kakšna se vam zdi Zvezdana Mlakar
Tako starikava, nagubana…kljub vsem ličilom in profesionalnim pripravam. Pa kljub temu v krilih, kratkih rokavih, brez rokavov. Tudi taka umišljena se mi zdi, kot da je ne vem kaj… Se mi zdi, da včasih prav simulira s sočustvovanjem z gosti, pa tišina, ji kao zmanjka besed… pa odide s stola. Kakšna se vam zdi?
http://shrani.si/f/1T/qL/2p9TwpNU/zvezda.jpg
Ženska je samo 60 let stara. Izgleda za 75!!!
ene parkrat sem jo poslušal…, preveč vrešči, ko govori. Pol je pa več nisem gledal., niti poslušal. Z vsem dolžnim spoštovnjem, eni ljudje smo/so odsluženi, ko pridemo v leta, za določene stvari, isti primer je recimo Jelko Kacin, niti ni za poslušat niti za gledat, dobesedno odbijajoče…. Recimo Tito je bil pa dober govorec, do svojega zadnjega daha, čeprav je bil star, imel je tapravo energijo, verjetno zato, ker je vsako žensko kresnil, ki je bila dobra za pogledat v njegovi bližini….
Cajti so mračni, depresivni, že zarad tega je dost ljudi pred televizorji in dosti boljši filing je, če gledaš in poslušaš energične, predvsem pa zabavne in optimistične ljudi, ki niso zacahnani s neko bolečino in muko iz preteklosti, jebi ga… Kar se pa izgleda tiče, pa verjetno tud v njenih najlepših letih ni bila moj tip., nima jebozovnosti.