Kakšna se vam zdi Zvezdana Mlakar?
Ja, Ano Bučevič je imela v oddaji (včasih je bila ok) in na koncu je padla na kolena kot, da se ji je prikazala devica Marija … in jo tam objemala.
Ne vem, a je ta Zvezda na kakšnih poživilih ali kaj?
Celo oddajo je tako čudno srhljivo gledala, potem pa ta finiš … da je bilo mene sram, če se že ona ne zaveda kaj počne.
Jaz ne vem, kaj se to zgodi s temi starimi kokami, da postanejo tako blazne na stara leta?
A so hormoni, ali kaj?
Tu mač!
Seveda da igra. Enostavno se ne zna sprostiti in se obnašati normalno. Namesto tega pade v igro in je ves čas kot na odru Drame v svoji gledališki igri, v nekem igralskem krču. Odtod njeno prisiljeno in pretirano dramatiziranje.
Zato vodi svoje oddaje kot na odru gledališča, ker drugače pač ne zna.
[/quote]
No, sedaj smo po odgovorih v tem postu večinsko složni, da igra, od teh večina ocenjuje njeno igro kot zanič oziroma slabo. Sedaj pa me zanima, ali to bere kdo, ki to mora brat in kaj se bo na to temo naredilo. Če so zrihtali ono Jevškovo, da je nehala artikulirati gor in dol, bo kdo Zvezdani končno postavil ogledalo, da se bo nehala tako nenormalno spakovat, ali pa jo bo kdo že končno pospravil iz televizije, ker mi gredo lasje po konci ob misli, kako prijetna bi lahko bila ta oddaja, če si ne bi tale Zvezdana domišljala, da je res huda zvezda. Če slučajno bereš, ženšče, ali pa kdo, ki jo pozna –
preberi si mnenja (nekdanje ali potencialne) publike in skuliraj se malo!
No, sedaj smo po odgovorih v tem postu večinsko složni, da igra, od teh večina ocenjuje njeno igro kot zanič oziroma slabo. Sedaj pa me zanima, ali to bere kdo, ki to mora brat in kaj se bo na to temo naredilo. Če so zrihtali ono Jevškovo, da je nehala artikulirati gor in dol, bo kdo Zvezdani končno postavil ogledalo, da se bo nehala tako nenormalno spakovat, ali pa jo bo kdo že končno pospravil iz televizije, ker mi gredo lasje po konci ob misli, kako prijetna bi lahko bila ta oddaja, če si ne bi tale Zvezdana domišljala, da je res huda zvezda. Če slučajno bereš, ženšče, ali pa kdo, ki jo pozna –
preberi si mnenja (nekdanje ali potencialne) publike in skuliraj se malo!
[/quote]
Joj ste smesni. Ceprav vam ni vsec, je v zivljenju naredila milionkrat vec od vseh vas. Pomoje vecina sploh se ni bila v gledaliscu. Potem pa se ta butast komentar. Kdo ti mislis da vi ste, teh 20 zagrenjenih ljudi ki pise te komentarje. Koga briga vaše mnenje..resno, nikogar..Tudi meni ni sipmaticna, je pa treba prizanti da ogromno ljudem je, drugace ne bo ze toliko let igrala v vseh .možnih predstavah, imela projekte itd…Malo kateremu slovenskemu umetniku gre dobro, no nje gre finančno super in to vas grize. Vi ste pa sami leni negativni bukslji…Lp
me ne vara, da noče priznati, da se stara, da je vlak mladosti odpeljal. Vsi ti hrupni nastopi, spremembe videza,
polna je sama sebe, meni ni všeč in je ne spremljam več. Je pa tipičen primer zdajšnji starajočih žensk Ne priznajo , da se starajo, polne botoksa, pomlajene, prisegajo na razne kreme, masaže, skratka , so naravno mladostne, njihov videz pa jih
izdaja, poševne oči, raztegnjena usta, ene so popolnoma spremenjene…Svetlana naj prizna, da beži pred staranjem, pa
bi jo mogoče še gledala.
A zdaj se povedat ne smemo, če nam je v redu ali ne ?
Pa kdo si ti ?
Jaz lena nisem, ok. Vse kar imam sem sama ustvarila in tega je kar dovolj.
Ona pa pač vleče plačo iz davkoplačevalskega denarja, če si jo pa zasluži je pa vprašanje.
Tako,da ne o tem govoriti kér nimaš pojma. In ne nisem ji fous, da mora na stara leta tako zganjat.
Saj je ok.ni pa nič posebnega, stekas!
Vse to so dobronamerni nasveti. Naj se malo manj afna saj je ženska in se to v letih in še bolj resno tematiko.
To je vsa umetnost.
Pa ti res mislis, da Zvezdano Mlakar al pa kogar koli drugega, zanimajo mnenja 20tih anonimnezev iz foruma…Pa fucka se vsem za vasa mnjenja no. Ona ima za sabo ogromno igralsko kariero, igrala je v tisocih mocnih predstavah. Ocitno je ljudem vsec in ocitno so te ljudje velik bolj pomembni, kot vasa zagrenjena mnjena. Pa ce si ti kupis vstopnice za gledalisce, to ni davkoplačevalskei denar ves, ampak je tvoj.
In ocitno se vstopnice za njene predstave, ze leta prodajao zelo uspesno.
Zato se vam lah zdi oh in sploh grizna, ima ogromno obozevalcev in res zivi življenje (ze hisa je taka da dol pades)…
Pac ste zavistni, sej to ni nc tazga, sport slovencem pisan na kozo.
No, če izvira njen ponos, da ima dvanajst let mlajšega, pol to še zmeraj ne opravičuje prejemanja davkoplačevalskega denarja + denarja od rtv naročnin za njeno spakovanje, ki je očitno večim odbijajoče kot pa sprejemljivo. Če jo poznaš, ji to povej. Pa to, da pri njenih letih imam še zmeraj prvega in edinega moža, otroci pa so doštudirali in so zaposleni ter participirajo v proračun, da ima ona plačo, pa da sem na to lih tak super ponosna. OK? Pa mogoče še to, naj bo ponosna, da ima 52 let, ne pa da bi še kar rada bla Žoža, ker ti cajti so daaaaaleč mimo!
Pa ti res mislis, da Zvezdano Mlakar al pa kogar koli drugega, zanimajo mnenja 20tih anonimnezev iz foruma…Pa fucka se vsem za vasa mnjenja no. Ona ima za sabo ogromno igralsko kariero, igrala je v tisocih mocnih predstavah. Ocitno je ljudem vsec in ocitno so te ljudje velik bolj pomembni, kot vasa zagrenjena mnjena. Pa ce si ti kupis vstopnice za gledalisce, to ni davkoplačevalskei denar ves, ampak je tvoj.
In ocitno se vstopnice za njene predstave, ze leta prodajao zelo uspesno.
Zato se vam lah zdi oh in sploh grizna, ima ogromno obozevalcev in res zivi življenje (ze hisa je taka da dol pades)…
Pac ste zavistni, sej to ni nc tazga, sport slovencem pisan na kozo.
[/quote]
Ah no.
Svetlana je pač neka stara vešča, prisesana na RTV, očitno z njej in njenim botrom znanimi razlogi, ki pa niso odraz njene sposobnosti in vrednosti. Pač še ena pijavka, ki se preživlja preko javno financiranih ustanov.
O tisti podrtiji na Dolenjskem pa raje ne bi.