Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka kakšna se vam zdi Zvezdana Mlakar

kakšna se vam zdi Zvezdana Mlakar

Meni je ženska fajn… Ne morem verjet, da se obešate na njen zunanji videz. Neverjetno, koliko ljudi na tem forumu je nesamozavestnih in zafrustiranih…. To udarjanje po zunanjem videzu, na tako zaničevalen in nesramen način, je živ dokaz tega… No, vsaj ena korist je v tem, da se za trenutek sami počutite bolje… V bistvu Zvezdani nič ne manjka. Tudi na zunaj ne… veliko žensk njene generacije zgleda slabše kot ona. Je čist luštna. Tudi oddajo ima zanimivo in gledljivo… Prav rada bi videla vas ” fit lepotce in lepotice” v živo… Najlažje je skrit za računalniki žaliti in poniževati druge ljudi, a ne?

Seveda, kot, da nismo vsi v sebi z neko bolečino.
Kdor pa še, ni ga pa čaka.
Res najlažje je pluvat.
je naravna je stara, pa kaj.
Tista, ki je pa stara pa zategnjena je spet žrtev pljuvačev.
Bolj naj se brigajo za svoj videz, večinoma zanemarjen.

oooo fuuuuuj, a je to res? ogabno!!!!

Zvezdano vidim kot zelo dobrega človeka, za razliko od vseh vas, lepih, mladih, ki pljuvate tukaj gor!
Prav nič ji ne manjka!

Ne poznam njene življenjske zgodbe. In kaj je dala skozi?
Je res, da pije urin?

Kaj te pa briga. 🤣

Kaj te pa briga. 🤣
[/quote]

Vsak je v svojem življenju dal marsikaj skozi, tako da je ta odgovor čisto brezveze. Pred kamerami je spila svoj urin, bolana v glavo. Kakšen gravž od ženske.

Vsak je v svojem življenju dal marsikaj skozi, tako da je ta odgovor čisto brezveze. Pred kamerami je spila svoj urin, bolana v glavo. Kakšen gravž od ženske.
[/quote]Pa, a teslo nisi razumelo? Naj te ne briga.
Jaz ne gledam imonad zakaj jih gledaš ti? Te kdo sili. Nimaš svojega rebra?

Pa, a teslo nisi razumelo? Naj te ne briga.
Jaz ne gledam imonad zakaj jih gledaš ti? Te kdo sili. Nimaš svojega rebra?
[/quote]

Kako naj ne gledam, če se javno izpostavlja na televiziji ob pitju scavnice?? Ti veš, čemu so televizijski programi namenjeni? Budalo. Prej mi je bila čudna, po tem pa bolana v glavo.

Kako naj ne gledam, če se javno izpostavlja na televiziji ob pitju scavnice?? Ti veš, čemu so televizijski programi namenjeni? Budalo. Prej mi je bila čudna, po tem pa bolana v glavo.
[/quote]Hm, kako da pri meni ni bila na programu?
Aja novodobni prejemniki imajo daljinca, ti še vedno vstjaš in na gumb premikaš programe iz leta X😆
Aja če je na, TV jo moraš gledat?
To pomeni da moraš tud scavnico pit? Mona

Spomnim se je še iz ure pravljic, pa se mi je takrat kot otroku zdela nenavano zanimiva. Sedaj pa vedno, ko zaslišim ime Zvezdana, se takoj spomnim na imitacije Artača na RadioGaGa 🙂

Edina kritika je ta, da je na RTvSlo pomanjkanje empatičnih voditeljev. Takih, ki sogovornika poslušajo in ne vmešavajo “svoje” persone v intervju. Na koncu dneva mi je Mario še najboljši.

https://www.youtube.com/watch?v=_azqvzLFYHQ

Prfliknjena je in ogabna. Televizija pa za en klic, da rine tako staro noro in nagravžno babo gledalcem.
[/quote]

Podpis.

