Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna naj bi bila 45 + letnica, da je primerna za zvezo?

Kakšna naj bi bila 45 + letnica, da je primerna za zvezo?

Tudi kar se tiče asimetrije v ekonomski moči je Slovenec oz. zahodnjak vzgojen v en kup feminističnih neumnosti, plus tipične plue pill fantazije.

Zrel moški se mora zavedati, da je zakonska zveza začenši s pravnim vidikom tudi, če že ne slej kot prej predvsem, ekonomska zveza v kateri mora imeti ženska občutak, da je v plusu, da si jo želi.  Medtem, ko moški zaradi zasanjane vere v ljubezenske pravljice o lepi očkah, čustveni podpori in podobnih jajcih, v večini primerov rade volje sebi pljune v skledo.  In, če kaj, je še ponosen na sve kar lahko ženski “nudi”.

Kakorkoli že, ne glede na to kaj si je ženska na začetku o tipu mislila, zakaj ga je izbrala, itd vse to ne le, da se lahko v prihodnosti spremeni, zagotovo se bo spremenilo.  Drugače povedano, razlogi zakaj je ženska s tipom začela, pogosto nimajo veze zakaj v nekem trenutku z njim še vztraja, se do njega obnaša tako ali drugače, itd.

Poleg tega se je na splošno treba zavedati, da se beseda ljubezen v več tujih jezikih prevede v besedo zlato, ki je sinonim za denar.  En tak primer je khmerski, ki se govori v omenjeni Kambodži.  Drugače povedano, celoten koncept ljubezni v katerega je Slovenec indoktriniran in slepo samozaverovan, ponekod precej drugače razumejo.  Pa zato zveze še niso slabše ali manj obstojne.  Prej obratno, ker ne temeljijo na minljivih občutkih, ampak neprimerno bolj trdnih vrednotah.

Jaz že v tvoji repliki prepoznam toliko problematičnih malenkosti, ki v cross-cultural zvezah počasi pripeljejo do velikih konfliktov.  Ne le zaradi tega kar ženska je ali ni.  Ampak zaradi tega, ker je Slovenec oz. zahodnjak na splošno prepričan, da razume svojo partnerko, saj je nenazadnje intelektualno superioren, pa mu njena drugačnost, kako zelo drugače ona na vse gleda, ne bi mogla biti bolj tuja.  Tudi kar se tiče gledanja na morebitno ekonomsko asimetrijo.

Eto, pa sem spet zašel v globoko vodo.  Problem je nekompatibilnost med slovenskim pogledom in le tem marsikatere tujke.  Tako zelo, da si upam trditi, da se veliki večini passport bros niti sanja ne v kaj se spuščajo.

Da bo mera polna, pa vse to dodatno zakomplicira še dejstvo, da v nerazvitem svetu še toliko več ljudi trpi za raznimi nikoli diagnosticiranimi psihičnim problemi.  Vsekakor med relativno revnimi za nasmeškom katerih se neredko skriva še pa še raznih travm.  Ne le, da slednje marsikoga dodatno utrdijo, da je pod “pravimi” pogoji precej bolj pripravljen narediti marsikaj kar bi na zahodu uvrstili pod kriminal.  Tudi načini borbe za lastne interese znajo biti precej drugačni.  Kako naj potem nek Slovenec razlikuje med lokalno kulturo, osebnostjo partnerke, patološkim obnašanjem, itd?

Ko sem začel zadnja leta nekoliko bolj spremljati vse bolj popularne Facebook skupine, ki se ukvarjajo s problematiko raznih vidikov, ki se tičejo tudi passport bros v raznih tujih okoljih, sprva seveda v okolje, kjer še nisem bil domač, sem kaj hitro spoznal, da velika večina ljudi, magari če v tujem okolju živijo leta in leta, nima blage veze o čemu govori in pišejo skoraj same neumnosti, ki z realnostjo nimajo veze, ker na vse skupaj gledajo skozi prizmo ideološke indoktrinacije.

V neki točki me je prijelo, da bi za hobi začel s svojim kanalom.  Pa sem skozi poskuse raznih precej bolj realnih posomeznikov, ki so to že poskusili, hitro ugotovil, da velike večine ljudi realnost ne le, da ne zanima, še prenesejo ne.  Tudi kadar gre za golo matematiko.  Tako kot na monu, gre veliki večini ljudi zgolj za potrditev tega v kar že verjamejo.  Celo kadar postavljajo vprašanja v večini že v naprej vedo kaj želijo slišati.  In tisto, kar jim ne paše pač ignorirajo, napadajo, itd.  To pa ni recept za gledanost.  Najbolj gledani kanali na to tematiko je relativno površinska bolj kot ne propaganda, kako oh in sploh je vse.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1434, 21.11.2024 ob 00:14

Ko sem začel zadnja leta nekoliko bolj spremljati vse bolj popularne Facebook skupine, ki se ukvarjajo s problematiko raznih vidikov, ki se tičejo tudi passport bros v raznih tujih okoljih, sprva seveda v okolje, kjer še nisem bil domač, sem kaj hitro spoznal, da velika večina ljudi, magari če v tujem okolju živijo leta in leta, nima blage veze o čemu govori in pišejo skoraj same neumnosti, ki z realnostjo nimajo veze, ker na vse skupaj gledajo skozi prizmo ideološke indoktrinacije.

V neki točki me je prijelo, da bi za hobi začel s svojim kanalom.  Pa sem skozi poskuse raznih precej bolj realnih posomeznikov, ki so to že poskusili, hitro ugotovil, da velike večine ljudi realnost ne le, da ne zanima, še prenesejo ne.  Tudi kadar gre za golo matematiko.  Tako kot na monu, gre veliki večini ljudi zgolj za potrditev tega v kar že verjamejo.  Celo kadar postavljajo vprašanja v večini že v naprej vedo kaj želijo slišati.  In tisto, kar jim ne paše pač ignorirajo, napadajo, itd.  To pa ni recept za gledanost.  Najbolj gledani kanali na to tematiko je relativno površinska bolj kot ne propaganda, kako oh in sploh je vse.

