Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka kakšna se vam zdi Zvezdana Mlakar

kakšna se vam zdi Zvezdana Mlakar

Tako starikava, nagubana…kljub vsem ličilom in profesionalnim pripravam. Pa kljub temu v krilih, kratkih rokavih, brez rokavov. Tudi taka umišljena se mi zdi, kot da je ne vem kaj… Se mi zdi, da včasih prav simulira s sočustvovanjem z gosti, pa tišina, ji kao zmanjka besed… pa odide s stola. Kakšna se vam zdi?

http://shrani.si/f/1T/qL/2p9TwpNU/zvezda.jpg

Ženska je samo 60 let stara. Izgleda za 75!!!

Zdi se mi (zelo pretirana) igralka.

Kdor pozna Zvezdanino življensko zgodbo, ve, da ne pretirava s čustvi.
Lahko spomin na bolečino izzove takšna čustva.

Prosim za tvojo sliko, bomo primerjali.
če nimaš povešenih vek in kotičkov jo boš prilimala, če ne pač ne upaš, ker si stara in zgubana.

Prfliknjena je in ogabna. Televizija pa za en klic, da rine tako staro noro in nagravžno babo gledalcem.

Prfliknjena je in ogabna. Televizija pa za en klic, da rine tako staro noro in nagravžno babo gledalcem.
[/quote]Ti nimaš plačljivih programov lepih mladenk z oblinami.
Eh reveži morte gledat kar vam program predvaja.

Ti nimaš plačljivih programov lepih mladenk z oblinami.
Eh reveži morte gledat kar vam program predvaja.
[/quote]
eh, tele trolasto….

Tu je še z ličili, frizuro, obleko. Predstavljaj si jo v domači opravi.

Tu je še z ličili, frizuro, obleko. Predstavljaj si jo v domači opravi.
[/quote]
Bistvo je, da je nagravžna v betici.

Kako ima usahlo in uvelo kožo. Kako, da ne nosi vsaj 3/4 rokavov?

Je bila včasih zelo močnejša in shujšala?

Zvezdana ponosnio nosi svoja leta. Je pa res, da bi jaz na njenem mestu malo podaljšala rokave in krilo ali se vsaj črni izognila. Sicer pa sem kot sama ženska ponosna, da ji je uspelo in to precej pozno. Čestitke, Zvezda(na)!

na kaj to misliŠ?

Meni pa se zdi fajn. Ima nek svoj slog.

Ste vedeli, da vsak vaš komentar dejansko pove, kakšni ste VI?

Meni se zdi … pretirana. Njene reakcije so hudo pretirane, da bi bile vsaj malo kredibilne. Kljub temu je njeno sprenevedanje zabavno na nek način.

Morda jih kaže 20 let več zato, ker vsako jutro popije kozarec lastne scavnice?

https://youtu.be/VJWv5wKg_tw

Taksna odcvetela roža lahko nastopa samo na totalitarni nacionalni televiziji in nikjer drugje. Kdo se to gleda.

Madona,kako ste vsi nesramni.Vzemite raje ogledalo in sebe dobro poglejte.
Tudi vi verjetno niste ne vem bogve kaj.

podpovprečna igralka je bila že v Naši krajevni skupnosti, do danes ni napredovala….

ženske kadi kot turek! sem sedel poleg nje v enem lokalu poleti in je cel čas kadila! res verižno. verjetno dnevno 60 cigaret pokadi. zato pa je tako kot, da bi bila 80 let stara!

Resnično je nekaj posebnega in to v zelo pozitivnem smislu. Takoj bi jo imela za prijateljico. Pa ne samo virtualno, navidezno, ampak tisto pravo. Veliko ve in lahko svetuje. Za vse vas, pljuvalce, pa tole:
What Susie says of Sally, says more of Susie than of Sally.

ene parkrat sem jo poslušal…, preveč vrešči, ko govori. Pol je pa več nisem gledal., niti poslušal. Z vsem dolžnim spoštovnjem, eni ljudje smo/so odsluženi, ko pridemo v leta, za določene stvari, isti primer je recimo Jelko Kacin, niti ni za poslušat niti za gledat, dobesedno odbijajoče…. Recimo Tito je bil pa dober govorec, do svojega zadnjega daha, čeprav je bil star, imel je tapravo energijo, verjetno zato, ker je vsako žensko kresnil, ki je bila dobra za pogledat v njegovi bližini….
Cajti so mračni, depresivni, že zarad tega je dost ljudi pred televizorji in dosti boljši filing je, če gledaš in poslušaš energične, predvsem pa zabavne in optimistične ljudi, ki niso zacahnani s neko bolečino in muko iz preteklosti, jebi ga… Kar se pa izgleda tiče, pa verjetno tud v njenih najlepših letih ni bila moj tip., nima jebozovnosti.

Če je nekdo zaznamovan od preteklosti tako ali drugače, lahko tudi fizično, to še ne pomeni, da ga je treba obsojat in se zapičit v videz njegovih rok, na primer.
Vzemi dobro, če najdeš, ostalo pusti.
Če ne najdeš nič dobrega, odidi.
Pljuvanje prihaja iz notranjosti tistega, ki pljuva.

Videz gor ali dol, ampak to, kar govori, je katastrofa. Ni za gledat.

New Report

Close