kakšna sramota
mene osebno ne zanima kaj boste volili… saj prepričevati že prepričane nima smisla…
sama vedno volim levico…. in sovražim desnico:)))))
edino kar me pa moti okoli vseh teh pizdarij je pa to da janša v imenu države (misli) toži finsko televizijo… pa je ta gladek? zaradi mene lahko toži kogar koli sam, ne pa v imenu državljanov… saj se sama s to tožbo recimo ne strinjam….me prav zanima če se bo kdo našu in tožu janšo zaradi tega…. pa bomo meli par prepotentnih prfliknjencev na kupu….
Očitno ste vse proti JJ.
Tudi jaz bom leos šla na volitve in bom volila prav JJ.
Se je vaše življenje v teh zadnjih letih res tako poslabšalo? Kaj pa vaša plača? Pa vrtec za drugega otroka še plačujete? Kaj pa šolaska prehrana? Koliko pa kaj cestnine plačujete? …
No, meni se zdi zdaj še vseeno bolje. In upam, da tako tui ostane.
anja 24 naj ti odgovorim…..
služb ni… za mlade praktično ni opcije kej zaslužt se zakreditirat… se pravi ustvarit normalne pogoje za družino….če nimaš staršev da ti vse porinejo v rit (kot jih imam na srečo jaz) se najemnine v lj gibljejo za luknjo okoli 500€ + stroški na mesec… preko študenta lahko brez davka zaslužim malo manj kot 3.000€ letno ostalo mi svinsko obdavčijo pri tem da morete vedeti da sama ne prejemam plačila za prevoz ali malico prav tako mi ne teče delovna doba….
sama diplomiram sedaj in vpuisujem podiplomca, dragi dela doktorat – trenutno oba brez služb če ne bi vseskozi delala na črno – fant dela na gradbišču!!!! jaz pa sem tudi deklica za vse ne bi mogla plačati računov, družine pa ne želim obremenjevati še bolj….
Ma, ti ne dojemaš. Najbolj optimalno je vsake štiri leta vreči dol tiste, ki so bili dosedaj na oblasti (ne glede na to, kako dobri ali slabi so bili) in dati na oblast njihovo opozicijo. Glede na moč to že samo po sebi izključuje obrobne stranke raznih neobritih alkoholikov in neuspelih homofobnih homoseksualcev.
V štiri letih si nihče ne more nagrebsti toliko, da bi iz države naredil svojo podružnico in to je vse, kar je pomembno. Osem let je za vsakega odločno preveč.
Ma, ti ne dojemaš. Najbolj optimalno je vsake štiri leta vreči dol tiste, ki so bili dosedaj na oblasti (ne glede na to, kako dobri ali slabi so bili) in dati na oblast njihovo opozicijo. Glede na moč to že samo po sebi izključuje obrobne stranke raznih neobritih alkoholikov in neuspelih homofobnih homoseksualcev.
V štiri letih si nihče ne more nagrebsti toliko, da bi iz države naredil svojo podružnico in to je vse, kar je pomembno. Osem let je za vsakega odločno preveč.[/quote]
BINGO.
A je še kdo opazil, da je na tole temo odziv vsakih nekaj minut ali pa še to ne. Povrhu tega pa sami neki novi nicki. Imam občutek, da ima ena oseba danes preveč časa, ali pa je za to celo plačana, da sama sebi odgovarja oz. spreminja nicke.
Levakarji res vam gre za nohte, da se poslužujete najbolj podlih in umazanih stvari, da bi zmagali. Upam, da smo slovenci končno dokazali, da znamo misliti z lastno glavo in bomo na volitvah podprli poštene kandidate ne pa pokvarjenih levakov.
kuc kuc
ti pa si taprava..
javiš se v to temo..pa ne vem kdo dela večjo sramoto oz. kdo se norca brije iz koga,,
ti in tvoj “doktorirata” že cel čas…
žvita pa v LJ luknji za 500€..
kdo te pa v to sili..
lahko vse pustiš, greš v službo in si pošteno (in ne na črno) zaslužiš..če to želiš..
tudi na obrobje se lahko izseliš.. ali pa nekam na kmete..
pa boš imela za kredit in cena ne bo več 500€..
res pa je da ne boš več IN, ker ne boš v LJ..
in ne boš mogla v opero in gledališče..
pa tud “title” je problem..kajne..verjetno kakšna družboslovna smer..
ki jih nihče ne rabi..
Se popolnoma strinjam! To je edina prava resnica o našem “ljubim” parlamentom. Če bi vedeli to vsi ljudje, bi bilo vsaj malo manj prerekanj kaj je un slabega, pa kaj je ta dobrega naredu itd itd..Tudi ko bodo počasi od zadaj prišli mlajši, bo zelo podobno. Ne moreš kar mentaliteto nas Slovenceljnev spremenit..Sej ubistvu je vseeno, čez 200 let bodo itak nas drugi vodili, ker bomo ubogi Slovenčki u manjšini.
Joj kot, da bi brala moje misli… Res je, lahko te je sram, da se tukaj hvališ koliko imaš plače, da lahko greš na morje itd. Za svojo rit bi samo skrbel/a ostali naj pocrkamo a ne??? Vsaj tako si dala vedeti v tvojem pisanju….. Če bi TI dobila plače v netu 350€ in moraš iz tega denarja še plačati položnice in kaj ti ostane??????????? Bi tenko piskala veš. Luštno je z polno ritjo srati, ali pa sit lačnemu ne verjame……..
Saj ni čudno, da se vse to dogaja v naši ljubi deželi, če pa že takšne kozlarije pišete po netu. Kaj bi potem rekli za te vse naše politike, ki kradejo in uživajo, nekateri pa nimajo za kos kruha….
SRAMOTA…………….
Tudi tebe naj bo SRAM, da tako razmišljaš……. Samo, da ti imaš za ostale te ni briga pa čeprav bi skakala mimo njih, ko bi ležali podhranjeni kot se to dogaja v Darfurju…….
Vse to se nanaša nate, malo manj samo nase gledam.
Prvi je moj primer. Sem v bolniškem staležu, ker sem bolna in ne morem delati, dobim plače 350€ ven. Imam dva šoloobvezna otroka, kje so položnice, oblačila, obutev, šolske potrebščine, hrana, v šoli malica??????
No, prosim te za ta odgovor. Mož pa dobi 600€ plače pa izračunaj, kaj nam ostane……….
Zato ne piši kozlarij, zaradi takšnih bebcev ni čudno, da je vlada takšna kot je…..:(
Ti kar glej samo v svoj pisker, da te ni sram, obenem pa toliko ljudi na robu preživetja. Poglej našo Acjom, s koliko denarja mora priti skozi mesec. Oprosti Acjom, ker te takole izpostavljam, ampak zasledila sem, da niti na morje nisi šla že lep čas.
Mene pa zanima, kaj si Evropa misli o Sloveniji, ker poslujemo s tujino in nam takale sramote niso prav nič dobrodošle.
Dost’mam, tudi jaz grem volit za levo. Spletne ankete lahko še tako slabo kažejo, itak vemo da spletne ankete goljufajo.
Da ni kriv? Ja seveda je kriv no, zato pa tako mijavka, ko mu je slon na rep stopil. Dokazi gotovo pridejo, brez skrbi. Ampak takrat se bo ubogi jokcal in skliceval na posransko imuniteto.
Škoda da mu Finka v oddaji ni česa izmerila, bi ziher zgubu na volitvah. LOL[/quote]