Kakšna naj bi bila 45 + letnica, da je primerna za zvezo?
Anonimno 1434, 17.11.2024 ob 19:16
Anonimno000, 17.11.2024 ob 18:48
Anonimno 1434, 17.11.2024 ob 18:20
Anonimno000, 17.11.2024 ob 17:55
Anonimno 1434, 17.11.2024 ob 17:39
Anonimno000, 17.11.2024 ob 17:29
Anonimno 1434, 17.11.2024 ob 17:15
Bistvo, 17.11.2024 ob 13:46
Pri ženski sta najbolj pomembni Energija in Ženstvenost (Milina), ki ju ženska oddaja.
Kaj boš počel z mlado deklico pri 20 letih, ki je brez prave energije, vzvišena in groba?
Dajte se moški malce bolj ceniti in ne biti površni, ker plačate previsoko ceno za to.
V bistvu je pomanjkanje miline, ženstvenosti, precej bolj pogost pojav pri npr. 45 letni ženski za katero je 20 let delovne dobe in borbe za vse kar si velika večina ljudi želi, skupaj z nizom življenskih brodolomov, ker sicer ji pri teh leti ne bi bilo traba nič iskati. V primerjavi s svojim mladostnim izgledom ima v povprečju precej bolj zgubano kožo, grobe obrazne poteze, menopavzne probleme, suho vagino, itd. Pogosto pa so tu še razne zdravstvene težave. V primerjavi s svojo mlajšo verzijo je seveda neskončno manj prilagodljiva, igriva, a hkrati z višjimi pričakovanji kaj vse bi naj moški bil, imel in nudil.
Zato se ravno takšne ženske še najbolj poslužujejo blatenja vrstnikov, katere mikajo mlajše. Ampak… nič se bat. Povprečen vrstnik nima pri mlajših nobenih možnosti. Kaj bo 25 letnica s 50 letnikom, ki je tako ali drugače na polno zaposlen, skrbi za par otrok, odplačuje kredit, lizing, obveznosti, itd. Tako je že od življenja dodobra zdelan. Živi ukalupljeno življenje. Kako naj sedaj parira življenski energiji toliko mlajše?
Torej? Čim 45 letnica ni preveč zoprna in zahtevna, brez kompliciranja nudi posteljne aktivnosti, če le se ni zapustila, Lojzi prav čakajo na priložnost, da ji zanašajo rit.
Povzetek: 45+ letnice so še kako zanimive in privlačne, dokler trzajo na Lojzete. Seveda se vam tudi cedijo sline po 20+ mlajših, a so zgolj kislo grozdje. Tako to je.
Tako sebe doživlja tipična sodobna prepotentnica, ki se ima še pri 45ih za ne vem kak zadetek na lotu. Potrebuje čas, in dovolj neuspehov, da se spusti na trdna tla in spozna kje res kotira.
Uf, meni še dosti manjka do 45 let. Prepotentni ste pravzaprav moški 50+, ki mislite, da se 20 letnice topijo ob vaši pojavi in vas poželjivo gledajo. No, saj mogoče res, ampak vašo denarnico, ne vas! Se spomnim, ko sem sama imela 20 let in so se 35+ stari moški slinili okrog mene in ni jih bilo malo, da se mi je vse skupaj gnusilo, prav tako mojim prijateljicam. Za stare slinaste fotre smo jih imele in se norca delale iz njih.
Se pa spomnim enega sodelavca, ki je imel 50 let, grd kot lopov, in si je našel eno 25 let staro. Joj, kakšno precenjeno mnenje je potem on dobil o sebi, ker je dobil toliko mlajšo, ampak tega se pa ni zavedal, da je bila ta njegova mladenka podpovprečna in sovrstnika niti ni mogla dobit. Ampak, ej, dobil je pa pol mlajšo! In potem se je še hvalil, kako mu drugi to zavidajo. Mhm, saj bi še verjela, če ne bi oba poznala. Resnica je bila pa taka, da smo se mu samo namuznjeno nasmihali, za hrbtom pa krohotali.
Zgodba je vedno ista. Le kaj neki si domišlja vrstnik, da bi raje hčero kot mamo.
Pustimo to, če lahko dobi ali ne, kje je razlog, itd. Fosilke se niti s tem ne zmorete sprijazniti, da moške, ne glede na leta, enostavno bolj privlačijo mlade. Zaradi zavedanja, da velika večina pri precej mlajših nima šans, pa potem pumpajo ego vrstnic.
