Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna naj bi bila 45 + letnica, da je primerna za zvezo?

Kakšna naj bi bila 45 + letnica, da je primerna za zvezo?

Moški imamo kar prirojeno vlogo poveljnika, ki zna vzdrževati pravi prijateljsko ljubeči odnos z žensko. Mene odbijajo ženske na visokih petah, z dolgimi nohti, pretirano pobarvane, skratka, ki ustvarjajo lažni vtis. Veseli me klepet z zrelo žensko o vsebinah, kjer se znava izmenjati stališča, jih dopolnjevati in še mnogo kar sledi. Odrasle ženske so izkušene, poznajo ljudi in zato znajo hitro oceniti s kom imajo opravka. Moški se tega zavedajo in zato raje izbirajo mlado naivnost z napeto kožo. Odrasle ženske imajo manj napeto kožo ampak to omogoča drugačne užitke in dodamo zavestno pričakovanje, iz katerega se razvije pravi ljubezenski odnos. Odrasli čutimo drugačne zadovoljitve kot mladostniki.

Vprašanje je kontradiktorno.

Ognja ne moreš pogasiti z bencinom.

Ne moreš zafurane od Boga pozabljene babe pri 45 spravit k sebi.

Podpis

Mišljeno in podpisano za eno izjavo pred zadnjo, se opravičujem, podpiram ženske 45 plus,lp

Torej, to je zadnja postaja femionizma, dokazovanje, da ste-so pri 45-ih babe v f.ukfehtarski opremi dovolj dobre vsaj za 3. ligo f.ukfehtarjev in tekmovanje v lepoti z najstnicami?

Šit, zdaj pa razumem bes bab tu gor, če kdo omeni mlade ženske. ve ste še evdno mentalno v tekmi z njimi. Čist res.

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 16.11.2024 ob 21:34

Torej, to je zadnja postaja femionizma, dokazovanje, da ste-so pri 45-ih babe v f.ukfehtarski opremi dovolj dobre vsaj za 3. ligo f.ukfehtarjev in tekmovanje v lepoti z najstnicami?

Šit, zdaj pa razumem bes bab tu gor, če kdo omeni mlade ženske. ve ste še evdno mentalno v tekmi z njimi. Čist res.

Bo bolj držalo, da je tvoj fokus zožen samo na telo, cela ženska te pa ne zanima.

Vidalli, 16.11.2024 ob 18:27

Danes so ženske pri 45 letih marsikdaj zelo privlačne , prave nimfe. Bolj kot 18-20 letnice, ki nosijo široke raztrgane kavbojke, overweight puloverje.

Da ne bom crknil od smeha! Ženske pri 45-ih se v spolnem smislu niti s palico ne bi dotaknil. Njihova telesa so naravnost ogabna, tudi vonj kože že začenja biti tisti starostni.

18-20 letnice imajo nekatere res takšen streetwear. Ampak to ni važno, ker jim za indoor veselje itak kupiš seksi cunjice iz intimissimi in nylon nogavičke. In potem pride do izraza dišeča in napeta mlada koža, perfektna linija in tesnost komaj kaj dotaknjene lulike.

Vidalli

In kolikor let imaš ti, da si želiš seksa z 18 letnico? Imaš 19 let  mogoče, ali 20 let? Čist realno, veliko lepih žensk pri 40-ih vidim, sploh v Ljubljani, nekatere so meni res lepe, pa nisem lezbijka, da ne bo pomote, sem poročena, polnoletni  otroci. Meni je marsikatera ženska pri 40+  privlačna, postavna,  energija ki kar pritegne, žareče oci , so prijazne. Meni so ženske lepe, zelo rada jih opazujem na ulici, raje kot moske.  Opazujem kakšno  barvo las imajo, različne palete barv,  opazujem odtenke kože , kako so oblečene, zelo veliko jih je privlacnih in zelo urejenih. Ene pa ne, ene so razvaline, s preveč kilogrami, nič urejene, pač njihova izbira, vsak po svoje . Ampak tudi pri najstnicah vidiš oversize mladenke, nekatere so lepo urejene, druge pa obratno. Tako jaz vidim ženske. Pa tudi moške, samo da se mi jih ne da toliko analizirati kot ženske. Mogoče tako gledam , ker imam v osnovi zelo rada ljudi. Zelo neprimerno pa se mi zdi komurkoli reči, da je grd. Verjetno tudi ti Vidalli ne rečeš svoji mami , da je grda. Pa sestri tudi ne, če jo imaš. Pa stari mami tudi ne. Ne rabiš poniževati mene ter ostale ženske, jaz sem z mojim možem čist zadovoljna. Nikoli pa si ne bi dovolila zmerjanja ljudi, to je tista moja osebna meja, da si to ne dovolim iz spoštovanja do ljudi . Sploh pa , kaj se midva pregovarjava. Sobota zvečer je, jaz sem dolgočasna poročena ženska, ne vem pa kaj tak Casanova kot si ti  dela na monu? Pojdi v life, ulovi kakšno 18 letnico, obleči jo v seksi perilo  in se konkretno sprosti z njo. Bo šlo?

