Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna naj bi bila 45 + letnica, da je primerna za zvezo?

Kakšna naj bi bila 45 + letnica, da je primerna za zvezo?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno000, 17.11.2024 ob 09:42

Anonimno ja tako, 17.11.2024 ob 05:37

50 okoli, vedno je bil in bo denar. Kaj čem delati z 50 z tako malo denarjem, sam sem odličen videz, z odličnimi prihodki in verjem niti bivšo nebi vzel nazaj pa sem pogledal njeno sliko glih včeraj po 20 letih in moram priznati da je še vedno privlačna za njena leta 45, ampak ne jaz imam svoje življenje zdaj, pri svojih 48 vstanem kdaj hočem, grem spat kdaj hočem zagotovljen denar na leto 25000 eurov plus zaslužek. Tako da niti bivše nebi vzel nazaj. Pa saj veste, ženske za resno zvezo ni. Resno nimam kaj početi z žensko od 25 do 30 pridejo meni sam v poštev in mora biti res dobra. Vse ostalo me ne zanima, pa verjamem mi vedno sem zagledal odlično skoz so me osvajale in mnogo let sem si želel resno zvezo,pa nobena ni hotela. Ni bilo osebe ki bi vedela vse o meni. Nobeden ni vedel,kaj vse sem imel in zgubil v svojem življenju. Imel sem vikend v Kranjski Gori občini,imel sem 2,5 hektarjev zemlje na obali, imel sem stanovanje na obali, to je bilo vse moja lastnina. Plus moji domači in sorodniki, ki se vsi ne poznamo med sabo. Naprimer enega sorodnika, ki ga vsi dobro v Sloveniji veste za njega sem ga srečal nazadnje 1989 leta ko je umrl moj star ata. Imam pa 20 znanih oseb v Sloveniji in 5 po svetu. Bil sem povsod po Evropi in potovanja me ne zanimajo. Športni avti me ne zanimajo niti luxsuz ne. Mogoče si bom kupil yahto v vrednosti 500000 eurov. Bolj ko razmišljam, če se navelicam enega kraja lahko grem drugam za leto dni ali samo za mesec dni. To je edina stvar ki si jo bom privoščil, kot mulo sem delal ladje in sem že naročil pri bivši službi barko 22,5 metrov in najbolj nujne stvari.ceno so mi dali samo zame zelo dobro so rekli in grem pogledat na portal in ugotovil,da manjše slabše in starejše se prodaja za večji denar kot moja nova ki bo končana aprila. Edino to sem si privoščil v mojem življenju za naslednje 20 let. Življenje je fantastično. Ženska kot sem rekel od 25 do 30 in se to mora odlično izgledati, vse ostalo ne pride v poštev. Jaz nevem kaj bi počel z 35 ali z 50. Men so tako in tako če sem iskren, zdaj vsi ljudje premalo razgledni. Enkrat me napade kao en bogataš v Šiški in od takrat jaz UKCLJ ne rihtam nič več, niti ne vejo ogromno ljudi da imajo sorodniki vilo v centru Ljubljane na najbolj elitnem predelu Ljubljane, nobeden ni vedel nič da imam vse. Zdaj pa o Sloveniji me ne zanima niti pošte ne pošljem, kaj šele dopust v Slovenijo. Tako ,ja zdaj res uživam v svojem življenju. 50 letnico ne hvala.

Si uporabil google translate?🤔

Za @anonimno ja tako

Sokrajan ima zmeraj take mlade ženske, nekje 20 let mlajše , ampak izgledajo bolj ubogo, kratki lasje, narastek, mastni lasje,  preveč kilogramov, nobene lepote ni v njih. On pa tudi ni lepotec, pri 45 letih ima tak vamp, da mu vse dol visi, nič urejen. Ne najde nobene , ki bi bila prijetna za na  pogled, potem pa si najde ful mlajšo, ampak grdo da jo noben njen vrstnik ne pogleda.