Sicer pa je bilo že vsepovedano na temi o 50+ letnikih in 20 let mlajših.
Hej, ne zastopiš me. Meni je povsem jasno, da vas bolj privlačijo mlajše punce kot pa sovrstnice. In, ja, vedno bo 20 letnica izgledala bistveno bolje od 40 letnice, ker mladost je le mladost. Jaz vse to sprejmem. Vi moški nočete sprejeti dejstva, da tudi vi pri 40+ niste več mladi in v očeh 20 letnice že smrdite po zemlji in cipresah. Pravzaprav se moški starate slabše kot ženske.
Logično, da gre povprečni 20 letnici v nos, ko vidi vrstnico, ki s starejšim tipom živi več ali manj odraslo življenje. Za razliko od njenih vrstnikov, ki logično, da kampirajo v svoji otroški sobici, tip živi sam, ima svojo prevozno sredstvo, gre lahko kamor hoče, kadar hoče, brez žicanja staršev za denar, dovoljenje, itd. Nič posebnega ne rabi biti. Dovolj je, da živi svoji starosti primerno življenje. Okay izgled. In, da enostavno zna s punco, da ob njem uživa. Za razliko od vrstnic, ki prisegajo na malinovce, se bo taka punca v kratkem času neprimerno več naučila, doživela in spoznala.
Logično gledano ni ene same prednosti v tem, da ima malinovka malinovca. Zato so se od pamtiveka ženske parčkale z nekoliko starejšim. Seveda pa, če punce celo življenje poslušajo kako grozno je to, če je tip starejši, da bodo imele zadržke že zato, ker ni lahko scati proti vetru.
Uf, zdaj si me spomnil na eno znanko, ki se ji je zgodilo točno to, kar opisuješ.
Ona je bila takrat stara 19 let, ko je spoznala 10 let starejšega tipa. No, ta tip je tudi zgledal res dobro ( vem, ker mi je pokazala njune skupne fotke ) in ji kot zaposlena oseba tudi marsikaj lahko nudil. Pa ne govorim zdaj o nekih bajnih stvareh. Ne, pravzaprav ji ni nudil nič posebnega, saj niti plače ni imel bog ve kaj, ampak še vedno je imel precej več kot so imeli in lahko nudili tipi njenim prijateljicam. Oba sta tudi rada žurala. Zanjo je bilo to povsem razumljivo saj je bila v teh letih, ko se to spodobi, on se pa pri skoraj tridesetih tudi še ni zresnil in ji je glede tega z lahkoto pariral.
No, in potem se je zgodil otrok. Od takrat pa so šle stvari drastično navzdol. On se je zanemaril, nič več se mu ne da, dela še vedno za minimalca, sexata pa ne od kar se jima je rodil otrok in to je že več let. Ona pravi, da si je z njim za vedno uničila zivljenje. Zdaj je stara nekaj čez trideset let in tudi z bedno službo, zato še vedno vztraja z njim, ker ji je tako finančno lažje. V bistvu živita kot cimra.
samski cinik, 17.11.2024 ob 11:05
To so čist razumna pisanja. namreč, ko poročene ženske pišejo, da bodo verjetno samske do konca, če se ločijo ali ovdovijo. Manj razumno je ono norenje zgoraj, kako so 45-letnice ne vem kako seksi in tekmovanje z 20-letnicami v razvlečenih puloverjih.
Samski cinik
Jaz sem ovdovela , pa sem čez eno leto spoznala novega moškega , skupni hobiji, najprej sva živela ločeno in se dobivala, sedaj sva skupaj že 10 let. Nikoli ne bi želela biti sama. To ko ljudje pravijo da se jim ne da prilagajati, je cona udobja, vedno se moramo prilagajati, v službi, v politiki, gospodarstvu. Ko ti nekdo premakne srce, pa da čutiš da bi znala peljati zgodbo skupaj, se podzavestno prilagodimo. Ti si ves
Kako pa bi se zgodba nadaljevala, če bi 20 letnica zanosila z vrstnikom?
Ljudje ste tako zelo samozaverovani v neprimernost tega, da ima mlada karkoli s starejšim, da ste se pripravljeni oprijeti vsake slamce. Tudi takih, ki pravzaprav ovržejo to v kar tako zelo verjamete, lol.