A za mene je fokus zožen na telo? A jaz tu pisarim, da so 45-letne babe ne vem kako seksi, ali babe to pišete?

Anonimna431, 16.11.2024 ob 10:29

Primorka369, 16.11.2024 ob 10:05

Anonimna431, 16.11.2024 ob 09:37

Jaz imam malo manj kot 50 let. In se mi dogaja, da me mlajši bolj obletavajo kot starejši. Zgledam dobro ( tako pravijo) najbolj pa jih privlači da sem lepo  urejena, dobro skuham, imam lepo pospravljen dom, sem finančno stabilna, imam hišo +eno stanovanje za oddajo, otroci so pa že večji, na fakultetah , tako da je lažje pri kombiniranih družinah. Z bivšim možem imava vse urejeno in nimam drame v življenju. Mislim da je to največja privlačnost za moške. Da najdejo žensko ki nima težav ki jih ne zna reševati.  Moški ki so ločeni, imajo isto težavo kot ženske. Samska brez otrok jih ne mara, raje bi samskega fanta ne nekoga z otrokom. Potem so relacije z bivšimi ženami, tu so moški dostikrat slabši, ker ne znajo urediti teh relacij, kot da bi v mislih še vedno  sedeli na dveh stolih , če bi jih le bivša nazaj sprejela. To je zelo odbijajoče za ženske. Sama moram reči, da nimam težav, da moškim ne bi bila všeč. Obratno, sem jim zelo všeč, bolj imam jaz težavo, ker meni niso vsi všeč. Premalo jih spoznavam, to je največji problem. Želim moškega, malo starejšega od mene, ki zna svoje življenje urediti, ki živi urejeno, ki je skrben in odgovoren in ni v najemu. Ne želim moškega, ki bi iskal v meni mamo. Takih je žal veliko.

431 imaš zelo prav,

tudi jaz spoznavam v večini tipe, ki iščejo v ženski mamo, namesto partnerke oz. ljubimke.
Tudi ne razumem zakaj toliko tipov premleva in sanjari o bivših? Kot da jih ne morejo preboleti? Takemu po drugem zmenku rečem: Arrividerci! V teh časih tudi tipi nimajo kaj veliko ponuditi ženski, razen praznih izlivov ljubezni in fukotožnih pogledov. Ko pa potrebuješ konkretno pomoč, pa ne bev ne mev od njih. Kaj boš s takimi, je bolje biti sam.

@primorka

Ni mi jasno, zakaj imajo moški take težave z bivšimi? Jaz sem imela za večino ločenih moških občutek, da bi jim bivša samo pomignila,pa bi nazaj prišli, čeprav sta se skoraj pobila, ko sta bila skupaj, samo jamrali so čez njo, da ni bilo seksa, da sta se čist odtujila, da je bila  neznosna itd. V novi ženski pa iščejo mamo, žensko, ki jih bo vodila, skrbela za finance in poskrbela za otroke, kadar so pri njemu. Midva z bivšim možem sva se ločila pred dobrim letom, razdelila premoženje, se dogovorila glede otrok. Otroci so pri meni,  oba na fakulteti, z možem nimava stikov , slišiva se le kadar je kakšna situacija glede otrok, kjer se morava oba zmeniti. Ne sanjarim o bivšem, stvari sem predelala, ne bi si nikoli več želela biti z njim, on ima novo žensko, ki mi deluje prijetna. Nisem ljubosumna na njo, iskreno želim jima srečo. Na zmenkih o bivšem ne govorim kaj dosti , povem le dejstva, da sem ločena, da so otroci pri meni, zadeva je jasno zaključena v glavi in srcu. Pri moških pa ni tako. Vedno sem imela občutek da bi bila neke vrste rezerva. Drug problem je pa denar. Nikoli nisem se srečala toliko moških , ki delajo z denarjem kot mali otroci. Ko ga imajo, ga hitro zapravijo, nato pa vijejo roke, kako priti čez mesec. Jaz sem bila vedno varčna, gospodarna z denarjem, imam novejšo hišo+stanovanje za oddajo, ki ga kasneje prodam in otrokom dam vsakemu pol, da se lažje osamosvojita. ” Komaj čakam”,  da najdem enega, da mu bom še denar dajala, da bo on čez mesec prišel.  Potem pa me taki moški razočarano zmerjajo, da sem materialistka. Ne nisem. Ne želim pa imeti še enega študenta doma, novi moški ne bo moj novi otrok.

