno brihtni.

LP

to si pa zelo lepo spisala

Bravo!

Sicer pa Nina pravi takole:
“Zato torej – če se niste in se nočete sprijazniti, da je življenje v dvoje delo in to štiriindvajset ur na dan, in pa da je partnerstvo ena velika šola – šola strpnosti, dajanja, potrpljenja in negovanja, pa spoznavanja samega sebe in drugega… potem… noja potem bolje da ostanete sami.

Vaši morebitni otroci si ne zaslužijo takšnih staršev.”

Glede na opisano ženska govori eno, dela pa drugo. Lahko bi rekla, da ne slišim njenih besed, ker njena dejanja preveč kričijo.

Sicer se z njenim citatom strinjam, vendar so njena dejanja popolnoma v nasprotju s tem njenim citato, tako, da ne vidim pomena tega citata, razen v tem, da je teoretično poučen. To mi deluje tako, kot bi jaz slovenskim materam predavala o nesmiselnosti tega, da otroka kaznujejo z udarci, pri tem pa jim navedla zelo tehtne razloge in pametne vzgojne nasvete, potem pa bi šla domov in nabunkala otroka, ker mu je padel kozarec z roke.

Men se je na začetku zdela zelo v redu. Se je pa zdaj izkazala za zelo dvolično. Pa tud kar neki v tri krasne kritizira. Sploh mi je hecno ko so se Tina, Nina in Jasmina zarotile proti Sonji. Zgleda, da se zelo bojijo nje kot konkurence. Ko je bila tiho jim je šla v nos, zdaj ko govori pa tud. Toliko glede njihove odprtosti, sej na konc koncu se gre za denar…..

Ja, vse punce so v predstavitvenem bloku rekle, da direkt povejo, če jih kaj moti.

Tu pa gledamo zdej samo opravljanje…

Pa Tina in NIna veselo šinfata Sonjo, pol pa pride Sonja mimo se ji pa hinavsko nasmejita in jo povabita na klepet……

Ej, da bi ju sklofutal najrajši!!

Jst Nine ne obsojam, da je prišla v BB, ni mi pa všeč, da je šla razlagat to glede njenega ljubimca (btw, še zdej ne kapiram a sta mela že kej, al šele bosta mela to poletje??), oz. ni mi všeč, da vara – če že vara, al ma to v planu….

Je pa res sama pokazala dvoličnost in je Robi prav reku, da je taka kot politiki – ko rabi človeka je prijazna…

lp

Ksantipa22, se podpišem. 🙂

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

New Report

Close