Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšna starostna razlika med partnerjema je sprejemljiva?

Kakšna starostna razlika med partnerjema je sprejemljiva?

Razlika v letih je nepomemben podayek, dokler se imata dva rada in se razumeta. Nekateri so glede na leta po srcu mlajsi, drugi starejsi.

Glede razlike v letih, pa to moti v vecini primerov samo zenske. Moski se ne obremenjujejo z leti. Ce se z nekomu razumes, so vsi ti “tehnicni podatki” skrajno nepomembni.

Pa ravno 56 let fam je videti? Vseeno ste starec, ki je zaljiv in v letih, ko je vikanje obvezno. Preberite svoj zadnji stavek.

22 let razlike še gre, vse ostalo je preveč.

Max 5 let

Očitno tu odgovarjajo v glavnem mlajše ženske. Me pa zanima, kakšni bi bili odgovori žensk, starih 50+. Bi tudi bile navdušene nad partnerstvom s svojimi 70+ letniki?

Pomembn je kako se dva štekata, leta niso tko pomembna.

Bivši je bil 14 let starejši pa sva se res razumela.
Zdaj imam 4 leta starejšega in je kreg na kreg…

Sprejemljivo je vse.
Normalno in prav se mi zdi 6-8 let mlajša žena.

Vse pa kaže, da bi morala ženska 6 let starejšega moškega, saj živijo ženske po statistiki cca 6 let dalje…..in tudi od jebačine bi imela takrat ženska več in bolje.

Pri nama je 8 let razlike. Pa vse štima.

Moj zadnji fant je bil 7 let starejsi in nama je slo super (razen ene nepremostljive razlike, ki nima veze s starostjo).

Za v bodoce se zmeraj pogledujem k starejsim, je pa res, da imam vec mlajsih obozevalcev. En potencialen kandidat, s katerim sem koncno privolila v zmenek, je 5 let mlajsi. Pa bom videla kako bo to slo… Po eni strani sem skepticna, po drugi pa je morda le predsodek…

https://www.youtube.com/watch?v=VsfdEMi4a68

Glede na zivljenjsko dobo bi morale zenske imeti 6-7 let mlajsega moskega, da bi umrla priblizno isti cas…

me zanima, ali je razlika med fantom in punco 4 leta prevelika razlika.(Fant 18 in punca 14) hvala 🙂

Meni se zdijo moški, ki so več kot 8-10 let starejši od mene, stari. Stari v smislu, da drugače razmišljajo, so dve generaciji razlike….kup stavri drugače razumejo, ali jih jaz drugače razumem. Torej, po moje, maksimalno 8 let. 10 je že veliko, ostalo je, za moje pojme, veliko preveč.

Premajhna.
Najbolje je, da je on 20 let starejši od nje.
Ona 20, on 40.
On že ima avto, rešen stanovanjski problem.
Ko je ona 45, jih ima on 65 in tako se ji ni treba več ubadati s seksom.On ne rine več vanjo in oba sta zadovoljna.
Lepo se naspita in posvečata otrokom.
Kajti seks je zamudna stvar.
Tačas že lahko posesaš in pomiješ celo stanovanje.

is chloroquine over the counter https://chloroquineorigin.com/# hydroxychloroquine tablet

New Report

Close