V bistvu si ti tisti, ki noče sprejet realnosti! Nikakor nočeš dojet, da so tudi ljudje, ki imajo drugačne vrednote, kot jih imaš ti. Po tvojem mnenju, če se kdo ne strinja s teboj je indoktriniran. Človek božji, si se vprašal kdaj, če nisi tudi ti spran v glavo na svoj način? Ti si posiljevalec svojega mnenja in svojega prav! Če nekomu dol visi za tvoj način življenja, še ne pomeni, da je ovca zavedena. Ni vsem ljudem dosežek življenja podret čim več ljudi, se na drug način preseravat. in se obsedeno ukvarjat s sabo ali drugimi. Nehaj si že domišljat, da si razsvetljen in nad vsemi, ker nisi. Domišljaš si, da veš vse, v resnici pa veš tako malo. Ti se stalno vrtiš v krogu, izgubljaš v analizah, statistika in detajlih. Obstajajo ljudje, ki ti bodo dokazali s svojim načinom življenja, nasprotno. Da tvoje teorije in dognanja ne držijo. Ne podcenjuj ljudi.

Tu se bom postavil v bran za Anonimno 1434.

Res je, je jebač Tajk, naklada o svoji superiornosti, on sam je oh in sploh.

Je pa nekaj tudi res. Če iz njegovih zapisov odstraniš 75% balasta, lahko izluščiš nekaj zelo zanimivih resnic. Zakaj bi morali vedno brat ena in ista jajca o enakopravnosti, ljubezni, metuljčkih?

Pač tako misli, da je res, pa naj misli. Se pa v svojih zapisih ne spravlja na žaljenje drugih. Daj ti, Ma si dosadan že, napiši svoje ugotovitve, glede razno raznih zmotnih resnicah. Če bodo zanimive, jih bomo brali.

Je pa tudi dejstvo, da kljub dejstvu, da je jebač Tajk, ima veliko branost, kar se vidi po tem, da ima odprto že 8-mo stran v tej temi.

eden ki ve, 21.11.2024 ob 08:16

Tu se bom postavil v bran za Anonimno 1434.

Res je, je jebač Tajk, naklada o svoji superiornosti, on sam je oh in sploh.

Je pa nekaj tudi res. Če iz njegovih zapisov odstraniš 75% balasta, lahko izluščiš nekaj zelo zanimivih resnic. Zakaj bi morali vedno brat ena in ista jajca o enakopravnosti, ljubezni, metuljčkih?

Pač tako misli, da je res, pa naj misli. Se pa v svojih zapisih ne spravlja na žaljenje drugih. Daj ti, Ma si dosadan že, napiši svoje ugotovitve, glede razno raznih zmotnih resnicah. Če bodo zanimive, jih bomo brali.

Je pa tudi dejstvo, da kljub dejstvu, da je jebač Tajk, ima veliko branost, kar se vidi po tem, da ima odprto že 8-mo stran v tej temi.

Se strinjam s tem povzetkom (@eden ki ve, če ne bo citiralo). Bi pa dodala še nekaj, kot ženska: morda ga en del žensk res obsoja zaradi njegovega življenjskega sloga (osebno mi je vseeno, vsak(a) si izbere takega, kot mu/ji ustreza, četudi 95% časa jamra o tem, kako mu/ji je hudo in kako zanič so (vsi) drugi); večina žensk mu preprosto ne verjame. Če že dopušča, da je to vsaj deloma res, jim pa ni privlačno.

Tu na forumu sem zasledila že par zapisov enih „posebnežev“, ki opisujejo, kako žensko ob srečanju z njimi maltene zadane strela z jasnega in se v trenutku spremenijo v pohotne sex mašine. Fora je v tem, da ženske – na čisto primarnem, fiziološkem nivoju – ne funkcioniramo tako. Da gre ženska čez to, kar ji govori njeno lastno telo, mora biti res zelo zelo obupana (ne potrebna) – namreč, da postavi seks s popolnim neznancem pred samozaščitni nagon. (Zgoraj, recimo, piše: Le uro po srečanju sva že seksala.) Ker to ni normalen telesni, fiziološki odziv. In fiziologija pač ni stvar mnenj, prepričanj, preferenc… Samo res zelo obupane ženske, zelo revne ženske, odvisnice, prostitutke, tako ali drugače poškodovane… bodo zavestno, namerno ogrožale svoje življenje. Ostale bosta kortizol in adrenalin zavirala, zahtevala drugačen fokus (risk assessment).* Ženska, katere telo je v veliki meri preplavljeno s tema hormonoma, in ob popolnem neznancu je to nujno tako, tudi VE, da od seksa s takim človekom ne bo imela nič (prijetnega) – ni prostora za feel good hormone, ker je kapaciteta že zasedena z drugimi. Če ženska sicer dobro pozna svoje telo, jo lahko en tak orgazem na silo razbremeni napetosti, ne prinaša pa resničnega zadovoljstva. (Čeprav se lahko zgodi tudi nasprotno – da do orgazma pride natanko zato, ker ženska ne pozna svojega telesa (ne zna obvladovati lastnega orgazma), se pa znajde v neki zelo stresni situaciji in rabi olajšanje. Eni potem ob tem hranijo svoje fantazije o tem, kako ženske rajca posilstvo itd.) On pa bi rad tu ljudi prepričeval, da se tako obnašajo tudi uspešne ženske, lepotice ipd. in vse večkratno iz čistega navdušenja orgazmirajo z njim… Ti tipi pač kažejo samo to, da o ženskah ne vedo nič, imeli so jih pa kao na stotine… To, da jih sploh ne vidijo, razen kot lastni odsev, je pa že druga tema.