Samska604, 17.11.2024 ob 00:35

Ženska pri 45+ mora biti tako samozavestna, da uživa v tem, da je samska. Če pride pravi, takšen da bo pravi za njo, ne da se sprašuje kakšna naj bo prava, da bo za njega, fajn. Če pa ne pride, pa tudi fajn. Ženska, ki ima dobro partnersko izkušnjo, ne bo vzela prvega lojbeta, ki bo kazal interes za njo. Vzela si bo tistega, ki ga bo ona hotela, ali pa nobenega. Če danes ostanem sama, pri čemer mislim vdova in ne ločenka, skoraj ni šans, da se najde tak, ki bi fital v čevlje mojega moža.

Se popolnoma strinjam s tabo. Z možem sva skupaj od zgodnjih 20, in če jutri postanem vdova, bom zelo verjetno sama do konca. Ker otroka imam in še enega ne potrebujem, finančno sem preskrbljena, prilagajati se pa ne mislim. In mislim, da nihče ne bi mogel zares nadomestiti mojega moža.

To so čist razumna pisanja. namreč, ko poročene ženske pišejo, da bodo verjetno samske do konca, če se ločijo ali ovdovijo. Manj razumno je ono norenje zgoraj, kako so 45-letnice ne vem kako seksi in tekmovanje z 20-letnicami v razvlečenih puloverjih.

samski cinik, 17.11.2024 ob 11:05

To so čist razumna pisanja. namreč, ko poročene ženske pišejo, da bodo verjetno samske do konca, če se ločijo ali ovdovijo. Manj razumno je ono norenje zgoraj, kako so 45-letnice ne vem kako seksi in tekmovanje z 20-letnicami v razvlečenih puloverjih.

Kako si ti naporen…boli k eno 45 kaj si ti misliš.

Tema je, kakšna naj bo 45-letnica za zvezo. Vprašanje je postavila ženska – za moške.

samski cinik, 17.11.2024 ob 11:12

Tema je, kakšna naj bo 45-letnica za zvezo. Vprašanje je postavila ženska – za moške.

👍

Anonimno

Nobena ni hotela s teboj v resno zvezo, čeprav si zlat z zlatim? Ups. Red flag.

Deluješ zelo osamljen, in kljub vsemu kar imaš, prazen. Ma đabe tebi jahta, flat, avti, če si prazen v sebi in površinski. Ma ni ga čez človeka, ki te noro in brezpogojno ljubi in ti njega, ne glede na vse. Da si ob njem lahko takšen kot si.  To moraš vsaj enkrat v življenju doživet. Tega ti nisi izkusil, če pa že si, ne moreš nikjer prekopirat.

, 17.11.2024 ob 12:11

Anonimno

Nobena ni hotela s teboj v resno zvezo, čeprav si zlat z zlatim? Ups. Red flag.

Deluješ zelo osamljen, in kljub vsemu kar imaš, prazen. Ma đabe tebi jahta, flat, avti, če si prazen v sebi in površinski. Ma ni ga čez človeka, ki te noro in brezpogojno ljubi in ti njega, ne glede na vse. Da si ob njem lahko takšen kot si.  To moraš vsaj enkrat v življenju doživet. Tega ti nisi izkusil, če pa že si, ne moreš nikjer prekopirat.

Se zavedaš, da se osebe, doživetja, stanja in okoliščine, ki jih opisuješ v svoji repliki, izključujejo, da ne morejo obstajati v istem čas/prostoru?

iDesi 🏍, 17.11.2024 ob 12:19

Se zavedaš, da se osebe, doživetja, stanja in okoliščine, ki jih opisuješ v svoji repliki, izključujejo, da ne morejo obstajati v istem čas/prostoru?

Ljubezen ignorira čas, prostor, stanja in okoliščine…četudi jo skušaš 100x zanalizirat, si je ne moreš priklicat. Ti pa pomaga odpuščat.

Kakšen bi moral bit 10 let brezposelni, da je primeren za delo?

