Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna štala

Kakšna štala

je bila včeraj na Trenjih.Kako so se policjoti in sodnjia zgovarjali eden na drugega.Prava sramota.
Očitno je, da bi lahko unga norca Pluta zaprli predno je naprej ubijal.
Groza pa taka oblast.

O šit, no. Pa kdaj bo že sanjska ženska, da bo kakšna nova tema:)))))

O.

Onja, počakaj, zdaj se na POP-u menijo, kako zapravit tistih 5 mio, ki jih je morala kazensko plačat Vrhničanka, prva kandidatka za sanjsko žensko, ker je prekinila pogodbo:-)))))

:))))))))))))))))))))

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Počasi umira kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan iste poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barvo oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Pač pri nas so taki zakoni,da če nekdo ne stori kaznivega dejanja,ga ne smejo prijeti.

Plačal jo bo njen sponzor Miloš Prešeren,črnogorec,ki se je dal priimek “posloveniti”

Res, da je že nekoga ubil. Vendar je za tisto že odsedel. Tako, da ni bilo razlogov za to, da bi bil zaprt. Za rop pošte v P. Gradcu pa ni bilo dokazov.
Kam bi pa prišli, če bi bili vsi sumljivi zaprti?
Za morebitni umor v Srbiji, ga pa ne morjo obsodit, ker Srbija ne da dokazov. Torej je glede tega “čist”.

Kadabra.Ne vem ali nisi gledala trenja ali pa sediš na ušesih.Je odvetniklepo povedal da je bilo zadosti za prijetje.

Ondi, kje pa je doma ta Miloš? Če je ta, ki ga jaz poznam:o))))))))?

Iz Ljubljane,severovzhodni del,cesta Črnuče-Litija,se mi zdi.

Ja, je pravi! Naprej bom pa raje tiho:-((((

Mi je prijatel govoril o njem.Pravi ženskar in premožnež.

Ne, nisem gledala. Ampak govorim na podlagi tega, kar piše v časopisih in kar mi je rekel moj odvetnik.

Kadabra, imaš slabega odvetnika.
Pojma nima)

A ti ga tud poznaš :-))))))

Škoda ker boš tiho, pa tolk zanimivga bi lahko povedala 🙁

Aha, ko je na POP-u rekla, da prekinja sodelovanje, so rekli, ja punca v pogodbi piše … 5 mio odškodnine… . Pa je rekla “Ni problem, kdaj vam jih lahko prinesem?”
To o njegovem bogastvu pa, saj veš: nič ne vidim, nič ne vem…:)))

*****Res, da je že nekoga ubil. Vendar je za tisto že odsedel. Tako, da ni bilo razlogov za to, da bi bil zaprt. Za rop pošte v P. Gradcu pa ni bilo dokazov. ******

Kakšno je pa bilo delo policije, da niso našli nobenih dokazov, sledi….za roparji?
Srbi so poslali DNK teste, pa za naše policaje tud to ni dokaz, niti sum???
In če obstaja utemeljen sum, bi ga lahko zaprli in sodili tu.

Koliko plačaš?:-)))))))))

Truba:-)))))))))))))))))))))))))))))
Žebljico na glavico. LP

Ukvarja se tudi z nič kaj čednimi posli.

Ondi, pšttttttttt! Zaključiva to debato, da ne bova nosila glave v torbi.

Sej velik vem tud jest, tako da si lahko samo izmenjava informacije.

New Report

Close