Kakšna pevka je Nina Pušlar
Ne poznam veliko njenih pesmi, a opažam, da ona kot oseba izžareva neko toplino in lepo energijo in da se to preslika tudi v njeno glasbo.
sem pred kratkim videla ta posnetek in mi je top:
jaz ji iz srca privoščim, da je razprodala stožice in (čeprav to ni tipična glasba, ki jo običajno poslušam) verjamem, da bo zelo lep večer.
Ne ne, 11.12.2023 ob 10:28
Meni deluje samovšečna. Nuška Drašček je pevka vredna spoštovanja.
Keuc, Pušlar, Žagar, da ne omenjam Alenko Godec so en velik bruh!!!
Nina Pušlar je vrhunska pevka. Prijetna, nič vzišena. Smo bili na njenem koncertu in na koncu so se lahko vsi otroci slikali z njo.
otožna, 11.12.2023 ob 10:23
Nima veselih plesnih komadov. Je glasba za ozadje. Na njene komade ne žuraš. Taka bleda, mlečna muzika, ki jo ne opaziš.
Nima veselih pesmi. Kolikor vem ji je dokaj zgodaj umrla mama za rakom. Je povedala, da jo, še vedno, zelo pogreša.
Njene glasbe ne poslušam pogosto. Jo pa spoštujem in privoščim uspeh.
Nuška pa je razred zase. V nedeljo 17.12. grem na Božični koncert v CD.
Kakšna je, 11.12.2023 ob 09:52
Gledam da ji je uspelo razprodati stadion v Stožicah. Kdo posluša take pevke?
Meni se pa zdi da je Nina Pušlar res odlična slovenska pevka z zelo prijetnim, nežnim glasom. Večinoma vse njene pesmi nosijo neko posebno vzdušje oz. pozitivo.
Jaz bi se raje malo zasekirala glede naše mladine, ki pa kolikor opažam poslušajo še samo balkanske hite. Nočem nikogar blatit, žalit ampak če bo takole šlo naprej bo Slovenija postala “lažni” Balkan.
NinaNinika, 12.12.2023 ob 19:55
Meni se pa zdi da je Nina Pušlar res odlična slovenska pevka z zelo prijetnim, nežnim glasom. Večinoma vse njene pesmi nosijo neko posebno vzdušje oz. pozitivo.
Jaz bi se raje malo zasekirala glede naše mladine, ki pa kolikor opažam poslušajo še samo balkanske hite. Nočem nikogar blatit, žalit ampak če bo takole šlo naprej bo Slovenija postala “lažni” Balkan.
Ja, pač vsak ima pravico da posluša kar želi ampak pregovor pravi … “Svet stoji na mladih” … nevem, če no??