Za začetek, obstaja splav. Na dalje, kaj pa lahko otroku nudi 20 letni vrstnik, ki že zaradi mladosti nima nič, bo še 4 leta študiral, da se približa tistemu kar npr. 30 letnik ima še preden je punca zanosila?
Kar se je s tema dvema zgodilo ni problem razlika v letih. Zapusti se lahko kdorkoli. Če kaj, je starejši tip v prednosti, ker lahko za razliko od 20 letnega vrstnika otroku vsaj nekaj nudi.
Anonimno 1434, 17.11.2024 ob 20:04
Kako pa bi se zgodba nadaljevala, če bi 20 letnica zanosila z vrstnikom?
Ljudje ste tako zelo samozaverovani v neprimernost tega, da ima mlada karkoli s starejšim, da ste se pripravljeni oprijeti vsake slamce. Tudi takih, ki pravzaprav ovržejo to v kar tako zelo verjamete, lol.
Za začetek, obstaja splav. Na dalje, kaj pa lahko otroku nudi 20 letni vrstnik, ki že zaradi mladosti nima nič, bo še 4 leta študiral, da se približa tistemu kar npr. 30 letnik ima še preden je punca zanosila?
Kar se je s tema dvema zgodilo ni problem razlika v letih. Zapusti se lahko kdorkoli. Če kaj, je starejši tip v prednosti, ker lahko za razliko od 20 letnega vrstnika otroku vsaj nekaj nudi.
Ne vem, kaj bi se zgodilo, če bi zanosila s sovrstnikom. Mogoče bi splavila, ker bi bila oba še študenta, posledično brez dohodkov in najemniškega stanovanja. Ne vem, samo ugibam, ker to ni moja zgodba.
Mogoče res ni prišlo do tega zaradi razlike v letih in bi se zgodba ravno tako odvila na tak način, ampak tega seveda ne moremo vedeti. Hotela sem samo povedati, da se je tej ženski zgodilo točno to, kar si prej opisoval. Premamilo jo je to, da je imel ponuditi več kot njeni sovrstniki, čeprav sploh nič posebnega. Ona je v tistih letih gledala le na to, kako bo najbolje uživala v svoji mladosti. Imela je tipa, ki je dobro zgledal, skupaj sta žurala, imela najemniško stanovanje, ona je še nekaj delala preko študentskega servisa in za tisti čas njenega življenja je bilo to obdobje njej pisano na kožo. Ampak danes ji je žal, in kot sama pravi, si je z njim uničila življenje. To so njene besede, ne moje! Pa 10 let še ni taka razlika, sploh pri dvajsetih in tridesetih ne.
Pizda, zaj res ne vem, ste babe glupe, al kaj. 20, 40, 60, 80 letnik VSI bodo na cesti pogledali za mlado in seksi in lepo.
za temi vašimi kvazi seksi srednjeletnicami pogleda kak mlad f.ukotožen bebo, ki bi raje vrestnico, pa je ne dobi, ekr so vrstnice prezaposlene s starejšimi fanti, ali pa kakšen trebuhast Lojz, ki se mu tako povprečje pač še vedno f.uka.
Lahko to razumete, al ne? če ne, se meni res ne da več.
Še enkrat za počasne. Meni tudi večina 35-letnic ni več seksi. Tudi debelorite 25-letnice niso seksi. pa ne zato, ker bi jaz bil ne vem kak komad od tipa. Ampak ke rmi pač niso. In ne bom pisal laži, samo da bo feminizem zadovoljen.
Star dec (50) in mlada pupa (25) – zveza nekako laufa tja do max 10 let. Da ga ona ornk finančno scuza in si zagotovi varnost/samostojnost (on ji kupi stanovanje, zrihta job), potem ona dedija zapusti, ker s starcem, ki ni nič več od njega in ima že vonj po cipresah nimaš kaj več početi, se ti že ornk gabi.
Mi je na misel prišel Rajko in njegova 30 let mlajša Maja.
