Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna pevka je Nina Pušlar

Kakšna pevka je Nina Pušlar

Gledam da ji je uspelo razprodati stadion v Stožicah. Kdo posluša take pevke?

In kaj je narobe z njo? Jaz jo z veseljem slišim, njene pesmi imajo pozitivno noto in so lepo slišat. Sigurno bolje, kot balkan cigumigu, ki tudi stalno polni Stožice.

Meni nikakva, nikoli ne bi šla na koncert. Ampak ljudje imamo različne okuse, a ne?

Odgovor na objavo uporabnika
ewgt, 11.12.2023 ob 09:58

In kaj je narobe z njo? Jaz jo z veseljem slišim, njene pesmi imajo pozitivno noto in so lepo slišat. Sigurno bolje, kot balkan cigumigu, ki tudi stalno polni Stožice.

Res Je! Prijeten stas in glas.

A zato ker nam Nina Strnad ni ok, si zdaj odprla še temo o Nini Pušlar?

Jeba je tvoj život… res. Take teme se rodijo samo dopoldne

Ne poznam veliko njenih pesmi, a opažam, da ona kot oseba izžareva neko toplino in lepo energijo in da se to preslika tudi v njeno glasbo.

sem pred kratkim videla ta posnetek in mi je top:

jaz ji iz srca privoščim, da je razprodala stožice in (čeprav to ni tipična glasba, ki jo običajno poslušam) verjamem, da bo zelo lep večer.

ni prilepilo linka. nina pušlar & trio vivere

res ja, ni hujšega od balkan music – ko na takšne obupe od “koncerta” derejo množice, vas pa ne moti.

Nima veselih plesnih komadov. Je glasba za ozadje. Na njene komade ne žuraš. Taka bleda, mlečna muzika, ki jo ne opaziš.

Meni deluje samovšečna. Nuška Drašček je pevka vredna spoštovanja.

Keuc, Pušlar, Žagar, da ne omenjam Alenko Godec so en velik bruh!!!

nina140, 11.12.2023 ob 10:20

res ja, ni hujšega od balkan music – ko na takšne obupe od “koncerta” derejo množice, vas pa ne moti.

ubogo revše

Meni je všeč. Sploh zadnja njena pesem je hudo dobra.

meni so njene pesmi všeč, tudi glas ima dober.

Ne ne, 11.12.2023 ob 10:28

Meni deluje samovšečna. Nuška Drašček je pevka vredna spoštovanja.

Keuc, Pušlar, Žagar, da ne omenjam Alenko Godec so en velik bruh!!!

Nina Pušlar je vrhunska pevka.  Prijetna, nič vzišena. Smo bili na njenem koncertu in na koncu so se lahko vsi otroci slikali z njo.

meni ima odlicne pesmi,, zelo lepe, rada jih poslusam.

in z veseljem bi sla na njen koncert, ne dvomim da bo odlicen, samo denarja za karto tokrat res nimam, pa kdaj drugic zagotovo.

otožna, 11.12.2023 ob 10:23

Nima veselih plesnih komadov. Je glasba za ozadje. Na njene komade ne žuraš. Taka bleda, mlečna muzika, ki jo ne opaziš.

Nima veselih pesmi. Kolikor vem ji je dokaj zgodaj umrla mama za rakom. Je povedala, da jo, še vedno, zelo pogreša.

Njene glasbe ne poslušam pogosto. Jo pa spoštujem in privoščim uspeh.

Nuška pa je razred zase. V nedeljo 17.12. grem na Božični koncert v CD.

Ni mlečna ampak čustvena😁

Po moje si ti najvecji bruh. Bi rada bla take kot so one, uspesne, neki so nardile iz sebe….kaj pa ti? Jamras, obrekujes, se dama seb gres verjetn na zivce…gtozne ste ene

Samo Neca Falk in Anja Rupel sta edini, h katerima bi z veseljem šla na koncert

Ko jo vidim pred kaksno kamero….Zamenjam program. S svojim afnanjem je totalno odbijajoca.

Njene glasbe ne poslusam. Kot karakterno mi ne potegne.

Ah se ena k misli, da se vse vrti okoli nje.

Kakšna je, 11.12.2023 ob 09:52

Gledam da ji je uspelo razprodati stadion v Stožicah. Kdo posluša take pevke?

Meni se pa zdi da je Nina Pušlar res odlična slovenska pevka z zelo prijetnim, nežnim glasom. Večinoma vse njene pesmi nosijo neko posebno vzdušje oz. pozitivo.

Jaz bi se raje malo zasekirala glede naše mladine, ki pa kolikor opažam poslušajo še samo balkanske hite. Nočem nikogar blatit, žalit ampak če bo takole šlo naprej bo Slovenija postala “lažni” Balkan.

NinaNinika, 12.12.2023 ob 19:55

Meni se pa zdi da je Nina Pušlar res odlična slovenska pevka z zelo prijetnim, nežnim glasom. Večinoma vse njene pesmi nosijo neko posebno vzdušje oz. pozitivo.

Jaz bi se raje malo zasekirala glede naše mladine, ki pa kolikor opažam poslušajo še samo balkanske hite. Nočem nikogar blatit, žalit ampak če bo takole šlo naprej bo Slovenija postala “lažni” Balkan.

Ja, pač vsak ima pravico da posluša kar želi ampak pregovor pravi … “Svet stoji na mladih” … nevem, če no??

Mama ji ni umrla zaradi raka.

Nina je čudovita oseba, preprosta in srčna. Očitno ima veliko oboževalcev, če je razprodala Stožice. Ji privoščim iz srca.

New Report

Close