Aha, no, potem pa zna nikotiin kar pricej vloge pri gubah odigrati.
Mene pritegne kot voditeljica, se vedno, saj tak žanr oddaj pri nas ni. Spregovori o temah, ki so se precej skrite. Sicer pa ne gledam zaradi nje, ampak zaradi vsebine ter gosta.
Zadnje se nisem pogledala, lepo da ste s temo o njej spomnili na ogled le-te 😉

Podpis.
[/quote]Sama teleta, ki imajo TV iz prejšnje ere.
Na knofe🤣😆😂

Seveda, kot, da nismo vsi v sebi z neko bolečino.
Kdor pa še, ni ga pa čaka.
Res najlažje je pluvat.
je naravna je stara, pa kaj.
Tista, ki je pa stara pa zategnjena je spet žrtev pljuvačev.
Bolj naj se brigajo za svoj videz, večinoma zanemarjen.
[/quote]

Še nekaj: nikoli ne bo pljuval tisti, katerega niso pljuvali. Dokler ne stopiš koraka nazaj in se soočiš, zakaj te na drugih vse moti, počneš, kar znaš: pljuvaš. Zneseš se nad nekom tretjim s kritiko, ker so se nekoč nad tabo znašali s kritiko.

Pa še nekaj je: zavist je huda stvar. Imeti oddajo, ki je čedalje bolj gledana, pripeljati goste, ki imajo na določenih področjih ime tudi v svetovnem merilu, ni kar tako.

S kritiziranjem izražamo svojo nemoč in razočaranje nad sabo. Vsak ima možnost narediti kaj iz sebe (postati recimo TV voditelj). Nekaterim uspe. Ostali kritizirajo.

Zvezdana je preveč gubasta, Miša Molk premalo…še sebe malo poglejte, kakšni ste.Kakšne posebne lepote prav gotovo ne…

Ne gledam.
Ni mi všeč ne vsebina ne izvajalci, ki se tam izkašljajo.
Da ne bom preveč ostra, mogoče je bila kaka oddaja tudi čisto OK, le gledala jo nisem.
Kar se tiče njenih gub, me ne motijo, niti moške pleše ali sodčki ne.

Do solz :-)) super sta bila. In Zvezdana mi je povsem ok, jo cenim in spostujem njeno iskrenost, nobene zlobe ne vidim v njej ..,in gube so odraz njenega zivljenja, nic ni narobe z njimi.

Meni Zvezdana in njen nacin ni nikoli sedel. Je ne spremljam. Če pa ocenjujem njen izgled-bolje da pokaže leta,je naravna, sama svoja, kot pa sodbne enoizrazne zlate ribice.a

Se popolnoma strinjam 👍!

Povsem normalna 60-letnica, ki se dostojno in naravno stara. Meni je všeč, nekaterim ne, nihče je pa nima pravice na tako osebni ravni žalit. To počno samo falirani zafrustriranci.

Prfliknjena je in ogabna. Televizija pa za en klic, da rine tako staro noro in nagravžno babo gledalcem.
[/quote]

Ajde, se strinjam popolnoma. Ogabne so tudi teme, ki so praktično fič firič in nič. Kar nekaj v oblakih, njeno obnašanje pa ni vredno komentarja. Ampak daj povej mi eno voditeljico današnjih časov na televiziji RTV, ki bi znala odvodit eno oddajo. Ki bi znala imet gosta in ga kaj konkretnega vprašat in POSLUŠAT kaj govori in dati podvprašanje, če odgovor ni razumljiv.
Je ni!
Veš skozi kakšne šole so morale včasih voditeljice in kako so morale izvežbati glas? Šola Ajde Kalan? Danes nimaš nič. Ena bolj prismojena kot druga, hihitajo se v prazno in kažejo golo kožo. To je to.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Podpis.
Kdor se zaveda svojih dobrih lastnosti, ne izpostavlja lastnosti drugih, ki mu niso všeč.
Frustracije so pa druga pesem.

New Report

Close