Kako je z njima?
samski cinik, 17.11.2024 ob 20:29
Pizda, zaj res ne vem, ste babe glupe, al kaj. 20, 40, 60, 80 letnik VSI bodo na cesti pogledali za mlado in seksi in lepo.
za temi vašimi kvazi seksi srednjeletnicami pogleda kak mlad f.ukotožen bebo, ki bi raje vrestnico, pa je ne dobi, ekr so vrstnice prezaposlene s starejšimi fanti, ali pa kakšen trebuhast Lojz, ki se mu tako povprečje pač še vedno f.uka.
Lahko to razumete, al ne? če ne, se meni res ne da več.
Še enkrat za počasne. Meni tudi večina 35-letnic ni več seksi. Tudi debelorite 25-letnice niso seksi. pa ne zato, ker bi jaz bil ne vem kak komad od tipa. Ampak ke rmi pač niso. In ne bom pisal laži, samo da bo feminizem zadovoljen.
- Jaz povsem razumem, da je 20 letnica bolj privlačna od 30+ letnice in nimam problemov s tem. Tudi mi je jasno, da se boste prej obrnili za njo kot za starejšo. Ni problema. Moški ne zastopite, da se večini teh 20 letnic ne zdite privlačni in jih ne zanimate v seksualnem pomenu, torej ravno kontra od vas. Vas one rajcajo, vi njih ne, če že, potem jih rajcajo vaše ugodnosti. Tako to je. Drži, da moški gledate s svojimi očmi, ženske pa svojimi in vsak vidi stvari drugače. Jaz se ne slepim, da zgledam bolje od 20 letnice, vi se pa nehajte slepiti, da ste jim vi privlačni, ker jim niste. Vem, sem bila tudi sama enkrat 20 stara.
🌞, 16.11.2024 ob 09:14
Berem, da so 50 letnice za odpis, ker so prestare in prezahtevne.
Moški si želijo mlajših, mogoče celo malce naivnih žensk.
Vprašanje za moške:
Kaj mora 45 + letnica imeti oz. ponuditi moškemu, da se KVALITETEN odloči za zvezo z njo?
Kakšna mora biti na začetku, skozi spoznavanja, da moškega ‘prepriča’ da je vredna zveze?
Ali je z moškega vidika, res vse v mladosti in lepoti, ki jo poseduje ženska?
Kaj vam pri starejših ženskah na prvi pogled najprej pade v oko?
Lep vikend dragi moji in lepo se imejte.
😚
Normalna, samospoštljiva, empatična, odkrita, radovedna..
Pa preteklost da pusti, kjer spada, v preteklosti.
Manj šminke, več krila.. njami 😉
Pa naravna.. silikoni in botox niso v modi. 😉
Anonimno000, 17.11.2024 ob 20:27
Ne vem, kaj bi se zgodilo, če bi zanosila s sovrstnikom. Mogoče bi splavila, ker bi bila oba še študenta, posledično brez dohodkov in najemniškega stanovanja. Ne vem, samo ugibam, ker to ni moja zgodba.
Mogoče res ni prišlo do tega zaradi razlike v letih in bi se zgodba ravno tako odvila na tak način, ampak tega seveda ne moremo vedeti. Hotela sem samo povedati, da se je tej ženski zgodilo točno to, kar si prej opisoval. Premamilo jo je to, da je imel ponuditi več kot njeni sovrstniki, čeprav sploh nič posebnega. Ona je v tistih letih gledala le na to, kako bo najbolje uživala v svoji mladosti. Imela je tipa, ki je dobro zgledal, skupaj sta žurala, imela najemniško stanovanje, ona je še nekaj delala preko študentskega servisa in za tisti čas njenega življenja je bilo to obdobje njej pisano na kožo. Ampak danes ji je žal, in kot sama pravi, si je z njim uničila življenje. To so njene besede, ne moje! Pa 10 let še ni taka razlika, sploh pri dvajsetih in tridesetih ne.
Skrajni domet ženske pripravljenosti sprejeti kakršnokoli odgovornost za de-facto propadlo zveze je trditev, da je napačno izbrala. Ker jasno, da je tip kriv za vse.
Ta se je menda zapustil. Koliko tipov poznate, ki so se po tem, ko so dobili otroka, brez zunanjega razloga kar zapustili? Sila nenavadno. V bistvu je neskončno bolj pogost scenarij, da se ženska po porodu zelo spremeni. Včasih zaradi podivjanih hormonov pade v depresijo, konec s seksom, itd. Drugič zato, ker ji materinstvo postane ves fokus, vse pričakuje, brez da bi mu karkoli dala. S tem, da si danes tako vsaka mama domišlja, da mora biti vse po njeno. To so vse dobri razlogi, da se tip nekako umakne.