Vprašanje, da te skipa. Ni primerne 45 letnice na tem svetu, to je najbolj zavožena roba

Pri ženski sta najbolj pomembni  Energija in Ženstvenost (Milina), ki ju ženska oddaja.

Kaj boš počel z mlado deklico pri 20 letih, ki je brez prave energije, vzvišena in groba?

Dajte se moški malce bolj ceniti in ne biti površni, ker plačate previsoko ceno za to.

Bistvo, 17.11.2024 ob 13:46

Pri ženski sta najbolj pomembni  Energija in Ženstvenost (Milina), ki ju ženska oddaja.

Kaj boš počel z mlado deklico pri 20 letih, ki je brez prave energije, vzvišena in groba?

Dajte se moški malce bolj ceniti in ne biti površni, ker plačate previsoko ceno za to.

V bistvu je pomanjkanje miline, ženstvenosti, precej bolj pogost pojav pri npr. 45 letni ženski za katero je 20 let delovne dobe in borbe za vse kar si velika večina ljudi želi, skupaj z nizom življenskih brodolomov, ker sicer ji pri teh leti ne bi bilo traba nič iskati.  V primerjavi s svojim mladostnim izgledom ima v povprečju precej bolj zgubano kožo, grobe obrazne poteze, menopavzne probleme, suho vagino, itd.  Pogosto pa so tu še razne zdravstvene težave.  V primerjavi s svojo mlajšo verzijo je seveda neskončno manj prilagodljiva, igriva, a hkrati z višjimi pričakovanji kaj vse bi naj moški bil, imel in nudil.

Zato se ravno takšne ženske še najbolj poslužujejo blatenja vrstnikov, katere mikajo mlajše.  Ampak… nič se bat.  Povprečen vrstnik nima pri mlajših nobenih možnosti.  Kaj bo 25 letnica s 50 letnikom, ki je tako ali drugače na polno zaposlen, skrbi za par otrok, odplačuje kredit, lizing, obveznosti, itd.  Tako je že od življenja dodobra zdelan.  Živi ukalupljeno življenje.  Kako naj sedaj parira življenski energiji toliko mlajše?

Torej?  Čim 45 letnica ni preveč zoprna in zahtevna, brez kompliciranja nudi posteljne aktivnosti, če le se ni zapustila, Lojzi prav čakajo na priložnost, da ji zanašajo rit.

Ena107, 17.11.2024 ob 09:53

Sokrajan ima zmeraj take mlade ženske, nekje 20 let mlajše , ampak izgledajo bolj ubogo, kratki lasje, narastek, mastni lasje,  preveč kilogramov, nobene lepote ni v njih. On pa tudi ni lepotec, pri 45 letih ima tak vamp, da mu vse dol visi, nič urejen. Ne najde nobene , ki bi bila prijetna za na  pogled, potem pa si najde ful mlajšo, ampak grdo da jo noben njen vrstnik ne pogleda.

Ena 107,

jaz osebno poznam moškega – čista 10 na pogled (193 cm, športna postava, temni lasje, lepe poteze obraza, 53 let) ima same mlajše od sebe ( tudi do 25 let).

Ampak – povprečnega in celo podpovprečnega videza. Enostavno mi ni jasno kako je to mogoče, da si ne dobi mlajše vizualno privlačne  ženske?

samski cinik, 16.11.2024 ob 10:24

Ne bi vas rad strašil. Ampak vsi moški ki nih poznam in gredo v vezo v zrelih letih, gredo z dost mlajšimi. Razlika gre tud do 20 let. Moj sosed je čez 60, njegova žena  45..pa ni osamljen primer. Skup sta 10 let.

Z vrstnicami so tisti..ki jih imajo že od mladosti.