Po tvojih postih sodeč deluješ zelo v redu ženska, ne glede na tvoja leta, ki jih niti ne poznam.

No, mene tak pristop, tvoja pričakovanja, takšna vsebina, kot jo razberem iz tvojega pisanja, zelo privlači, pa niti ne vem, kako izgledaš, niti ne poznam kaj drugega o tebi.

Anonimno12321, 16.11.2024 ob 21:53

Po tvojih postih sodeč deluješ zelo v redu ženska, ne glede na tvoja leta, ki jih niti ne poznam.

No, mene tak pristop, tvoja pričakovanja, takšna vsebina, kot jo razberem iz tvojega pisanja, zelo privlači, pa niti ne vem, kako izgledaš, niti ne poznam kaj drugega o tebi.

Ooo hvala za prijazne besede. Tu jih res manjka 🌞. Res sem objektivna in realna, življenje nas obrusi , da se naučimo ceniti prave stvari in jih tudi bolj cenimo. Sem pa blizu 50 , malo manj. Velikokrat pravijo, da smo tisti blizu  50-ih že v nekem kalupu navad, jaz tega zase ne morem reči, mislim da ko doživimo ljudje večje  življenjske udarce, postanemo  bolj strpni in obzirno do ljudi, bolj prilagodljivi, predvsem pa sebe bolje spoznamo. Nihče od nas ne išče princa ali princeso, ker teh ni,  želimo si bolj osnovne prizemljene  stvari, nekoga za družbo, pogovor, intimo in podporo, nekoga, za katerega bomo čutili, da je iskreno na naši strani.

Anonimna431, 16.11.2024 ob 22:14

Ooo hvala za prijazne besede. Tu jih res manjka 🌞. Res sem objektivna in realna, življenje nas obrusi , da se naučimo ceniti prave stvari in jih tudi bolj cenimo. Sem pa blizu 50 , malo manj. Velikokrat pravijo, da smo tisti blizu  50-ih že v nekem kalupu navad, jaz tega zase ne morem reči, mislim da ko doživimo ljudje večje  življenjske udarce, postanemo  bolj strpni in obzirno do ljudi, bolj prilagodljivi, predvsem pa sebe bolje spoznamo. Nihče od nas ne išče princa ali princeso, ker teh ni,  želimo si bolj osnovne prizemljene  stvari, nekoga za družbo, pogovor, intimo in podporo, nekoga, za katerega bomo čutili, da je iskreno na naši strani.

Tudi s tem postom potrjuješ moje že izraženo mnenje o tebi.

V današnjem svetu pogrešam takšne vrste žensk in ljudi nasploh. Izžarevaš skuliranost, prizemljenost, stabilnost, realnost, domnevam, da ti afnavost ni blizu. In mislim, sa moraš biti zelo fajn sogovornica.

🌞, 16.11.2024 ob 09:14

Berem, da so 50 letnice za odpis, ker so prestare in prezahtevne.
Moški si želijo mlajših, mogoče celo malce naivnih žensk.

Vprašanje za moške:

Kaj mora  45 + letnica imeti oz. ponuditi moškemu, da se KVALITETEN  odloči za zvezo z njo?

Kakšna mora biti na začetku, skozi spoznavanja, da moškega ‘prepriča’ da je vredna zveze?

Ali je z moškega vidika, res vse v mladosti in lepoti, ki jo poseduje ženska?

Kaj vam pri starejših ženskah na prvi pogled najprej pade v oko?

Lep vikend dragi moji in lepo se imejte.

😚

Čudi me, da ni noben svetoval najbolj pomembno.  45 letnica naj išče med 60 letniki.  Med njimi bo relativno lahko našla kar pač išče.

Če pa si domišlja, da so zanjo primerni vrstniki.  Pa bo čez par let le razočarana.  Ker kateri 45 letnik, ki je kolikor toliko na mestu, se bo podal v tradicionalno resno zvezo z vrstnico.