Jasno pa, da le jaz tako razmišljam. Velika večina pa vzame ženske besede za gospel. 20 letnica nič kriva, idealna, starejši partner pa vse najslabše. Menda je tako grozen, da še deset let kasneje z njim vztraja. Ona pa tako fenomenalna, da si drugega brez njena ne upa niti privoščiti.
A sem res edini, ki iz avijona vidi, da marsikaj v tej zgodbi ne pije vode?
Kakorkoli že, starejši tip mora biti toliko razumen, da se s “partnerko” NE spušča v takšne projekte. Jaz sem imel še pa še podobnih priložnosti s precej mlajšimi, pa mi ni na kraj pameti padlo, da bi zadeva trajala več kot leto, dve. Pa še v tem primeru nisem nikoli na glavo obrnil svojega življenja. Niti se trudil z ne vem kakšnim razdajanjem in podobno. Z vsemi sem imel relativno uravnoteženo razmerje v katerem so punce ne glede na svojo starost prispevale svoj del. Koliko in kako pa je bilo odvisno od situacije, načina življenja, itd. Pri čemer sem samostojno kril le tisto kar bi tudi sicer, če ne bi bil v zvezi. Na primer, punce so si kar lepo same kupile letalsko vozovnico, če se je kam šlo. Niso pa morale skrbeti za hotele, lokalne prevoze, ipd. In tudi v vsakdanjem življenju nisem bil dežurna denarnica. Tako je bilo ne glede na to kje po svetu sem živel. Ker jaz se pač ne pečam z ženskami, ki za preživetje potrebujejo skrbnika.
Tistim, ki izpostavljajo, da takšne zveze lahko trajajo le do 10 let, ko se ženska na tvoj račun dovolj okoristi, pa povem, da je to splošen modus operandi žensk. Poglejte si samo dolgi niz ločitev od najbolj uspešnih moških na kateremkoli področji, od industrije do športa, Hollywooda, itd. Se pravi, da se moški, ki ima nekaj v glavi teh štosev več enostavno ne gre. Ne z vrstnico. Ne z ne vem koliko mlajši. Furaš, da poližeš med in novim zmagam naproti. Nisem jaz socilajalna ustanova, da se preko moje grbe frače osamosvajajo.
Popolnoma normalno je, da če ste moški, ki je star 40 in več let in je delal na sebi, uspešen, samozavesten in izpolnjen v življenju, imate možnosti. In če se zgodi, da si v razmerju z žensko, ki je prav tako stara 40 in si zanimiv kot oseba in lahko sprožiš ženska čustva, ne da bi se sploh potrudil, ker imaš zanimiv življenjski slog in nisi dolgočasen. Mnogim ženskam se boš zdel zanimiv in privlačen. Jaz sem eden izmed mislih iz te skupine. In poznam mnoge druge. In ko klikneš z nekom, se lahko zgodi vse in nikoli ne veš, kako se bo končalo. ampak vsi moški iz te skupine imamo nekaj skupnega. Vedno najdemo najbolj vroče ženske, ki so mlajše od nas. to ne pomeni tega, da tudi 40-letna ženska ne more biti vroča in z neverjetno mehkim ženskim značajem. Ampak prej kot slej se bo zgodilo. In končali boste v nori romantiki in strastnem seksu z 10 let mlajšo žensko. Pac ne moreš se boriti proti tej stvari. Zgodilo se bo, če hočeš ali ne. Nemogoče je preprečiti. In to zato, ker so vsem dekletom najbolj privlačni 40-letni moški. 28-letni ženski si všeč, 60-letni ženski pa tudi. Ampak mi kot moški imamo vedno radi mlade ženske. to ne pomeni, da nam ni všeč tudi kaksna starejsa. Moški morajo biti osebe, ki se lahko ujamejo z različnimi ženskami. toda narava hoče, da razširimo in osemenimo zenske. . In zato se nam zdijo najbolj privlačne mlade ženske, ker so najbolj plodne. Všeč so jim najbolj privlačni moški iz skupin med 35 in 50 let. ker smo še vedno plodni, vendar smo najmočnejši in najboljši oskrbovalci in zaščitniki. Tudi zato, ker pridobimo že veliko izkušenj in povezav. Ne pozabite pa na pravilo številka ena, da je moški za ženske predmet uspeha, ženske pa za moškega predmet lepote in rudi objekt za razplod. Temu primerno deluje privlacnost in s tem custva. Vse drugo so racionalni razlogi, ki jih iscete, da ste z nekom. Ko so razlogi custva, se to kar zgodi. Večja kot so custva, bolj gladko in brez truda poteka proces. . Delovanje privlačnosti tudi upošteva omenjena pravila.