Ne bi vas rada strašila, ampak vse mlajše ženske, gredo v zvezo s starim z razlogom. In to samo enim, ki se mu reče zelo debela denarnica 💶💶💶

Anonimno 1434, 17.11.2024 ob 17:15

V bistvu je pomanjkanje miline, ženstvenosti, precej bolj pogost pojav pri npr. 45 letni ženski za katero je 20 let delovne dobe in borbe za vse kar si velika večina ljudi želi, skupaj z nizom življenskih brodolomov, ker sicer ji pri teh leti ne bi bilo traba nič iskati.  V primerjavi s svojim mladostnim izgledom ima v povprečju precej bolj zgubano kožo, grobe obrazne poteze, menopavzne probleme, suho vagino, itd.  Pogosto pa so tu še razne zdravstvene težave.  V primerjavi s svojo mlajšo verzijo je seveda neskončno manj prilagodljiva, igriva, a hkrati z višjimi pričakovanji kaj vse bi naj moški bil, imel in nudil.

Zato se ravno takšne ženske še najbolj poslužujejo blatenja vrstnikov, katere mikajo mlajše.  Ampak… nič se bat.  Povprečen vrstnik nima pri mlajših nobenih možnosti.  Kaj bo 25 letnica s 50 letnikom, ki je tako ali drugače na polno zaposlen, skrbi za par otrok, odplačuje kredit, lizing, obveznosti, itd.  Tako je že od življenja dodobra zdelan.  Živi ukalupljeno življenje.  Kako naj sedaj parira življenski energiji toliko mlajše?

Torej?  Čim 45 letnica ni preveč zoprna in zahtevna, brez kompliciranja nudi posteljne aktivnosti, če le se ni zapustila, Lojzi prav čakajo na priložnost, da ji zanašajo rit.

Povzetek: 45+ letnice so še kako zanimive in privlačne, dokler trzajo na Lojzete. Seveda se vam tudi cedijo sline po 20+ mlajših, a so zgolj kislo grozdje. Tako to je.

Problem 45 letnic je v pomanjkanju Lojzov, ki zadovoljujejo njihove pogoje.

Zato se dobro stoječe 45 letnice tudi vse pogosteje odločajo za kvazi vezavo z mlajšimi luzerji.  Neredko po tem, ko dajo skozi dovolj “neresnih” vrstnikov, ki bi jih pod utvaro interesa za resno zvezo ravno tako kvečjemu občasno brusili.  Realnejše pa se fokusirajo na toliko starejše, katerim lahko tudi 45 letnica požene kri po žilah.  Seveda pa se najdejo tudi srečnih, ki jim uspe najti karkoli si že želijo.

Anonimno000, 17.11.2024 ob 17:29

Povzetek: 45+ letnice so še kako zanimive in privlačne, dokler trzajo na Lojzete. Seveda se vam tudi cedijo sline po 20+ mlajših, a so zgolj kislo grozdje. Tako to je.

Tako sebe doživlja tipična sodobna prepotentnica, ki se ima še pri 45ih za ne vem kak zadetek na lotu.  Potrebuje čas, in dovolj neuspehov, da se spusti na trdna tla in spozna kje res kotira.

Anonimno 1434, 17.11.2024 ob 17:39

Tako sebe doživlja tipična sodobna prepotentnica, ki se ima še pri 45ih za ne vem kak zadetek na lotu.  Potrebuje čas, in dovolj neuspehov, da se spusti na trdna tla in spozna kje res kotira.

In tudi zaradi tovrstne prepotentnosti današnjih žensk je tipov, ki se z ženskami več nimajo namena ukvarjati, vse več in več čeprav se jim še vedno seksa.  Ni vredno… 😉

Uf, meni še dosti manjka do 45 let. Prepotentni ste pravzaprav moški 50+, ki mislite, da se 20 letnice topijo ob vaši pojavi in vas poželjivo gledajo. No, saj mogoče res, ampak vašo denarnico, ne vas! Se spomnim, ko sem sama imela 20 let in so se 35+ stari moški slinili okrog mene in ni jih bilo malo, da se mi je vse skupaj gnusilo, prav tako mojim prijateljicam. Za stare slinaste fotre smo jih imele in se norca delale iz njih.