Biti obupanka in lepotica se sicer ne izključuje, tudi uspešna ženska lahko s kariero nadkompenzira nek manko, tako da jih zagotovo nekaj pade tudi pod vpliv tistega „lepa dekleta ljubijo barabe“, a to se praviloma zanje slabo konča. Za (mentalno zdravo) žensko, ki hoče zase neko konstruktivno življenje, sama ali v dvoje, ni v tem nič privlačnega. To, da ti nekaj ni privlačno, pa še ne pomeni, da to obsojaš. On pa ravno vseskozi – čeprav ga kao boli ga k. za druge in njihovo mnenje – išče, paradoksalno, ravno to: pripoznanje, občudovanje od vseh, da je tak življenjski slog privlačen, tihi ideal tudi za druge (moške), sicer ne bi toliko pisal o tem – sploh, ker povprečni retardi že po definiciji tega ne morejo razumeti in bi bilo tako početje nesmiselno. Morda mu en del moških (vsaj malo) zavida, zlasti če se sami zelo trudijo kakšno spoznati, ker njemu pa ženske kar same uletavajo, privlači jih kot magnet. Bolj uspešni bodo, če bodo upoštevali, da ženske fiziološko drugačno delujejo, namesto da že na prvem zmenku razmišljajo o naslednjem (z drugo), ker jih imajo en kup na lagerju na Tinderju ali kje drugje. Potem se pa vrtijo v začaranem krogu. Skupno z avtorjem 1434 jim je to, da se (vede ali nevede) prav trudijo, da ženske ne bi zares spoznali (sicer bi svojo strategijo povsem drugače zastavili). Razlikujejo pa po tem, da 1434 niti noče ženske v svojem življenju, velik del samskih moških pa. 

*Zato so tudi nenehne blodnje o tem, kakšne drolje so ženske, bolj kot ne paranoja – blažje: projekcija lastnih frustracij – seksualno sestradanih moških. In enega dela žensk – tistih, ki niso uglašene s svojim telesom.

V bistvu so te njegove resnice odkrivanje tople vode. In čemur on daje fokus je to kar naenkrat pravilo?  Kar on navaja, mi to, ki smo v srednjih letih, že vse vemo, ok? Ampak pri njegovih letih bi človek pričakoval še kaj drugega. Recimo modrost. Kar je nima kot vse ostale indokrinirane ovce. Je kar lepo skupaj z njimi na istem nivoju. Ljudje, ki se nimajo pod kontrolo, se nažirajo po 10 tort naenkrat, drkajo kurac 24 ur/dan, menjajo ljudi po tekočem traku, fuka mladoletnice na Tajskem, ne najdejo smisla v življenju, ja sorry, sosedov kmet, ki okopava njivo ima več zdrave kmečke pameti. Temu pa se že fuzla, ker nima komu več razlagat zgodbc, ker ga ima vsak hitro poln k. Polaga račune, za kar ga ni noben prosil.

Ampak, priznajte, dobr pise.
Tak, zanimivo, napeto, fantazija mu dela 100 na uro.
1434 daj se kaj napisi.

Imam vedno usta do uses raztegnjene, ko te berem.

Evo, če še kdo rabi dokaz za trditev kako zblojeni ste ljudje:

Prepričanje povprečnega retarda je, da so Tajke obupane poceni low-life kurbetine, Tajska pa država kamor se hodi “praznit” dno dna Slovencev.  Zato, če med vsem drugim povem tudi zgodbo s Tajske, si povprečni retardi že domišlja, da sem to kar v vaši retardirani betici želite verjeti, jebač Tajk iz vaše domišljije, vse ostalo pa je za vas megla.

Kot rečeno, povprečnega retarda resnica ne le, da ne zanima, še prenese je ne.  Vse kar želi je potrditev svojih retardiranih prepričanj.  Komu mar, da že 7 let nisem bil niti blizu Tajske ali Tajk.  Retardi tako źe vse veste, lol.

kenguru, 21.11.2024 ob 10:35

Se strinjam s tem povzetkom (@eden ki ve, če ne bo citiralo). Bi pa dodala še nekaj, kot ženska: morda ga en del žensk res obsoja zaradi njegovega življenjskega sloga (osebno mi je vseeno, vsak(a) si izbere takega, kot mu/ji ustreza, četudi 95% časa jamra o tem, kako mu/ji je hudo in kako zanič so (vsi) drugi); večina žensk mu preprosto ne verjame. Če že dopušča, da je to vsaj deloma res, jim pa ni privlačno.