No, jaz opažam,. da se večina vezanih žensk vizualno kmalu po prvem porodu spremeni – na slabše. ene še prej. Ene že ko gredo v prvo resno službo. Kaj je temu tako, ne vi vedel, mogoče hrana, hormoni, kontracepcija, ščitnica. Mogoče kombiancija vsega. Njihovi moški so ponavadi zarad tega kr poklapani, sploh če gre za kake športne tipe, takih pa je večina ljudi s katerimi se družim. Ene celo uspejo vzdrževati dobro postavo, ampak morajo za to ful delat. ene imajo top postavo še pri 45. Izložbeni primerki.
Je pa tako, da 90% žensk začne že pri 30-ih izgubljat one fizične karakteristike, zaradi katerih so bili v mladosti moški nori na njih. In pol so celo iskreno presenečene, ker se na njih lepi vedno več napačnih moških, če so še samske. Meni je logično, zakaj je tako. večina žensk celo mladost preživi na osnovi tega, da dobro zgledajo.In ko zgledajo malo manj dobro, se težko sprijaznijo s svojo novo identiteto, še evdno povdarjajo fizične atribute, ki so vedno slabši. Posledično privlačijo vedno slabše moške.
Sicer pa se bodo morda pravila kmalu spremenila. Kolikor jaz opazujem situaicjo, je že dost punc v top letih debelih. One so seksi mogoče edino na instagramu.
Dodal bi še to, da se mora vsak moški, ki ima kaj pameti v glavi zavedati, da mentaliteta sodobne ženske NI veza za nedoločen čas. To so ponavadi pogodbe za določen čas. Pa naj bo vrstnica ali 20 let mlajša. Vse je to bolj ali manj začasno, sploh odkar so v zadnjih 20 letih ločitve v porastu.
Tako da, neke razlike tu ni, ženske naravno gravitirajo k temu, da moškega menjajo. zato je po moje edino logično, da sodobni moški poenoti isti princip. Če hoče sebi dobro. Ali pa se od žensk popolnoma umakne. Ko nima več energije.
Dobro, no. Izdatno si pojasnil, da si nimaš kaj začet z ženskami nad 30, z mlajšimi se ti tudi ne ljubi več… skratka, ne zanimajo te sploh. Vredu. Smo dojeli.
Čemu je pravzaprav namenjeno tvoje pisanje?
Osebni izpovedi?
Opominu moškim, naj bodo kritični?
Ženskam, naj se umirijo, se skrijejo?
Ali pa te tvoje stališče pravzaprav bega in bi rad prepričljive protiargumente, da menjaš ploščo?
Kaj bi pravzaprav rad?
Se recimo strinjam. To je edino pomembno za vas normalne, večino. Plus fuzbal in pir s kolegi.
Samo da je “normalna”, pa da DA.
Vidiš, jaz nisem normalen. Z veseljem nisem normalen. Tiste tečnobe kr sami porivajte. Seks mi je bil precej zanimiv, dokler sem bil mlad ali zmerno mlad in večina mojih vrstnic lepih in nekompliciranih, preprostih.
Zato mi sploh ni jasno, zakaj babe tak pi.zdijo na moje zapise, itak sem v manjšini. tega se dobro zavedam. Pa to ni tako samo pri stališču do žensk. nasplošno sem tak in to mi ustreza.
samski cinik, 18.11.2024 ob 08:10
Se recimo strinjam. To je edino pomembno za vas normalne, večino. Plus fuzbal in pir s kolegi.
Samo da je “normalna”, pa da DA.
Vidiš, jaz nisem normalen. Z veseljem nisem normalen. Tiste tečnobe kr sami porivajte. Seks mi je bil precej zanimiv, dokler sem bil mlad ali zmerno mlad in večina mojih vrstnic lepih in nekompliciranih, preprostih.