Ženska pri 45+ mora biti tako samozavestna, da uživa v tem, da je samska. Če pride pravi, takšen da bo pravi za njo, ne da se sprašuje kakšna naj bo prava, da bo za njega, fajn. Če pa ne pride, pa tudi fajn. Ženska, ki ima dobro partnersko izkušnjo, ne bo vzela prvega lojbeta, ki bo kazal interes za njo. Vzela si bo tistega, ki ga bo ona hotela, ali pa nobenega. Če danes ostanem sama, pri čemer mislim vdova in ne ločenka, skoraj ni šans, da se najde tak, ki bi fital v čevlje mojega moža.

Pri meni vrača mora imeti poleg bore kemije tudi smer in cilj. Ravno zaradi tega ne bi iskali 45 letnice. Sam sem tudi podobnih let. Moja partnerica tudi. Annual je bila mlajša, ko sva se spoznala. Ženske pri 45 uživajte in imejte moške le za seks. Brez biti v vezi. Enako predlagam moskim. Ok, v kolikor hočeš se 1 druzino, pac najdes 35 letnico in to je to, dokler gre. Ne vem zakaj pa bi sploh sel v vezo s 45 letnico. V kolikor je seks res vrhunski, bi bila nekakšna sex frenda z mogoce se kakimi igodnostmi. Nikakor pa monogamna. Mogoče bi res lahko tam blizu 60tih tudi koncal v vezi s 45 letnico. Tezko recem, ker se sedaj v to težko uzivim.. Ogromno 45 letnico je res vrhunskih žensk. Ampak to pri meni ni dovolj za vezo.

Samska604, 17.11.2024 ob 00:35

Ženska pri 45+ mora biti tako samozavestna, da uživa v tem, da je samska. Če pride pravi, takšen da bo pravi za njo, ne da se sprašuje kakšna naj bo prava, da bo za njega, fajn. Če pa ne pride, pa tudi fajn. Ženska, ki ima dobro partnersko izkušnjo, ne bo vzela prvega lojbeta, ki bo kazal interes za njo. Vzela si bo tistega, ki ga bo ona hotela, ali pa nobenega. Če danes ostanem sama, pri čemer mislim vdova in ne ločenka, skoraj ni šans, da se najde tak, ki bi fital v čevlje mojega moža.

Ta post, @Samska604, je odličen primer kaj je narobe z današnjimi ženskami.

45 letna samska ženska NI v poziciji, da “čaka” princa na belem konju.  Če si želi moškega se mora še kako aktivirati.

45 letna samska ženska NI v poziciji karkoli diktirati, če si želi tradicionalno resno zvezo s partnerjem na nivoju.

50 okoli, vedno je bil in bo denar. Kaj čem delati z 50 z tako malo denarjem, sam sem odličen videz, z odličnimi prihodki in verjem niti bivšo nebi vzel nazaj pa sem pogledal njeno sliko glih včeraj po 20 letih in moram priznati da je še vedno privlačna za njena leta 45, ampak ne jaz imam svoje življenje zdaj, pri svojih 48 vstanem kdaj hočem, grem spat kdaj hočem zagotovljen denar na leto 25000 eurov plus zaslužek. Tako da niti bivše nebi vzel nazaj. Pa saj veste, ženske za resno zvezo ni. Resno nimam kaj početi z žensko od 25 do 30 pridejo meni sam v poštev in mora biti res dobra. Vse ostalo me ne zanima, pa verjamem mi vedno sem zagledal odlično skoz so me osvajale in mnogo let sem si želel resno zvezo,pa nobena ni hotela. Ni bilo osebe ki bi vedela vse o meni. Nobeden ni vedel,kaj vse sem imel in zgubil v svojem življenju. Imel sem vikend v Kranjski Gori občini,imel sem 2,5 hektarjev zemlje na obali, imel sem stanovanje na obali, to je bilo vse moja lastnina. Plus moji domači in sorodniki, ki se vsi ne poznamo med sabo. Naprimer enega sorodnika, ki ga vsi dobro v Sloveniji veste za njega sem ga srečal nazadnje 1989 leta ko je umrl moj star ata. Imam pa 20 znanih oseb v Sloveniji in 5 po svetu. Bil sem povsod po Evropi in potovanja me ne zanimajo. Športni avti me ne zanimajo niti luxsuz ne. Mogoče si bom kupil yahto v vrednosti 500000 eurov. Bolj ko razmišljam, če se navelicam enega kraja lahko grem drugam za leto dni ali samo za mesec dni. To je edina stvar ki si jo bom privoščil, kot mulo sem delal ladje in sem že naročil pri bivši službi barko 22,5 metrov in najbolj nujne stvari.ceno so mi dali samo zame zelo dobro so rekli in grem pogledat na portal in ugotovil,da manjše slabše in starejše se prodaja za večji denar kot moja nova ki bo končana aprila. Edino to sem si privoščil v mojem življenju za naslednje 20 let. Življenje je fantastično. Ženska kot sem rekel od 25 do 30 in se to mora odlično izgledati, vse ostalo ne pride v poštev. Jaz nevem kaj bi počel z 35 ali z 50. Men so tako in tako če sem iskren, zdaj vsi ljudje premalo razgledni. Enkrat me napade kao en bogataš v Šiški in od takrat jaz UKCLJ ne rihtam nič več, niti ne vejo ogromno ljudi da imajo sorodniki vilo v centru Ljubljane na najbolj elitnem predelu Ljubljane, nobeden ni vedel nič da imam vse. Zdaj pa o Sloveniji me ne zanima niti pošte ne pošljem, kaj šele dopust v Slovenijo. Tako ,ja zdaj res uživam v svojem življenju. 50 letnico ne hvala.