Tu na forumu sem zasledila že par zapisov enih „posebnežev“, ki opisujejo, kako žensko ob srečanju z njimi maltene zadane strela z jasnega in se v trenutku spremenijo v pohotne sex mašine. Fora je v tem, da ženske – na čisto primarnem, fiziološkem nivoju – ne funkcioniramo tako. Da gre ženska čez to, kar ji govori njeno lastno telo, mora biti res zelo zelo obupana (ne potrebna) – namreč, da postavi seks s popolnim neznancem pred samozaščitni nagon. (Zgoraj, recimo, piše: Le uro po srečanju sva že seksala.) Ker to ni normalen telesni, fiziološki odziv. In fiziologija pač ni stvar mnenj, prepričanj, preferenc… Samo res zelo obupane ženske, zelo revne ženske, odvisnice, prostitutke, tako ali drugače poškodovane… bodo zavestno, namerno ogrožale svoje življenje. Ostale bosta kortizol in adrenalin zavirala, zahtevala drugačen fokus (risk assessment).* Ženska, katere telo je v veliki meri preplavljeno s tema hormonoma, in ob popolnem neznancu je to nujno tako, tudi VE, da od seksa s takim človekom ne bo imela nič (prijetnega) – ni prostora za feel good hormone, ker je kapaciteta že zasedena z drugimi. Če ženska sicer dobro pozna svoje telo, jo lahko en tak orgazem na silo razbremeni napetosti, ne prinaša pa resničnega zadovoljstva. (Čeprav se lahko zgodi tudi nasprotno – da do orgazma pride natanko zato, ker ženska ne pozna svojega telesa (ne zna obvladovati lastnega orgazma), se pa znajde v neki zelo stresni situaciji in rabi olajšanje. Eni potem ob tem hranijo svoje fantazije o tem, kako ženske rajca posilstvo itd.) On pa bi rad tu ljudi prepričeval, da se tako obnašajo tudi uspešne ženske, lepotice ipd. in vse večkratno iz čistega navdušenja orgazmirajo z njim… Ti tipi pač kažejo samo to, da o ženskah ne vedo nič, imeli so jih pa kao na stotine… To, da jih sploh ne vidijo, razen kot lastni odsev, je pa že druga tema.

Biti obupanka in lepotica se sicer ne izključuje, tudi uspešna ženska lahko s kariero nadkompenzira nek manko, tako da jih zagotovo nekaj pade tudi pod vpliv tistega „lepa dekleta ljubijo barabe“, a to se praviloma zanje slabo konča. Za (mentalno zdravo) žensko, ki hoče zase neko konstruktivno življenje, sama ali v dvoje, ni v tem nič privlačnega. To, da ti nekaj ni privlačno, pa še ne pomeni, da to obsojaš. On pa ravno vseskozi – čeprav ga kao boli ga k. za druge in njihovo mnenje – išče, paradoksalno, ravno to: pripoznanje, občudovanje od vseh, da je tak življenjski slog privlačen, tihi ideal tudi za druge (moške), sicer ne bi toliko pisal o tem – sploh, ker povprečni retardi že po definiciji tega ne morejo razumeti in bi bilo tako početje nesmiselno. Morda mu en del moških (vsaj malo) zavida, zlasti če se sami zelo trudijo kakšno spoznati, ker njemu pa ženske kar same uletavajo, privlači jih kot magnet. Bolj uspešni bodo, če bodo upoštevali, da ženske fiziološko drugačno delujejo, namesto da že na prvem zmenku razmišljajo o naslednjem (z drugo), ker jih imajo en kup na lagerju na Tinderju ali kje drugje. Potem se pa vrtijo v začaranem krogu. Skupno z avtorjem 1434 jim je to, da se (vede ali nevede) prav trudijo, da ženske ne bi zares spoznali (sicer bi svojo strategijo povsem drugače zastavili). Razlikujejo pa po tem, da 1434 niti noče ženske v svojem življenju, velik del samskih moških pa. 

*Zato so tudi nenehne blodnje o tem, kakšne drolje so ženske, bolj kot ne paranoja – blažje: projekcija lastnih frustracij – seksualno sestradanih moških. In enega dela žensk – tistih, ki niso uglašene s svojim telesom.

@kenguru
Zelo se strinjam z zapisanim, jaz se isto sprašujem, katera ženska bi se tako obnašala, prostitutka ali odvisnica od odnosov, ki ima popolnoma sesuto samozavest.

Ni čudna, da 90%+ tipov celo življenje ostaja nedojebanih čim niso v zvezi, ker ne razumejo ženske psihe.  S tem, da je meni smešno to, da ženske niti same sebe ne razumejo.  Zato čudenje kako lahko uro po prvem srečanju dva že seksata.  Gotovo je napačena obubožana revica.  Povprečni retardi… lol

Veste, drage moje retardiranke, z ženskami je treba znati.  Če ste pred srečanjem dovolj “skuhane”, polne domišljije + prvinska privlačnosti + prepričanje, da ste ne vem koga ujele + priložnost, ki je ne gre izpustiti +…

Ko bi ve samo vedelie kakšne vse komade, karieristke, menadžerke, mame, you name it, sem jaz že uro po srečanju drillal.  Ampak, kot rečeno, povprečni retardi raje vztrajate v svojih retardiranih prepričanjih.

Spomnim se, ko se pred sedaj že mnogimi leti omenil, da sem na Baliju zajtrkoval z nekdanjim generalnim direktorjem pošte za celo Indonezijo z 2 milijona zaposlenih in njegovo hčero, za kaj se je šlo, itd.  Kakšni napadi so to sledili.  Jasno, popolnoma pričakovano, ker to je nivo povprečnih retardirancev.  Ker vi že vse veste.  Jaz pa imam neko mnenje, ki vam ga posiljujem, lol.  Ker moja realnost je za vas le fikcija, megla, ki jo morate odstraniti, da lahko vztrajate v predhodnih retardiranih prepričanjih, ki so edina relevantna.  Retardi

Glede na to da ste kar pacienti, jaz pa tak dobrotnik, bom v naslednjem mesecu sprejel dva izmed vas ki si to najbolj želita in vama bom za en mesec mentor. 1 moski in 1 zenska. Čutim, da moram ogromno vračati skupnosti. Pustim se vam nagovoriti..

