Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kakšna mamica ki išče mlajšega?

Kakšna mamica ki išče mlajšega?

Je kakšna mamica ki išče mlajšega za popestritev seveda diskretno?

Ne.Ni nobene.

Mamica, ki ni dovolj zmatrana in išče popestritev ni dobra mamica. Išči kurvetine.

Če boš otroke popazil za kakšnih 6 ur, lahko greva na večerjo in morda še kaj več 😉

Bi se dalo zmenit😉

Odgovor na objavo uporabnika
Daddy69, 28.11.2024 ob 16:23

Je kakšna mamica ki išče mlajšega za popestritev seveda diskretno?

Ti iščeš kurbo, ne mamico… Čim slišim diskretno bi človeka na gobec… Govno pokvarjeno, samo javno, nič diskretno…

Zakaj pa iščeš mamico? Si pedofil ali kaj? Za popestritev pa je vseeno.

Mene ni, 28.11.2024 ob 16:53

Ti iščeš kurbo, ne mamico… Čim slišim diskretno bi človeka na gobec… Govno pokvarjeno, samo javno, nič diskretno…

AJa jaj… ja candre so vse ki vstopajo v predzakonske.

Ti bi javno? Ih… ma nemoj.

A ves da je to predznak.

Ko osli bodo javno bludnicarili.

Zakaj pa rabiš diskretno? A si poročen ? Ker varanje je greh.Velik greh!

Naredi križ, 28.11.2024 ob 16:58

Zakaj pa rabiš diskretno? A si poročen ? Ker varanje je greh.Velik greh!

Če tudi je greh, kaj te to briga? Vsak pri sebi dobro ve kaj počne, prav tako nosi posledice. Če se že zgodi kaj le upaš, da se ne razve.

Kaj pomeni 69 v tvojem niku? Letnica rojstva, starost, dolzina rilcka? Al samo poza? Kako pa naj vemo, ce si mlajsi od nas? Povej kaj vec o sebi. ‘Jaz bi fookal’ je 😴 Takih vas je na pretek.

Za avtorja, 28.11.2024 ob 16:57

Zakaj pa iščeš mamico? Si pedofil ali kaj? Za popestritev pa je vseeno.

Zakaj bi bil zaradi tega pedofil? Res totalno neumna izjava. Kot, da bi rekel, da ker ješ govejo juho si zdaj morilec. 😵‍💫

Kolikor imam sam izkušnje so samske mamice čisto v redu in dobra družba (tu ne mislim sex). Tudi one kdaj rabijo nova spoznanstva, sprostitev, mogoče res celo samo sex. In s pravim/pravo se bodo v to tudi spustile. V veliki večini pa sigurno ne z nekom, ki ga poznajo prekratek čas.

sem osamljena upokojenka. mlada 83 let in iščem mlajšega fanta do 25 let za razvratni seks brez obveznosti. piši mi. [email protected]

Zdravo star sem 25, let, pusti mi kontakt

New Report

Close