samski cinik, 16.11.2024 ob 21:53

A za mene je fokus zožen na telo? A jaz tu pisarim, da so 45-letne babe ne vem kako seksi, ali babe to pišete?

Razumeš seveda tudi ne, kar bereš. Ali pa se delaš butastega.
Nabijaš o telesnih atributih, kot da značaj, razum, osebnost, cel človek ne obstaja.  Iz tvojih postov ni videti, da bi kadarkoli sploh opazil karkoli drugega, kot telo in denarnico.

Pride mi misel, da si doslej natepaval zgolj Ančke, o ženski pa se ti ne sanja. Samski si pa zato, ker te nihče ne prenese, ne zato, ker si si tako izbral po svoji volji. Kvečjemu se prilagodil dejstvu, da nisi artikel, ki bi šel v promet.

Če se ne bi sekiral zaradi svoje samskosti, ne bi vsak teden nabijal s temami o odvečnosti žensk.

Me prav zanima, kako brezhibno izgledaš ti, da si lahko privoščiš komentirati telesni izgled žensk.

Sicer je pa do konca brezplodno debatirati s tabo.

Anonimno584, 16.11.2024 ob 21:50

Vidalli

In kolikor let imaš ti, da si želiš seksa z 18 letnico? Imaš 19 let  mogoče, ali 20 let? Čist realno, veliko lepih žensk pri 40-ih vidim, sploh v Ljubljani, nekatere so meni res lepe, pa nisem lezbijka, da ne bo pomote, sem poročena, polnoletni  otroci. Meni je marsikatera ženska pri 40+  privlačna, postavna,  energija ki kar pritegne, žareče oci , so prijazne. Meni so ženske lepe, zelo rada jih opazujem na ulici, raje kot moske.  Opazujem kakšno  barvo las imajo, različne palete barv,  opazujem odtenke kože , kako so oblečene, zelo veliko jih je privlacnih in zelo urejenih. Ene pa ne, ene so razvaline, s preveč kilogrami, nič urejene, pač njihova izbira, vsak po svoje . Ampak tudi pri najstnicah vidiš oversize mladenke, nekatere so lepo urejene, druge pa obratno. Tako jaz vidim ženske. Pa tudi moške, samo da se mi jih ne da toliko analizirati kot ženske. Mogoče tako gledam , ker imam v osnovi zelo rada ljudi. Zelo neprimerno pa se mi zdi komurkoli reči, da je grd. Verjetno tudi ti Vidalli ne rečeš svoji mami , da je grda. Pa sestri tudi ne, če jo imaš. Pa stari mami tudi ne. Ne rabiš poniževati mene ter ostale ženske, jaz sem z mojim možem čist zadovoljna. Nikoli pa si ne bi dovolila zmerjanja ljudi, to je tista moja osebna meja, da si to ne dovolim iz spoštovanja do ljudi . Sploh pa , kaj se midva pregovarjava. Sobota zvečer je, jaz sem dolgočasna poročena ženska, ne vem pa kaj tak Casanova kot si ti  dela na monu? Pojdi v life, ulovi kakšno 18 letnico, obleči jo v seksi perilo  in se konkretno sprosti z njo. Bo šlo?