Pred davnimi časi sem tudi sam druge sodil po sebi.  Ker sem izhajal iz neumnega prepričanja, da smo si vsaj podobni, če že ne enaki.  Posledica naivnosti, neizkušenosti, življenja v mehurjih, itd.  Dokler nisem z lastnimi očmi videl dometa povprečnega retarda, ki še tam kjer si ljudje domišljate, da bi naj vsaj psihično zjebane in obubožane lupine od žensk menta nanj masovno “padale”, ne le, da ga nobena ni hotela, retard se je med mojo odsotnostjo, ko mu je delala uslugo, lotil “osvajanja” punce, z doktoratom, s katero sva takrat celo skupaj živela, da je bila vsa zaprepadena.

Veste, tu je razlika med mano in povprečnimi retardi.  Jaz sem nekaj dal skozi.  Desetletja spremljam kako se povprečni retardi obnašate do drugačnosti čim ne čutite potrebe po nošenju maske.

Dežurni retard, ki me že od začetka mon prisotnosti vztrajno napada, ker sedaj zavoljo mojega “posiljevanja drugih s svojim prepričanjem”, ne dojame, da mi je malo mar kako retardi funkcionirate, ker se vas lahko izognem.  Tako vem, da boste še naprej verjeli v svoja retardirana prepričanja.  In s skupnimi močni popljuvali vsakega, ki preveč odstopa.  Povprečni retard se niti tega ne zaveda, da sam vse drugačne posiljuje s tem za kar je neumno prepričan, da je edino normalno.  Ker drugačni smo pač nesposobni, nezmožni, patološki, itd.

Dežurne svetnice seveda lahko naivnim povprečnim retardom prodajate “resnico” o spolnosti, do katere menda pride šele po dolgem “spoznavanju”, ko se vam je tip dodobra dokazal, da vas je vreden.  Medtem, ko se vam jaz, ki sem dal skozi na stotine žensk vseh kultur, ras in družbenoekonomskega statusa, itd lahko le smejim, ker sem na lastni koži doživel kako vse svet res funkcionira.  Ker vem, da bo s pravim tipom, ravno prav “skuhana” in ravno prav neredko kar samomotivirana, celo 18 ali 35 ali x letna devica magari na prvem zmenku zgubila nedolžnost.

Bore malo mi je mar, če je povprečni redard prepričan, da je to moje mnenje, on ima pa svoje, drugačno.  Naj ga ima.  Še naprej naj vztraja v svojih retardiranih prepričanjih.  Ker posledica retardiranih prepričanj je retardirano življenje.  To je prav kazen.

Jaz ne vidim nobene razlike med narkomanom, ki se zadeva, alkoholikom, ki se naliva,  kadilcem, ki verižno kadi, debeluharjem,ki vse požre kar vidi ali tipu, ki se zgoni kot pes na kuzli oz vsaki, ki se mu pusti. Vsak si fila praznino po svoje. Višje ko so ljudje na položajih, več moči in denarja imajo,bolj iztirjeni so v seksualnih podvigih.

Ah ne, seks je eliksir življenja. Pa ne samo tisti mehanski seks, ampak eros. To je energija, to je življenje.

Hedonist. Po Maslowi piramidi čisto na dnu. Poglaviten je lasten užitek.

Kaj pa mislite, da je smisel življenje?  Druge napadati, če ne živijo kot “normalni” mislite, da bi morali?

Zaradi mene se spoznavajte tri leta preden se dol date, če mislite, da vam bo kako pomagalo.  In mogoče vam bo.  Upajmo.  Nobenega ne posiljujem s tem kako mora živeti.  Zaradi mene verjamite v Dedka Mraza, Božička in karkoli vas je volja.  Samo ne se čudit, če vas imam za retardirane, ko vidim kako retardirano razmišljate, kako retardirano si me predstavljate, ker pač na živim kot ste samozaverovani, da bi moral.

Saj vem, da vam tako daleč sploh ne nese.  Ampak moje zadovoljstvo z življenjem nima z ženskami skoraj nič.  Cool bi mi bilo tudi, če celo leto z nobeno ne bi imel nič seksualnega.  Gre zgolj za eno izmed našteto področjih na katerih sem postal dober, ker se mi je zdelo vredno potruditi.  Zato lahko danes tudi vsestransko dobro živim.  Vaš problem, če se vi niste.

Za Anonimno 1434

Da te malo razsvetlim.

To je res, za normalnega moškega je seks alfa in omega v življenju. Kdor še nikoli v življenju ni seksal z žensko, se sploh ne more imenovati moški. In čisto vsak incel to sam pri sebi ve, čeprav se hvali, kako lepo je brez ženske, (ker ni stroškov…, in podobne bedarije). Sem seveda ne šteje seks s kurbo, ampak seks z običajno žensko iz okolice. Pomeni, da se je vsaj eni običajni ženski zdelo vredno posteljno ukvarjati s teboj.

Nas sploh ne zanimajo Tajke. Nas zanima kakšne vrste moški hodijo k Tajkam. Bog ne daj, da si eno tako pripeljejo v Slovenijo, vsa okolica se jim za hrbtom reži. Mene osebno zanimajo izključno normalne belske ženske in poseben fetiš imam na normalne prijazne ženske, še posebej, če imam vsaj neke šanse pri njej.

“Pred davnimi časi sem tudi sam druge sodil po sebi.” 

Ja ljuba duša, po kom pa naj sodim druge, kot po sebi? Ali ti sodiš druge po drugih? Tle si ga pa res pihnil. Včasih se mi zdiš kot mačka, ki ji je nekdo zažgal rep, sedaj pa divje dirja okoli, ker beži pred tem ognjem. Pred samim seboj.

Malo ustavi konje, se usedi in globoko dihaj, si odpočij. Sicer se mi pa zdi, da si se že ustavil. Mogoče zato, ker ti je zmanjkalo municije (denarja, trdote)?

eden ki ve, 22.11.2024 ob 08:54

Za Anonimno 1434

Da te malo razsvetlim.