Zato mi sploh ni jasno, zakaj babe tak pi.zdijo na moje zapise, itak sem v manjšini. tega se dobro zavedam. Pa to ni tako samo pri stališču do žensk. nasplošno sem tak in to mi ustreza.
Ponavljam: kaj bi pravzaprav rad?
Se pohvalil, da si sam sebi ok? Ja pa super! Res!
Čemu potem vse to nakladanje? Napiši, da si srečen pa zdravo.
samski cinik, 16.11.2024 ob 10:24
Ne bi vas rad strašil. Ampak vsi moški ki nih poznam in gredo v vezo v zrelih letih, gredo z dost mlajšimi. Razlika gre tud do 20 let. Moj sosed je čez 60, njegova žena 45..pa ni osamljen primer. Skup sta 10 let.
Z vrstnicami so tisti..ki jih imajo že od mladosti.
ja in? ..isto ženske, večina, ki jaz poznam in pri takih letih iščejo resnega ali neresnega partnerja, imajo mlajše moške..ca. 10 let.
ok, 45 letnice so za v smeti očitno..Kaj pa vse te slavne igralke, pevke itd..večina teh top, ali ki so svaj bile top, je 50 plus..Jenifer Aniston, Jenifer Lopez, Sandra Bullock, Nicole Kidman, kate Hudson, Eva Longoria, Heidi Klum, Sofia Vergara, Nicole Scherzinger ..
Bi jih imeli, ali pač ne, ker so ca. 50 ali več..? Pa nima veze, da imajo denar in skrbijo za lepoto..leta so leta..Ali vam deluje Jenifer LOpez, kot da je že z eno nogo v grobu?? Pa nekatere niti niso naravno lepe..Kaj šele tiste običajne ženske, ki so po naravi lepotice..
Anonimno 1434, 17.11.2024 ob 22:03
Skrajni domet ženske pripravljenosti sprejeti kakršnokoli odgovornost za de-facto propadlo zveze je trditev, da je napačno izbrala. Ker jasno, da je tip kriv za vse.
Ta se je menda zapustil. Koliko tipov poznate, ki so se po tem, ko so dobili otroka, brez zunanjega razloga kar zapustili? Sila nenavadno. V bistvu je neskončno bolj pogost scenarij, da se ženska po porodu zelo spremeni. Včasih zaradi podivjanih hormonov pade v depresijo, konec s seksom, itd. Drugič zato, ker ji materinstvo postane ves fokus, vse pričakuje, brez da bi mu karkoli dala. S tem, da si danes tako vsaka mama domišlja, da mora biti vse po njeno. To so vse dobri razlogi, da se tip nekako umakne.
Jasno pa, da le jaz tako razmišljam. Velika večina pa vzame ženske besede za gospel. 20 letnica nič kriva, idealna, starejši partner pa vse najslabše. Menda je tako grozen, da še deset let kasneje z njim vztraja. Ona pa tako fenomenalna, da si drugega brez njena ne upa niti privoščiti.
A sem res edini, ki iz avijona vidi, da marsikaj v tej zgodbi ne pije vode?
Kakorkoli že, starejši tip mora biti toliko razumen, da se s “partnerko” NE spušča v takšne projekte. Jaz sem imel še pa še podobnih priložnosti s precej mlajšimi, pa mi ni na kraj pameti padlo, da bi zadeva trajala več kot leto, dve. Pa še v tem primeru nisem nikoli na glavo obrnil svojega življenja. Niti se trudil z ne vem kakšnim razdajanjem in podobno. Z vsemi sem imel relativno uravnoteženo razmerje v katerem so punce ne glede na svojo starost prispevale svoj del. Koliko in kako pa je bilo odvisno od situacije, načina življenja, itd. Pri čemer sem samostojno kril le tisto kar bi tudi sicer, če ne bi bil v zvezi. Na primer, punce so si kar lepo same kupile letalsko vozovnico, če se je kam šlo. Niso pa morale skrbeti za hotele, lokalne prevoze, ipd. In tudi v vsakdanjem življenju nisem bil dežurna denarnica. Tako je bilo ne glede na to kje po svetu sem živel. Ker jaz se pač ne pečam z ženskami, ki za preživetje potrebujejo skrbnika.