Si ti moški? Si ti morda moški v ženskem telesu? A misliš, da to kar je tebi všeč in privlačno, da je tudi moškim lepo, všeč in privlačno?

živa.

Drgač so sami stroški. Rože pa sveče pa nov klobuk za 1. novembra….

Anonimno ja tako, 17.11.2024 ob 05:37

50 okoli, vedno je bil in bo denar. Kaj čem delati z 50 z tako malo denarjem, sam sem odličen videz, z odličnimi prihodki in verjem niti bivšo nebi vzel nazaj pa sem pogledal njeno sliko glih včeraj po 20 letih in moram priznati da je še vedno privlačna za njena leta 45, ampak ne jaz imam svoje življenje zdaj, pri svojih 48 vstanem kdaj hočem, grem spat kdaj hočem zagotovljen denar na leto 25000 eurov plus zaslužek. Tako da niti bivše nebi vzel nazaj. Pa saj veste, ženske za resno zvezo ni. Resno nimam kaj početi z žensko od 25 do 30 pridejo meni sam v poštev in mora biti res dobra. Vse ostalo me ne zanima, pa verjamem mi vedno sem zagledal odlično skoz so me osvajale in mnogo let sem si želel resno zvezo,pa nobena ni hotela. Ni bilo osebe ki bi vedela vse o meni. Nobeden ni vedel,kaj vse sem imel in zgubil v svojem življenju. Imel sem vikend v Kranjski Gori občini,imel sem 2,5 hektarjev zemlje na obali, imel sem stanovanje na obali, to je bilo vse moja lastnina. Plus moji domači in sorodniki, ki se vsi ne poznamo med sabo. Naprimer enega sorodnika, ki ga vsi dobro v Sloveniji veste za njega sem ga srečal nazadnje 1989 leta ko je umrl moj star ata. Imam pa 20 znanih oseb v Sloveniji in 5 po svetu. Bil sem povsod po Evropi in potovanja me ne zanimajo. Športni avti me ne zanimajo niti luxsuz ne. Mogoče si bom kupil yahto v vrednosti 500000 eurov. Bolj ko razmišljam, če se navelicam enega kraja lahko grem drugam za leto dni ali samo za mesec dni. To je edina stvar ki si jo bom privoščil, kot mulo sem delal ladje in sem že naročil pri bivši službi barko 22,5 metrov in najbolj nujne stvari.ceno so mi dali samo zame zelo dobro so rekli in grem pogledat na portal in ugotovil,da manjše slabše in starejše se prodaja za večji denar kot moja nova ki bo končana aprila. Edino to sem si privoščil v mojem življenju za naslednje 20 let. Življenje je fantastično. Ženska kot sem rekel od 25 do 30 in se to mora odlično izgledati, vse ostalo ne pride v poštev. Jaz nevem kaj bi počel z 35 ali z 50. Men so tako in tako če sem iskren, zdaj vsi ljudje premalo razgledni. Enkrat me napade kao en bogataš v Šiški in od takrat jaz UKCLJ ne rihtam nič več, niti ne vejo ogromno ljudi da imajo sorodniki vilo v centru Ljubljane na najbolj elitnem predelu Ljubljane, nobeden ni vedel nič da imam vse. Zdaj pa o Sloveniji me ne zanima niti pošte ne pošljem, kaj šele dopust v Slovenijo. Tako ,ja zdaj res uživam v svojem življenju. 50 letnico ne hvala.

Očitno vam denarja ne manjka, se pa zdi, da vam manjka marsikaj drugega.

Ti si res čudak, samski cinik. In ostal boš sam, zagrenjen in na antidepresivih. Obup od človeka

Človek kar ne more verjeti, koliko enega sovraštva se tu bere čez ženske. Moški, ki imajo 50 let, si želijo mlade 25 let, ne vem kaj vas ovira, izvolite, izberite, najdite svojo sorodno dušo. Jaz če bi si želela mlajše moške, zato ne bo kritizirala mojih vrstnikov, ampak bi bil target na mlajših. Zelo nezrelo in ne čudim se, da ste samski. Pri takem razmišljanju boste tudi ostali. Očitno ženske nimajo težav z nesprejemanjem let in realnosti, ampak ste moški tisti ki imate težave s tem.

.https://youtu.be/bTgypS25fS0?si=JfaHby4D6a92S9Mp

Si uporabil google translate?🤔

New Report

Close