To je res, za normalnega moškega je seks alfa in omega v življenju. Kdor še nikoli v življenju ni seksal z žensko, se sploh ne more imenovati moški. In čisto vsak incel to sam pri sebi ve, čeprav se hvali, kako lepo je brez ženske, (ker ni stroškov…, in podobne bedarije). Sem seveda ne šteje seks s kurbo, ampak seks z običajno žensko iz okolice. Pomeni, da se je vsaj eni običajni ženski zdelo vredno posteljno ukvarjati s teboj.

Nas sploh ne zanimajo Tajke. Nas zanima kakšne vrste moški hodijo k Tajkam. Bog ne daj, da si eno tako pripeljejo v Slovenijo, vsa okolica se jim za hrbtom reži. Mene osebno zanimajo izključno normalne belske ženske in poseben fetiš imam na normalne prijazne ženske, še posebej, če imam vsaj neke šanse pri njej.

“Pred davnimi časi sem tudi sam druge sodil po sebi.” 

Ja ljuba duša, po kom pa naj sodim druge, kot po sebi? Ali ti sodiš druge po drugih? Tle si ga pa res pihnil. Včasih se mi zdiš kot mačka, ki ji je nekdo zažgal rep, sedaj pa divje dirja okoli, ker beži pred tem ognjem. Pred samim seboj.

Malo ustavi konje, se usedi in globoko dihaj, si odpočij. Sicer se mi pa zdi, da si se že ustavil. Mogoče zato, ker ti je zmanjkalo municije (denarja, trdote)?

Glede na to, da sem sam potreboval 20+ let mednarodnih izkušenj z netipičnim življenjem, pa nisem neumen, da sem v pravem pomenu besede dojel, kako zelo drugače funkcioniram od ogromne večine ljudi, drugega kot to, da me ljudje sodite po sebi, iz svoje perspektive, svoje “normalnosti”, praktično ne morem pričakovati.

Seveda pa se da tudi trugače.  Kar zadnje leta tudi počnem.  Tako v reali kot na monu.  Ker že v naprej vem kaj lahko kje pričakujem in kaj si ljudje res mislite, pa če poveste ali ne.  Namreč, ne razumem le sebe, mojega funkcioniranja, ampak tudi to, kako v razno raznih okoljih razmišlja in funkcionira samooklicana normalna večina.  Kristalno jasno mi je postalo kako retardirano “normalni” gledate na VSAKO odstopanje, ker so vas sami predsodki, stereotipi in samozaverovanost, da vam je vse jasno.  Bolj kot ste normalni, bolj ste mi predvidljivi.  Pri čemer so mi precej pomagale ravno virtualne izkušnje, ki niso omejene le na mon.

Zato danes tudi živim striktno tako kot meni ustreza.  Brez vsakega oziranja na to, da si me samooklicani normalneži na vsakem koraku predstavljate popolnoma zgrešeno.  Za voljo lastnega boljšega počutja seveda po večini v najslabši možni luči.  To danes pravzaprav pričakujem.

Povprečni retard, čim sliši besedo Tajska in, da je nekdo tam bil, že ima v svoji betici sliko, ki z mano sicer nima nič.  Vseeno pa bo do konca življenja ostal samozaverovan, da mu je celo o meni vse jasno, ne le o Tajski.  Čeprav, realno gledano, nima pojma ne o meni, ne o Tajski.  Ampak ne eno ne drugo ga tako in tako niti zanima ne.  Gre mu zgolj za potrditev v naprej ustvarjenih prepričanj, polno predsodkov, stereotipov, normalnosti.

Tako vem, da me ne morete razumeti.  Le kako naj “normalen” Slovenec razume tujca, ki že celo življenje živi drugače, v drugačnem okolju?  Zgolj na osnovi stereotipov, predsodkov in indoktriniranih prepričanj, vrednost, itd.  Striktno iz smešno ozke perspektive svoje normalnosti.

Medtem, ko jaz dejansko marsikaj razumem,  ker sem tako v Sloveniji kot marsikje po svetu preživel več kot dovolj časa.  Zato vas neskončno bolje tudi razumem.  Ne le vas, normalne Slovence.  Normalneže marsikje.  Kako razmišljate, kako živite, kako name gledate, itd.

Anonimno 1434, 22.11.2024 ob 18:33

Glede na to, da sem sam potreboval 20+ let mednarodnih izkušenj z netipičnim življenjem, pa nisem neumen, da sem v pravem pomenu besede dojel, kako zelo drugače funkcioniram od ogromne večine ljudi, drugega kot to, da me ljudje sodite po sebi, iz svoje perspektive, svoje “normalnosti”, praktično ne morem pričakovati.

Seveda pa se da tudi trugače.  Kar zadnje leta tudi počnem.  Tako v reali kot na monu.  Ker že v naprej vem kaj lahko kje pričakujem in kaj si ljudje res mislite, pa če poveste ali ne.  Namreč, ne razumem le sebe, mojega funkcioniranja, ampak tudi to, kako v razno raznih okoljih razmišlja in funkcionira samooklicana normalna večina.  Kristalno jasno mi je postalo kako retardirano “normalni” gledate na VSAKO odstopanje, ker so vas sami predsodki, stereotipi in samozaverovanost, da vam je vse jasno.  Bolj kot ste normalni, bolj ste mi predvidljivi.  Pri čemer so mi precej pomagale ravno virtualne izkušnje, ki niso omejene le na mon.

Zato danes tudi živim striktno tako kot meni ustreza.  Brez vsakega oziranja na to, da si me samooklicani normalneži na vsakem koraku predstavljate popolnoma zgrešeno.  Za voljo lastnega boljšega počutja seveda po večini v najslabši možni luči.  To danes pravzaprav pričakujem.