Tistim, ki izpostavljajo, da takšne zveze lahko trajajo le do 10 let, ko se ženska na tvoj račun dovolj okoristi, pa povem, da je to splošen modus operandi žensk. Poglejte si samo dolgi niz ločitev od najbolj uspešnih moških na kateremkoli področji, od industrije do športa, Hollywooda, itd. Se pravi, da se moški, ki ima nekaj v glavi teh štosev več enostavno ne gre. Ne z vrstnico. Ne z ne vem koliko mlajši. Furaš, da poližeš med in novim zmagam naproti. Nisem jaz socilajalna ustanova, da se preko moje grbe frače osamosvajajo.
Nisem nikjer napisala, da je bil tip kriv za propadlo zvezo, sem samo opisala zgodbo neke ženske, ki jo poznam. Sicer ja ta zgodba še dosti bolj žalostna, samo ne bom šla v podrobnosti, ker ne želim, da ju kdorkoli prepozna. Jo pa razumem, zakaj še vedno vztraja z njim in tudi ti bi, če bi ti povedala celotno zgodbo. Skratka, ženska je dobesedno obtičala v tem odnosu, ampak to ni bistvo tega, kar sem hotela povedati.
Bistvo te zgodbe je, da se ji je zgodilo točno to, kar si sam prej opisoval. Padla je na tiste stvari, ki jih ji je on lahko nudil, kar ji njeni sovrstniki tisti moment niso mogli. Mogoče je ene 5 let uživala življenje, ki ga je hotela. Se pravi imela je tipa z rednim dohodkom, ki sicer ni bil bajen, ampak je bil, zato sta si lahko privoščila eno skromno garsonjero. Kaj češ boljšega pri 20ih letih kot to, da živiš na svojem, brez teženja staršev, kdaj prideš domov, kdaj in kaj boš jedel itd. Ona dva sta vsak vikend žurala, hodila domov kadar se jima je zljubilo, spala cel dan, če sta hotela in jedla kar sta hotla, če sploh sta hotla. Med tednom sta sicer hodila delat, ampak spet sta imela cele popoldneve zase, zvečer pa spet malo ven na pijačo s prijatelji. Kdo od vrstnikov bi ji pri 20ih to lahko nudil? Noben! No in potem se je zgodil otrok, ki je stvari drastično spremenil. Kaj je zdaj tistih 5 let brezkrbnega življenja v primerjavi z vsemi temi leti, ki jih živi sedaj. Nič!
Vse te mlade punce, ki se spečajo s starejšimi moškimi delajo to iz neke koristi, ne zaradi tega, ker ste jim vi kot starejši moški tako privlačni. Pri 20ih bo punca zadovoljna s takimi malenkostmi kot sem jih opisala zgoraj, pri 30ih jo te stvari ne zanimajo več, ampak bo zahtevala več, npr. vsaj boljši položaj v službi. Ampak nobena od teh žensk pa ni normalna, ker normalnih s pošlihtanim podstrešjem 20+ starejši moški ne zanimajo, njih zanimajo sovrstniki. Prav tako moski, ki iščete 20 let mlajše ženske niste normalni. Razumem, da se obrnete in pogledate 20 let mlajšo žensko in, da so vam te zenske bolj privlačne od 40 letnic. Normalno, mlajše vedno bolje zgledajo. Ampak, da se pa spečate s toliko mlajšo pa o vas pove samo to, da je z vami nekaj narobe.
Ti ki sprašuješ kaj se zgodi, če npr. 20 letnica zanosi s svojim vrstnikom. Ti jaz povem kaj se zgodi… (sta sicer malo več kot 20 let stara), oba z diplomo v žepu. Zgodi se pa sledeče, vesela sem novega družinskega člana. To se zgodi. Prav nič ji ne manjka naši snahi seveda, ima vse, najprej lepega in mladega moža, lepo veliko stanovanje, zagotovljeno službo, če bo želela delat, nov avto, plačane račune pa se kaj…in jaz tašča jo obožujem (to je zelo pomembno) . Imam tudi hcer, v primeru, da bi mi hči pripeljala enega starca verjemi, da ga niti slučajno ne bi oboževala in potem bi bili družinski odnosi skrhani.
Ti svoji hčeri ali sinu izberi starca ali starko za ženo, tuje otroke pa lepo pri miru pusti.