kakšna pa je kakovost izdelkov oriflame?
no, katja, ti si očitno članica Oriflame kluba, zato ga hvališ. Tud jaz sem, že kar nekaj let, pa nisem z vsem zadovoljna. Prvič, kreme za obraz zlasti za suho kožo, Swedish care so zelo slabe, Royal velvet je mogoče malo bolša, pa še ta je za zrelo kožo. Dišave na splošno so bolj podn, mogoče od Giordanija še kar. Šminke so dobre, svinčniki tudi. Natural selection zelo dobro. Senčila samo tista, ki so v dveh odtenkih, pa še kaj bi se našlo. Skratka, vse sem že sprobala, pa tud moje stranke, zato vem, kaj je dobro in kaj ne. Sicer pa stvar okusa, a ne?
Jaz sem tudi clanica kluba Oriflame in svojim strankam vedno povem (glede na svoje izkusnje in mnenja drugih), kaj je dobro in kaj ni.
Meni je vsec:
– kolekcija Aloe vera,
– sencila za veke,
– laki za nohte French manicure (ostali so lepi, ampak se hitro okrusijo)
– pudri
– razne odisavljene kreme za telo
– negovalni vlazilni balzam za ustnice
– krema za prekrivanje madezev (ki tudi susi mozolje)
– kolekcija tea tree
Se strinjam, da so maskare zanic. Pa tudi en balzam, ki sem ga poskusila ni bil dober. Je pa res, da mogoce kar meni ustreza, komu drugemu ne, in obratno.
najbrž gre za piramidni sistem prodaje – ampak kaj – če kupuješ zase kar ti ustreza po članskih cenah ja najbrž kar ok. jaz se s širitvijo ne bi lih ukvarjala, se mi ne da, ker ni prespektiv. Bom videla, če bo zame kaj v redu – da si bom kupovala po nižjih cenah – preračunala bom malo, kolko se mi splača plačevat članarino, če kupujem samo zase… če ne bo ok, bom šla pa ven iz kluba…
je mrežni sistem, tako da ne bo pomote, samo tko je z zadevo: na mesec moraš imeti vsaj 100 svojih lastnih pik, da imaš pri naslednjem nakupu še dodatni popust, če tega nimaš, ne dobiš nič. Tudi če imaš “pod sabo” svojo skupino in ti tudi oni “delajo točke”. Je pa res, da imaš na posemezne izdelke tud do 30 % popusta, to se bolj splača če zase kupuješ. Strankam prodajaš po kataloški ceni, ti pa plačaš izdelke po maloprodajni ceni, ki jo določi Oriflame, razlika je pa tvouja provizija. Če pa imaš še tistih 100 pik ali več, pa dobiš še dodatni popust. Simpl ko pasulj! Pa tud vpisnina ni tolk draga, pa še ene vzorčke dobiš zraven. Če še kero kej zanima, naj mi sporoči. Izdelke ti pošlejo tud po pošti, tiste ki jih naročiš, tko da ti ni treba letat v Lj. na sedež firme. Tko je to!!!
Krema za prekrivanje madežev je fantastična in ti jo priporočam. Za senčila ne vem, kreme za obraz pa so bolj ali manj zanič. Razen morda tiste obarvane kreme.
Ker sem tudi jaz poskusila že praktično vse izdelke, bom na kratko povedala kaj si mislim o njih: od parfumov so mi všeč Eclat, Eclipse, Freya, ostali niti približno ne. Laki za nohte od Visions se takoj odluščijo od Colour pa je malce boljše. Šminke se mi zdijo kar ok, predvsem obstojne in pa tiste dvojne tekoče šminke. Premazi za ustnice niso uredu. Svinčniki za veke od Visions brezveze, od Colur pa se dajo fajn mazat, ampak se pa hitro razmažejo. Obožujem popolni odstranjevalec ličil. Maskare, pudri, rdečila za lice in razni korektorji so zelo dobri. Razen ne kupuj svilnatega pudra v kamnu! Imela boš grozno kožo, zelo neenakomerno obarvano. Kreme za telo so popolnoma zanič, prav tako kreme za roke in noge (ne kupuj!) so slabi, noben ne drži vsaj pol dneva. So mi pa všče še geli za tuširanje od Milk&Honey ter Natural Selection. Pa morda še masažnoi gel za vitkost Marine Elements, Shape up proti celulitu pa je stran vržen denar. Kolekcija Soft&Silky meni ni všeč, je pa res, da fajn diši. Kolekcija Footcare je zelo predraga in slaba. Maske za obraz so ok, kolekcija Clear + pa meni ne ustreza preveč. Krema proti podočnjakom Seeing is believing ni preveč uredu. Od Swedish care pa mi je ok samo gel za umivanje obraza, ostalo naredi grozno kožo. Za konec pa še to: balzam za ustnice od Aloe je zelo uredu, prav tako gel za umivanje obraza.
To bi bilo to. Kar pa dejansko ustreza tebi, pa preiskusi sama. Čeprav sama prodajam to kozmetiko, ti svetujem, da posežeš po drugih, npr.: Vichy, l’Oreal, Garnier,…