Povprečni retard, čim sliši besedo Tajska in, da je nekdo tam bil, že ima v svoji betici sliko, ki z mano sicer nima nič.  Vseeno pa bo do konca življenja ostal samozaverovan, da mu je celo o meni vse jasno, ne le o Tajski.  Čeprav, realno gledano, nima pojma ne o meni, ne o Tajski.  Ampak ne eno ne drugo ga tako in tako niti zanima ne.  Gre mu zgolj za potrditev v naprej ustvarjenih prepričanj, polno predsodkov, stereotipov, normalnosti.

Ti si poseben, edinstven, razsvetljen, nekdo, ki več ve, ki je sposobnejši, ti si to, ti si ono, super duper, vsi ostali smo kreteni, retardi, ker nismo mokri od vzburjenosti nad tvojim lajfstajlom. Ker ti si pa ja car, ejga. Mi bi se ti morali klanjat, ejga. Pa koji kurac nas briga kako ti živiš. Živi pa daj mir.

Če ti nisi tipični šolski primer narcisa…

Vedno ista lajna, 22.11.2024 ob 18:54

Ti si poseben, edinstven, razsvetljen, nekdo, ki več ve, ki je sposobnejši, ti si to, ti si ono, super duper, vsi ostali smo kreteni, retardi, ker nismo mokri od vzburjenosti nad tvojim lajfstajlom. Ker ti si pa ja car, ejga. Mi bi se ti morali klanjat, ejga. Pa koji kurac nas briga kako ti živiš. Živi pa daj mir.

Če ti nisi tipični šolski primer narcisa…

Na temi o bogastvu sem pod točko intelektualno bogastvo razložil zakaj vas velika večina na nobenem področju nima pojma o pojmu, čeprav ste slepo samozavarovani, da vam je vse jasno.

99% vsega v kar NORMI verjame mu je servirano skozi vseživljenski proces sistemske indoktrinacije katere primarni namen je upravljanje človeške črede za korist tistih, ki nas delijo v dve kategoriji, useless eaters in useful idi.ots.  V ta namen hodimo v šole.  Za ta namen obstajajo mediji.  Zavoljo tega cilja se že tisočletja uporablja religija.  Tako so indoktrinirali, vzgojili, že naše prednike, vzgojitelje, učitelje, … , ki so nas potem vzgojili v željena “normalna” prepričanja, razmišljanje in obnašanje, čemur sicer rečemu tudi (lokalna) kultura.  Slednja pa se od okolja do okolja neredko precej razlikuje.  V tem duhu so programirani tudi vaši šefi, zdravniki, politiki in več ali manj vsi, ki vas obdajajo.

Sistem je poskrbel, da NORMI nima ne časa, ne energije, ne interesa, da skozi življenje vloži kaj prida časa v samoizobraževanju zunaj okvirjev “normale”.  Ne le, da je na polno zaposlen s službo, družino in življenjem na splošno.  Za ta namen so že pred tisočletji izumili “kruha in iger”, da ne bi preveč ljudi imelo preveč prostega časa in bi jim kaj nezaželjenega začelo iti po glavi.  Pa tudi sicer upam, da je že vsak na kakšnem področju izkusil, da čim na kakršnkoli način kje preveč odstopaš, po prepričanjih, obnašanju, življenjem in ali razmišljanjem na splošno, se srečaš z raznoraznimi problemi v odnosih do drugih, inštitucijami sistema in še marsičem.  Odvisno seveda za kaj se gre.  Tudi te težave NORMIJA odvrnejo, da bi preveč skrenil z namenjenega mu življenja čredne živali.

NORMIJI ostajate NORMIJI, pa če ste useful idi.ots ali useless eaters, ne glede na stopnjo formalne izobrazbe, socioekonomski položaj, tudi inteligenco ali kaj četrtega, ker ste za pojem vseživljenskega izobraževanje slišali kvečjemu v službi, da se lahko pohvalite z novo diplomo ali certifikatom po opavljenem tečaju, seminarju, ipd.  Niti pod razno pa ne razumete pojma vsesplošnega neformalnega samoizobraževanja na vseh področjih.  Če kaj, slednje povezujete s teorijami zarot, pojmom, ki ga je pred mnogimi desetjetji popularizirala CIA za potrebe diskreditacije vsega kar ni bilo po okusu sistema.

Zato seveda tudi ne morete dojeti razlike med redkimi, ki že desetletja vlagamo v vsesplošno samoizobraževanje in sabo, NORMIJI, katerih domet je napadanje vsega in vsakega, ki v kakšnem pogledu od “normalnosti” kakorkoli preveč odstopa.  Pri čemer Slovenci v tem oziru prav prednjačite.  O tem je npr. že Mazzini svoj čas marsikaj napisal.  Pač, majhnost, zaprtost, poveličevanje normalnosti, eno in edino pravilno, itd.

Namesto, da bi se pogledali v špegu in sami sebi odkrito priznali, da ste zaplankane enodimenzionalne vrtne salate, si me predstavljate kot patološko osebo že, če rečem, da v primerjavi z ljudmi, ki ne poznate drugega kot slovensko normalnost, o tujini in drugačnosti pač neskončno več vem.  Medtem, ko je domet velike večine, na žalost celo, če živijo v tujini, operiranje s stereotipi, razmišljanje iz lastne perspektive in edine znane svoje normalnosti, gledanje skozi prizmo ideološke komunajzerske indoktrinacije, itd.

