Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna šolska torba, nahrbtnik za sedmošolko

Kakšna šolska torba, nahrbtnik za sedmošolko

Ne napadat, prosim….. Kakšne nahrbtnike, torbe kupujete vašim osnovnošolcem? Naša gre v sedmi razred in bi ji rada kupila novo. Lepo prosim za kakšne izkušnje, mnenja, itd..

HVala

Malo nižje je že tema o torbah.

Drugače pa Dakine:)

http://www.extremevital.com/sl/oblacila/solski-nahrbtniki-c-229_438.html?gclid=COvYr_3a2L8CFWETwwoddE4AGw

naša ima target nahrbtnik. zelo zadovoljna, različne barvne kombinacije.
Menda jih imajo tudio v Sparu ali Mercatorju (Konzumu :D)

Moj sin gre letos v 4.letnik srednje šole.
Šolski nahrbtnik Dakine si je kupil v prvem letniku…perem jo kar naprej in nazaj pa je še vedno taka kot prvi dan…in peresnica tudi.
Če bi vedela za to kvaliteto že prej, bi mu jo kupila že v prvem razredu osnovne šole:)

Target je en velik ŠIT!

Target je en velik ŠIT![/quote]

zdej pa v jok in na drevo

Target je en velik ŠIT![/quote]

zdej pa v jok in na drevo[/quote]

To pa neeee, ni potrebno, ker ne kupujem šita:)

zdej pa v jok in na drevo[/quote]

To pa neeee, ni potrebno, ker ne kupujem šita:)[/quote]

tisto je blo mišljeno zame 😉

tisto, ki si jo sama želi in izbere

Pri 12 letih imajo otroci že svoje želje in poglede tako da se po nakupih odpravita skupaj. So pa v modi vsaj pri puncah kao usnjene addidas ali nike torbe za čez eno ramo. Rdeče, bele, črne itd barve. To niso kvalitetne torbe in če zdržijo sezono si car, vendar drugo leto bo spet kaj druzga “in” zato se nakup ponovi.

Pri nas nosita Be Bag, res kvalitetne torbe, vsekakor vrene svojega denarja.

V OŠ ne kupujte torbe za čez 1 ramo, ker morajo sabo nositi ogromno zvezkov, knjig, učbenikov … Za 1 ramo je to velika obremenitev. Bolje, da s takimi torbami počakate do 3., letnika srednje šole in faksa, ker takrat delovnih zvezkov skorajda ni več. učbeniki so večinoma doma, namesto zvezkov pa imajo skoraj vsi akte.
Moji otroci so super zadovoljni s torbami Target, ampak vseeno vzemi hčerko sabo po nakupih, da si sama izbere model in barvo.

Mi mo kupili Explore torbo-nahrbtnik.

Mi imamo od laessig in smo ful zadovoljni, ima jo tudi že kar nekaj časa, mislim da bo letos dve leti, torba se res dobro drži. kupili smo jo pa v mk. Ti pa priporočam da gresta pogledat skupaj ker pri teh letih znajo že biti trmasti ozrioma imajo že svojo identiteto in stil in hočjo vse po svoje.

New Report

Close