Se pa spomnim enega sodelavca, ki je imel 50 let, grd kot lopov, in si je našel eno 25 let staro. Joj, kakšno precenjeno mnenje je potem on dobil o sebi, ker je dobil toliko mlajšo, ampak tega se pa ni zavedal, da je bila ta njegova mladenka podpovprečna in sovrstnika niti ni mogla dobit. Ampak, ej, dobil je pa pol mlajšo! In potem se je še hvalil, kako mu drugi to zavidajo. Mhm, saj bi še verjela, če ne bi oba poznala. Resnica je bila pa taka, da smo se mu samo namuznjeno nasmihali, za hrbtom pa krohotali.

Anonimno000, 17.11.2024 ob 17:55

Uf, meni še dosti manjka do 45 let. Prepotentni ste pravzaprav moški 50+, ki mislite, da se 20 letnice topijo ob vaši pojavi in vas poželjivo gledajo. No, saj mogoče res, ampak vašo denarnico, ne vas! Se spomnim, ko sem sama imela 20 let in so se 35+ stari moški slinili okrog mene in ni jih bilo malo, da se mi je vse skupaj gnusilo, prav tako mojim prijateljicam. Za stare slinaste fotre smo jih imele in se norca delale iz njih.

Se pa spomnim enega sodelavca, ki je imel 50 let, grd kot lopov, in si je našel eno 25 let staro. Joj, kakšno precenjeno mnenje je potem on dobil o sebi, ker je dobil toliko mlajšo, ampak tega se pa ni zavedal, da je bila ta njegova mladenka podpovprečna in sovrstnika niti ni mogla dobit. Ampak, ej, dobil je pa pol mlajšo! In potem se je še hvalil, kako mu drugi to zavidajo. Mhm, saj bi še verjela, če ne bi oba poznala. Resnica je bila pa taka, da smo se mu samo namuznjeno nasmihali, za hrbtom pa krohotali.

Zgodba je vedno ista.  Le kaj neki si domišlja vrstnik, da bi raje hčero kot mamo.

Pustimo to, če lahko dobi ali ne, kje je razlog, itd.  Fosilke se niti s tem ne zmorete sprijazniti, da moške, ne glede na leta, enostavno bolj privlačijo mlade.  Zaradi zavedanja, da velika večina pri precej mlajših nima šans, pa potem pumpajo ego vrstnic.

Sicer pa je bilo že vsepovedano na temi o 50+ letnikih in 20 let mlajših.

Aja, pa še to. Mogoče moški nam, ki imamo 35+ ne verjamete, ker nas imate za robo s pretečenim rokom, ampak  vse smo bile enkrat 20 let stare in skoraj vsaka izmed nas ima izkušnje z osvajanjem 15 let in več starejših od nas, zato lahko iz prve roke povemo, kaj si mislimo o tem. Ne misliti, da so se časi glede tega kaj spremenili. Niso se. Te mlade punce po katerih se vi slinite imajo še vedno takšno mnenje, kot smo ga imele me takrat. Gnusili ste se nam in norca smo se delale iz vas, se je pa seveda vmes našla kakšna, ki je stvar izkoristila za kakšno ugodnost. To je bilo že včasih in še vedno je. Pa pustimo zdaj ob strani to, da smo tiste punce, ki so se pustile prodati, nekako izločile, ker smo se tudi iz njih delale norca. No, verjetno mi ni potrebno poudarjati tega, da so tiste ta prodane punce nekako zavozile svoje življenje, enako bo pa s temi, ki se sedaj prodajajo. Moški, ne imejte tako visoko mnenje o sebi, ker se vi ravno tako starate kot me, ženske.

Anonimno 1434, 17.11.2024 ob 18:20

Zgodba je vedno ista.  Le kaj neki si domišlja vrstnik, da bi raje hčero kot mamo.