Hej, ti jebiveter, just passing by in sem za moment brala ta tvoj šoder- saj s tem, kar pljuvaš ni mogoče resonirat..Bistvo:Ko želim biti zaljubljena v šarmantnega, avtenticnega tipa..in se mu vsa predam, je to zato, ker me ne zanimajo naduvani zagrenjenci kot si ti, ampak on- strasten, spontan, iskren, prijeten, olikan, izobražen in še in še bi lahko naštevala lastnosti dobrih moških.  Vem, da te je že marsikatera z veseljem pozabila, ko je srečala neprimerljivo boljšega od tebe- tipa, ki je resnično dopolnil odrasla, zrela leta, ker ti jih ziher nnisi. In to te boli. Sicer pa, je na tem svetu še precej podredljivih žensk, ki bi te verjamem da za tale tvoj prispevek nosile po rokah. Za to, da bi jih vsaj enkrat lepo pogledal, ti kreten😂Ne ti, ne one, nimate sreče. Vaš “razvit intelekt” vam bolj malo pomaga, in se strinjam, da s takimi ženskami, kot jih opisuješ do podrobnosti, tudi doživljaš “svojo katarzo” še  naprej. Razumem, da potrebujete drug drugega.😂

Anonimno 1434, 22.11.2024 ob 22:00

Na temi o bogastvu sem pod točko intelektualno bogastvo razložil zakaj vas velika večina na nobenem področju nima pojma o pojmu, čeprav ste slepo samozavarovani, da vam je vse jasno.

99% vsega v kar NORMI verjame mu je servirano skozi vseživljenski proces sistemske indoktrinacije katere primarni namen je upravljanje človeške črede za korist tistih, ki nas delijo v dve kategoriji, useless eaters in useful idi.ots.  V ta namen hodimo v šole.  Za ta namen obstajajo mediji.  Zavoljo tega cilja se že tisočletja uporablja religija.  Tako so indoktrinirali, vzgojili, že naše prednike, vzgojitelje, učitelje, … , ki so nas potem vzgojili v željena “normalna” prepričanja, razmišljanje in obnašanje, čemur sicer rečemu tudi (lokalna) kultura.  Slednja pa se od okolja do okolja neredko precej razlikuje.  V tem duhu so programirani tudi vaši šefi, zdravniki, politiki in več ali manj vsi, ki vas obdajajo.

Sistem je poskrbel, da NORMI nima ne časa, ne energije, ne interesa, da skozi življenje vloži kaj prida časa v samoizobraževanju zunaj okvirjev “normale”.  Ne le, da je na polno zaposlen s službo, družino in življenjem na splošno.  Za ta namen so že pred tisočletji izumili “kruha in iger”, da ne bi preveč ljudi imelo preveč prostega časa in bi jim kaj nezaželjenega začelo iti po glavi.  Pa tudi sicer upam, da je že vsak na kakšnem področju izkusil, da čim na kakršnkoli način kje preveč odstopaš, po prepričanjih, obnašanju, življenjem in ali razmišljanjem na splošno, se srečaš z raznoraznimi problemi v odnosih do drugih, inštitucijami sistema in še marsičem.  Odvisno seveda za kaj se gre.  Tudi te težave NORMIJA odvrnejo, da bi preveč skrenil z namenjenega mu življenja čredne živali.

NORMIJI ostajate NORMIJI, pa če ste useful idi.ots ali useless eaters, ne glede na stopnjo formalne izobrazbe, socioekonomski položaj, tudi inteligenco ali kaj četrtega, ker ste za pojem vseživljenskega izobraževanje slišali kvečjemu v službi, da se lahko pohvalite z novo diplomo ali certifikatom po opavljenem tečaju, seminarju, ipd.  Niti pod razno pa ne razumete pojma vsesplošnega neformalnega samoizobraževanja na vseh področjih.  Če kaj, slednje povezujete s teorijami zarot, pojmom, ki ga je pred mnogimi desetjetji popularizirala CIA za potrebe diskreditacije vsega kar ni bilo po okusu sistema.

Zato seveda tudi ne morete dojeti razlike med redkimi, ki že desetletja vlagamo v vsesplošno samoizobraževanje in sabo, NORMIJI, katerih domet je napadanje vsega in vsakega, ki v kakšnem pogledu od “normalnosti” kakorkoli preveč odstopa.  Pri čemer Slovenci v tem oziru prav prednjačite.  O tem je npr. že Mazzini svoj čas marsikaj napisal.  Pač, majhnost, zaprtost, poveličevanje normalnosti, eno in edino pravilno, itd.

Namesto, da bi se pogledali v špegu in sami sebi odkrito priznali, da ste zaplankane enodimenzionalne vrtne salate, si me predstavljate kot patološko osebo že, če rečem, da v primerjavi z ljudmi, ki ne poznate drugega kot slovensko normalnost, o tujini in drugačnosti pač neskončno več vem.  Medtem, ko je domet velike večine, na žalost celo, če živijo v tujini, operiranje s stereotipi, razmišljanje iz lastne perspektive in edine znane svoje normalnosti, gledanje skozi prizmo ideološke komunajzerske indoktrinacije, itd.

Yes, yes, ampak tudi red pill je samo ideologija in ni vsak, ki ne verjame v to, avtomatsko normie, prišel bo čas, ko boste red pill prerasli in ga videli kot samo še eno obliko indoktrinacije, garantiram.

Sicer se pa z veliko stvari, ki jih pišete, da strinjat, red pill ni brez dobrih uvidov, in se mi zdi škoda, da ubirate tako antagonističen in pokroviteljski ton, ljudi odbija in namesto da bi debatirali o vsebini, je predmet debate način podajanja le-te ali pride pa do ad personam napadov. Zanimivo bi bilo vedeti, s kakšnim ciljem pišete te poste, precej časa vam vzame, najbrž ne urejate samo svojih misli, ampak pišete za neko publiko.

Kakšna naj bi bila 45 + letnica, da je primerna za zvezo?

20 let mlajša.

New Report

Close