Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna razlika

Kakšna razlika

Kakšna je vaša razlika v letih ned vami in boljšo polovico in kakšno bi še lahko sprejeli? Sama sem od nekdaj imela starejše partnerje do 10l razlike. Z sedanjim imava pa kar 14 let. Mislim da več kot 14 let nebi mogla imeti.

Pri nama 30 let razlike. Nič takšnega.

Vedno sem imela mlajše od sebe. Bolj sem stara,bolj so mlajši. Tak da verjetno se še moj mož ni niti rodil…

Pri meni: najprej 18, drugi 20, tretji 12

Vedno do ušes zaljubljena, on pa se je poigraval z mano. Pa, da ne bo kdo mislil, da je šlo za denar. Ni šlo. Vsi trije navadni delavci. Samo jaz pač baba trapasta zaljubljena, slepa.

Pravijo, da tiste, ki smo imele slabe odnose z  očeti, iščemo starejše moške, očitno res. Samo to pomeni, da se vsakič opečem.

Pa verjetno to z leti ne gre več. Recimo ženska 50, on 70? Gre, ko je tudi on še mlad. Potem pa dvomim,da še gre. Zdaj mi niso več 20 let starejši všeč, ker so mi že kar precej stari.

Kaj pa obratno? Kaj se vam zdi bolj spremljivo? Poznam primer, kjer je žena starejša od moža celih 20let. Pa še vedno poročena z 2 odraslima otrokoma.

2 leti, nikoli me niso privlačili starejsi moški, zanimivi so mi bili samo moški mojih let. Biti z 20 let starejšim si sploh ne predstavljam. Verjetno bi se počutila kot , da imam še enega očeta. Ni šans, oče je samo eden.

Z mlajšim pa tudi ne bi bila, potem bi se jaz počutila kot mama. Ni šans, tudi za moškega je mama samo ena.

Sem pač normalna ženska, hvala bogu.

Odgovor na objavo uporabnika
anonimna jaz, 07.04.2025 ob 08:52

2 leti, nikoli me niso privlačili starejsi moški, zanimivi so mi bili samo moški mojih let. Biti z 20 let starejšim si sploh ne predstavljam. Verjetno bi se počutila kot , da imam še enega očeta. Ni šans, oče je samo eden.

Z mlajšim pa tudi ne bi bila, potem bi se jaz počutila kot mama. Ni šans, tudi za moškega je mama samo ena.

Sem pač normalna ženska, hvala bogu.

dej ga no srat, če bi bil dve leti mlajši, bi se počutila kot mama? kakšna pa je recimo razlika, če imaš ti 35 let, on pa 33? Kot mama se obnaša recimo Ksenja Benedetti, ki je sedaj negovalka starcu, ne pa ena ženska, ki ima recimo nekaj let mlajšega partnerja.

Odpiras prezvecene teme?

Odgovor na objavo uporabnika
Ulična razsvetljava, 06.04.2025 ob 22:34

Kakšna je vaša razlika v letih ned vami in boljšo polovico in kakšno bi še lahko sprejeli? Sama sem od nekdaj imela starejše partnerje do 10l razlike. Z sedanjim imava pa kar 14 let. Mislim da več kot 14 let nebi mogla imeti.

imam 15 let mlajšega, in?

New Report

Close