Pustimo to, če lahko dobi ali ne, kje je razlog, itd.  Fosilke se niti s tem ne zmorete sprijazniti, da moške, ne glede na leta, enostavno bolj privlačijo mlade.  Zaradi zavedanja, da velika večina pri precej mlajših nima šans, pa potem pumpajo ego vrstnic.

Sicer pa je bilo že vsepovedano na temi o 50+ letnikih in 20 let mlajših.

Hej, ne zastopiš me. Meni je povsem jasno, da vas bolj privlačijo mlajše punce kot pa sovrstnice. In, ja, vedno bo 20 letnica izgledala bistveno bolje od 40 letnice, ker mladost je le mladost. Jaz vse to sprejmem. Vi moški nočete sprejeti dejstva, da tudi vi pri 40+ niste več mladi in v očeh 20 letnice že smrdite po zemlji in cipresah. Pravzaprav se moški starate slabše kot ženske.

Anonimno000, 17.11.2024 ob 18:48

Hej, ne zastopiš me. Meni je povsem jasno, da vas bolj privlačijo mlajše punce kot pa sovrstnice. In, ja, vedno bo 20 letnica izgledala bistveno bolje od 40 letnice, ker mladost je le mladost. Jaz vse to sprejmem. Vi moški nočete sprejeti dejstva, da tudi vi pri 40+ niste več mladi in v očeh 20 letnice že smrdite po zemlji in cipresah. Pravzaprav se moški starate slabše kot ženske.

Logično, da gre povprečni 20 letnici v nos, ko vidi vrstnico, ki s starejšim tipom živi več ali manj odraslo življenje.  Za razliko od njenih vrstnikov, ki logično, da kampirajo v svoji otroški sobici, tip živi sam, ima svojo prevozno sredstvo, gre lahko kamor hoče, kadar hoče, brez žicanja staršev za denar, dovoljenje, itd.  Nič posebnega ne rabi biti.  Dovolj je, da živi svoji starosti primerno življenje.  Okay izgled.  In, da enostavno zna s punco, da ob njem uživa.  Za razliko od vrstnic, ki prisegajo na malinovce, se bo taka punca v kratkem času neprimerno več naučila, doživela in spoznala.

Logično gledano ni ene same prednosti v tem, da ima malinovka malinovca.  Zato so se od pamtiveka ženske parčkale z nekoliko starejšim.  Seveda pa, če punce celo življenje poslušajo kako grozno je to, če je tip starejši, da bodo imele zadržke že zato, ker ni lahko scati proti vetru.

Anonimno000, 17.11.2024 ob 18:34

Aja, pa še to. Mogoče moški nam, ki imamo 35+ ne verjamete, ker nas imate za robo s pretečenim rokom, ampak  vse smo bile enkrat 20 let stare in skoraj vsaka izmed nas ima izkušnje z osvajanjem 15 let in več starejših od nas, zato lahko iz prve roke povemo, kaj si mislimo o tem. Ne misliti, da so se časi glede tega kaj spremenili. Niso se. Te mlade punce po katerih se vi slinite imajo še vedno takšno mnenje, kot smo ga imele me takrat. Gnusili ste se nam in norca smo se delale iz vas, se je pa seveda vmes našla kakšna, ki je stvar izkoristila za kakšno ugodnost. To je bilo že včasih in še vedno je. Pa pustimo zdaj ob strani to, da smo tiste punce, ki so se pustile prodati, nekako izločile, ker smo se tudi iz njih delale norca. No, verjetno mi ni potrebno poudarjati tega, da so tiste ta prodane punce nekako zavozile svoje življenje, enako bo pa s temi, ki se sedaj prodajajo. Moški, ne imejte tako visoko mnenje o sebi, ker se vi ravno tako starate kot me, ženske.

Sem moški in se povsem strinjam z napisanim.

Kaj naj moški z 20 let mlajšo? Kaj naj? V resnici nič kaj pametnega.

New Report

Close