Kakšna naj bi bila 45 + letnica, da je primerna za zvezo?
Noben normi se nima za normija. Ravno obratno. Še tak normi se ima za ultra prebujenega, čim se mu je na kakšnem področju kdaj prižgala lučka. Brez, da bi se mu sanjalo, da je na vseh ostalih področjih normi. S tem, da je ironija še toliko večja, ker v Sloveniji obstaja pravi kult normalnosti, povprečja in večine. Vse je treba po PS-u. Čim ne, si vsi domišljajo, da gre za . Kakorkoli že, kot rečeno, vsi se prav ponašate s svojo normalnostjo. Le normi ni nibeden, lol
Jasno, da me ne glede na temo normiji ne morete razumeti. Hkrati pa tako zelo sveto samozavarovani, da vam je vse jasno, lol. Zatu tudi ne veste kaj pomeni hoja čez polena katere “drugačnim” na vakem koraku normiji zmečete po noge.
Kaj dežurni “normalneži” še vedno počnete znanemu uporabniku mona. Na vsakem koraku je bil deležen jebanja v glavo čim bi kaj napisal. Pa bi se brez preblema lahko vsak izognil njegovih tem. Podobno se je še dlje dogajalo tudi meni.
S tem, da je življenje normija lažje le v tem, recimo mu družbenem oziru. Saj ste z večino nekako na podobni valovni dolžini. Tudi zame je to voljalo dokler sem bil na dovolj področjih normi. Zata vas tako dobro tudi razumem. Tudi jaz sem bil vse to kar ste normiji še danes.
AnonimnoAnonimna, 22.11.2024 ob 22:26
Hej, ti jebiveter, just passing by in sem za moment brala ta tvoj šoder- saj s tem, kar pljuvaš ni mogoče resonirat..Bistvo:Ko želim biti zaljubljena v šarmantnega, avtenticnega tipa..in se mu vsa predam, je to zato, ker me ne zanimajo naduvani zagrenjenci kot si ti, ampak on- strasten, spontan, iskren, prijeten, olikan, izobražen in še in še bi lahko naštevala lastnosti dobrih moških. Vem, da te je že marsikatera z veseljem pozabila, ko je srečala neprimerljivo boljšega od tebe- tipa, ki je resnično dopolnil odrasla, zrela leta, ker ti jih ziher nnisi. In to te boli. Sicer pa, je na tem svetu še precej podredljivih žensk, ki bi te verjamem da za tale tvoj prispevek nosile po rokah. Za to, da bi jih vsaj enkrat lepo pogledal, ti kreten😂Ne ti, ne one, nimate sreče. Vaš “razvit intelekt” vam bolj malo pomaga, in se strinjam, da s takimi ženskami, kot jih opisuješ do podrobnosti, tudi doživljaš “svojo katarzo” še naprej. Razumem, da potrebujete drug drugega.😂
Tako pa razmišlja tipična sodobna prepotentnica. Sebe vidi kot zvezdo. Za moške pa si misli, da so lahko srečni, če se jih usmili.